Baju kurung peplum kini dijual dengan harga murah!

Assalamualaikum.

Baju kurung peplum merupakan trend bagi remaja masa kini sebagai fesyen utama. Namun cara pemakaiannya harus dititikberatkan supaya ianya tidak lah terlalu ketat dan menonjol. Maklum lah sebagai muslimah haruslah mengekalkan tradisi sebagai gadis ayu. Jom pakai tudung labuh disini "cara pakai tudung labuh dari heliza helmi".Mihmih Ohsem lagaknya seperti mereka INI.


So motif sebenar entry ini wujud kerana ingin mempromosikan baju kurung peplum yang bakal dijual dengan harga murah iaitu RM70 tidak termasuk postage. Murah bukan, berbanding dengan blogshop yang lain. Lagipun peplum yang bakal dijual merupakan labuh dan ada juga yang singkat. Siapa cepat dia dapat tau. Ni merupakan jenis baju kurung peplum yang mek cah pakai. Di entri ini pun ada "Program Finishing School di Pusat Latihan UiTM Kg. Gajah, Perak". Akan muncul pelbagai design termasuklah baju dan skirt. So depend pada korang suka yang macam mana.



Nantikan entri baju kurung peplum murah ini pada hari Isnin ini. Insyaallah, kalau rasa nak booking terus boleh la cepat-cepat tau. Nak buat permintaan color dan corak pun boleh, nanti mek cah tolong dapatkan.


Nak tanyakan soalan pun boleh. 
 Boleh contact di sini :
010-8931044
Email: hazanis88@gmail.com
Ikhlas dari Mek cah!

Jemput LIKE page ni  "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!




#mohon pengunjung ke entri untuk koleksi baju yang lain. Insyaallah, pasti suka "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013#

Nota kecil: singgah di entri ini "Baju kurung peplum dari blog hazanis" & "Baju kurung peplum dari blog hazanis Part-2" & "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3untuk melihat koleksi baju kurung peplum yang murah dan cantik. RM70 sahaja untuk 1 set. memang berbaloi.:)

50 ulasan:

  1. comel sungguhlah hazanis ni... hehehe pakat2 dah ada peplum, ena je belum ada lagi.. huuuuuuuuuuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tipu la aina belum ada lg.:P

      Padam
    2. hazanis,
      fon no tu betul ke dak??
      xley watsapp pon

      Padam
  2. betul2,,,comel..pakai pe pun comel

    BalasPadam
  3. tomel la..mcm tau2 je..memag cadang nak beli pun sebelum naik sem ti...tunjuk la pattern lain..baru sedap nak tngok...hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa. sesuai la tu. boleh pakai untuk semester baru nanti. confirm comel.:P

      Padam
  4. Cantikla mek cah ni..ikhlas dari wann..hehe :)

    BalasPadam
  5. occay kakak tunggu hari isnin...nak tengok selections yang ada... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. tunggu tau sis. stock dah sampai. nanti mek cah update isnin ni.:))

      Padam
  6. skrg ni musim peplum je kan..semua nak peplum..btw peplum ngan mek cah..makin jadi comey..dh la comey lote doh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alah, awak pun sama. lg comel pakai peplum.:))

      Padam
  7. kalau penghantaran free postage ke brunei dapat tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak dapat la awak. kalau brunei kita cas rm15 untuk postage.:)

      stock dah sampai.^^

      Padam
  8. sungguh ko mekcah ? hehehe laaaaaaama x lawat sini. rnduuuuuu :)

    BalasPadam
  9. comel peplum mekcah !:P
    jmput join : http://shiydaaqma.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    BalasPadam
  10. kalolah akak leh pakai peplum bestnye... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. skrg dah ada peplum untuk labuh punya. so xperlu risau dgn size.:)

      Padam
  11. Kak mekcah harga baju tu berapa ? btw , ada corak macam mana je ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. rm70 not include postage. nanti awak tgk sndiri eh. isnin nanti. insyaallah.:)

      Padam
  12. Balasan
    1. free boleh. tunggu mek cah wat contest klau ada rezeki.:P

      Padam
  13. eh cantik! macamana nak order? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti leh order via sms no item dekat fb tau. nanti nk upload isnin nanti. cepat2 tau. sbbb 8 helai je.:)

      Padam
  14. camne nk buat cursor yg ada muka kita 2 yea.. he2

    BalasPadam
  15. Wokeyh..nia tggu..nk grab 1 jgak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tunggu tau . ada dalam 8 pasang baju je. kena cepat2.insyaallah update isnin 8 pagi.:)

      Padam
  16. orang perempuan mesti suka baju kurung peplum ni kann..

    BalasPadam
  17. Comelnya mek cah berbaju peplum..hihi^__^

    BalasPadam
  18. camera ape too...bley taw x,,

    BalasPadam
  19. Nan order mcm mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh singgah sini yer untuk order. :)

      http://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
    2. untuk raye permintaan bulan 6,stok puplum nie ade lagi tak? :)

      Padam
    3. puplum nie untuk permintaan bulan 6 ade lagi tak? tenkiu :)

      Padam
  20. ada tak bju kurung peplum warna kelabu ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. warna kelabu xsure. tp blh ke sini utk koleksi terbaru.:)

      http://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
  21. bnyk sold out lh...y cntik2 plk tu

    BalasPadam
  22. bnyk dh sold out!!!y cntik2 dh xd

    BalasPadam
  23. ada jual x bju?

    BalasPadam
  24. nak order :(

    BalasPadam
  25. Cantiknya!!! Nak order tpi saiznya bagaimana ya dong?? Tpi purple punya ada tak??

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿