Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3

Assalamualaikum love.

Dah update. tapi dah lama update disini "Hazanis Fashion". Dah ada yang terjual pun. hehe Alhamdulillah cuma blog je yang mengambil masa. setelah berakhirnya jualan "Baju kurung peplum dari blog hazanis"" & Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2 maka baju kurung peplum lain diupdate. selamat mencuci mata yer. kat SINI jangan lupa!. Pilih sampai puas hati tau. Pre-order jubah pun masih dibuka semakin hangat okay!Alhamdulillah permintaan memberangsankan, pelbagai warna ada disini "Hazanis Fashion". Entri dulu "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage".


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : dark pink (ada cute render di bahagian dada), skirt : blue turquies
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

sangat sesuai untuk mereka yang sukakan blocking color.


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : blue , skirt : dark pink
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

peplum singat di hadapan dan labuh di bahagian belakang. nampak comel!

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : black, skirt : dark yellow/gold
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)


i hadapan dan labuh di bahagian belakang. nampak comel!

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : red + black (bercorak), skirt : black
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)


Promotion Price 1 set : RM75
Color Peplum : dark yellow/gold (ada tali), skirt : maroon
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Boleh di ikat sama ada suka bahagian depan atau belakang. terpulang pada citerasa masing-masing. * Memerlukan alas bila memakai baju tu, dari kain chiffon*


Promotion Price 1 set : RM75
Color Peplum : purple(ada tali), skirt : maroon
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Boleh di ikat sama ada suka bahagian depan atau belakang. terpulang pada citerasa masing-masing. *Memerlukan alas bila memakai baju tu, dari kain chiffon*


Promotion Price 1 set : RM75
Color Peplum : black (ada tali), skirt : gold
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Boleh di ikat sama ada suka bahagian depan atau belakang. terpulang pada citerasa masing-masing. * Memerlukan alas bila memakai baju tu, dari kain chiffon*


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : black/pink (bertingkat), skirt : pink
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

sesuai untuk mereka yang bersaiz kecil. wanita yang sedang mengandung sesuai menggayakankannya kerana saiz lebar .


SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : dark yellow , skirt : blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

labuh dan menutupi bahagian yang sepatutnya , boleh digayakan bersama jeans.


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : purple , skirt : purple
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

peplum ala-ala doll yang berwarna purple lebih comel! eh! . sangat sesuai untuk mereka bersaiz kecil. 

Sebarang pertanyaan boleh dilakukan di:♥

Facebook: Love Patzzi 
email: hazanis88@gmail.com

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!

Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod

Nak beli dengan harga borong pun boleh. sila inbox/PM yer, nati kito kecek kiro. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥

Nota kecil : Jangan lupa menyertai kontest yang kali-2 dianjurkan oleh mek cah. kontest simple je. hikss terjah sini tau "Contest super duper simple! LIKE, COMMENT & WIN! ".


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. wa cantik :) nati nak order lah 1 :D

    BalasPadam
  2. buat bisnes sampingan. nanti boleh la kita terjah tengok :)

    BalasPadam
  3. cantik2 lah adik....menggoda betul...

    BalasPadam
  4. nak peplum yg labuh, restock please T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. okay, nnti kita re stock.;)

      Padam
    2. guna baucer 250 ringgit tu bulih terima x? hehehehehe :P

      Padam
  5. salam...nak tanya...ada lagi tak BKP 016...kalau ada, saya nak order ye...TQ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wssslm. sorry yg ni dah sold out.:)

      Padam
  6. Size untk baju kurung peplum ini macam mana ye?

    BalasPadam
  7. da lg x HAFA045

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih available sis. nk color apa?leh ke page ni utk warna dan koleksi terbaru.:)

      http://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?ref=hl

      Padam
  8. HAfA045 ada stok x?

    BalasPadam
  9. ukuran nk tgok kt mne? likn fb xbley, ble klik kuor "content not found"

    BalasPadam
  10. saiz mcm mne? link fb klu klik kuor "content not found"

    BalasPadam
  11. salam kak , stock untuk BKP012 ade lagi tak ?

    BalasPadam
  12. nak tahu lah size baju bkp 012 tu and still ada stock ke ?

    BalasPadam
  13. HAFA045 msih ada gak sist?

    BalasPadam
  14. HAFA045 masih ada sist?

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...