Studio Photoshoot by TERA Photography Studio

Assalamualaikum cinta.

bersama miera ke TERA Photography Studio yang terletak di seksyen 18, Shah Alam untuk suka-suka dan saja untuk kenal studio kawan miera. Akhirnya terpengaruh juga untuk join shoot sekali bersama miera  Entri ini pengubat rindu aktiviti hari minggu zaman menjadi pelajar ijazah sarjana pengurusan rekod di Puncak Perdana shah alam. teringat entri ini "Hey pinky lady!". semua kenangan manis tak akan berulang lagi. hanya ingatan yang kekal abadi. chewah!! layan je gambar mek cah bersama miera.


Kalau ada prop lagi syok untuk shoot, kalau bersendirian memang kekok sih. Tapi lebih sempoi kalau shoot berdua. hehe boleh cover malu. seyesss mek cah memang dah tak sesuai untuk join shoot sekarang ni. Pencen la senang. Grrrr


salah satu pose miera yang menarik perhatian mek cah. macam dah profesional dah. kalau ada butik yang perlukan model boleh la offer si miera ni. hehe 


berdua lebih baik dari bersendiri. shoot pun lebih seronok. Belon dari studio syakir banyak membantu kami untuk posing. Hikss nasib baik free. perasan tak heel kami sama, oh yer kami beli sekali tau. cerita kami ada di entri ini "Times Square #1: Dating dan shopping".


sebelum kami balik terserempak dengan model terkenal Yana ni. mula-mula tak perasan akhirnya dia pun tegur LOve Patzzi erk?. hehe kita la tu. seyess beliau memang comel, dah la tinggi & kurus make up beliau lak memang power lah. mek cah & miera cuma make up biasa-biasa je. budak baru belajar.=.='

ini lah owner TERA Photography Studio yang merupakan kawan miera. shoot kami kena banyak tahan sabar sebab kami lambat belajar. hehe thank you syakir. ada masa kita semua ketemu lagi.

so kepada sesiapa yang di area shah alam yang merlukan khidmat photographer dan sewa studio boleh la menghubungi Encik syakir ni. yang penting korang akan mudah berurusan dengan beliau kerana friendly sangat. ore klate kato, mudoh kiro. beyeh boh!

Contact info
Phone : 019-238 2091 
Email : teraphotographystudio@gmail.com 
Facebook : http://www.facebook.com/mohd.syakir92



Hasil dari syakir. *hitam legam tange ambo* T.T seyess kalau ambik gambar cara close up mek cah memang failed. Memang tak suka, ni pun rasa terpaksa shoot style ni. Oh redha. T.T

Jom berkenalan dengan miera :


di sebalik tabir, memang best kalau shoot sendiri. boleh pose yang macam mana kita suka, janji puas hati. Yeah, buat miera ada masa kita jumpa lagi yer. rindu nak dating lagi. nanti jumpa kelantan lah, akak pun dah habis belajar. hukss semoga jadi model terkenal suatu hari nanti.

Thanks for reading.


Nota kecil : Jangan lupa menyertai kontest yang kali ke-2 dianjurkan oleh mek cah. kontest simple je. hikss terjah sini tau "Contest super duper simple! LIKE, COMMENT & WIN! ".
...........................................................................................................
Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!♥



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. Kak love patzi !! lawalah gambar yg pose close up tu !! rasa macam nak print ,then frem letak tepi katil. seyes cantik and tiut =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tiut ke?tak puas hati eh dgn picha tu semua. xreti pose.=.='

      Padam
  2. huhu....koho comey kak loni...bakpo xsesuai utk shoot nyo..??kak pencen doh ko??key kak ado pakej...
    comey+pandai bergaya..anyway, comey tudung bawal sebab kak pakai jadi shawl..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu pencen jelar, bui ko ore mudo2. :P
      bilo nop jupo jannah.:)

      Padam
  3. wah..bestnya... siap photoshoot lagi...

    BalasPadam
  4. comeynya hazanis. pic yg di shoot mmg cantik, tapi npe sikit sgt pic nya ni yunk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terfikir nk letak byk picha tkut blog ni lambat loading lak.:P

      Padam
  5. kemah hok close up tu awopppppppppppppppppp :D

    BalasPadam
  6. eh, eh,kat sek.18 ada studio??? kenapa sy sbg penduduk bermastautin di sek.18 tak tau ni???? sungguh ketinggalan zaman -_- huhu

    BalasPadam
  7. Memang cantiklah gambar gambar photoshoot . btw mek cah comel banget ! hehe

    BalasPadam
  8. cntk photo tu. tak tahu pula ada TERA Photography Studio b'hmpirn tmpt tinggl sy.

    BalasPadam
  9. Tengok entri ni teringin lak nak buat photoshoot, camne tu? :)

    BalasPadam
  10. nice..ada keberanian wat photo closeup eh..lau ayu memang epic fail haha malu.. :"p

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Akak ooooo akak. bila nak jumpaaaaaa rasanyaa???? :( nak jumpaaaaa . huhu

    BalasPadam
  12. tengok ok je. takdela keras macam kayu pun huhu

    BalasPadam
  13. Rinduuu nk shoot nge kak :(

    BalasPadam
  14. Rinduu nak shoot nge kak :(

    BalasPadam
  15. nk sh00t gn akk bley ? hehe

    BalasPadam
  16. cantekss! hihih kalau ade lg potoshut pggil saye,kekekke

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...