Baju kurung peplum dari blog hazanis

Assalamualaikum cinta.

Bismillahirrahmanirrahim. dengan ini pemilik blog ingin merasmikan koleksi baju kurung peplum yang dijanjikan dalam entri ini "baju kurung peplum kini dijual dengan harga yang murah". boleh dikatakan harganya berpatutan cuma berharga RM70 sepasang. Korang semua boleh survey harga di blogshop lain, dan boleh bandingkan dengan harga yang ditawarkan di blog ini. Murah bukan?? Singgah entri ini untuk koleksi terbaru "baju kurung peplum dari blog hazanis part-2" & Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3 Jangan lupa jugak tengok benda INI

#mohon pengunjung ke entri untuk koleksi baju yang lain. Insyaallah, pasti suka "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013#


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : Pink small polkadot , skirt : dark chocolates
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


SOLD!



Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : black small polkadot , skirt : dark maroon
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum :maroon, skirt : blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : dark blue polkadot , skirt : green 
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD!



SOLD!


Promotion Price 1 set : RM80
Color Peplum : chocolates transparent , skirt : yellow chocolate
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

(seyesss macam baju tunang!, sebab tu harganya berlainan sikit. materialnya pun best. geram tengok)

SOLD!


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : maroon small polkadot , skirt : blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


setiap yang peplum yang ada small polkadot mempunyai reben di bahagian belakang. manakala dibahagian leher terdapat render. sangat cute okay!!



Promotion Price : RM46 (not include skirt)
Color Peplum : dark blue, black & light blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
(dress labuh macam ain/hawa dalam drama adam dan hawa pakai)
UPDATE! AVAILABLE!


Awas! jangan kecewa dengan koleksi disini yang sold out. Now!! "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 part 2" dah ada. silakan terjah sekarang.

Pertanyaan
Sebarang pertanyaan boleh dilakukan di:

Jemput LIKE page ni  "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen/koleksi terkini dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!




Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod
5. url facebook

Insyaallah, sekiranya baju kurung peplum ini mendapat sambutan maka mek cah akan ambil stok baru. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 2 hari sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.

61 ulasan:

  1. cntik, tp tgh pegnen ni. xle la bli baju ape2 T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh simpan pakai lepas pregnt nanti.:)

      Padam
  2. cantiknyaa peplum terakhir tu...labuh yg Eyz cari tp selalu jer terlalu labuh..hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni free size dear. labuh n terlebih labuh pun xpe sbb kan depan tu melengkuk. so kalau pakai skir ke seluar comel la.:)

      Padam
  3. lawa-lawa semuanyaaa. lagi2 hat lace tu. tapi org renek sesuai pakai x mekcah? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. renek?sesuai je. mek cah yang renek. dalam picha nampak tinggi. free size. yg renek la comel.:)

      Padam
  4. menggunakan blog sebagai satu medium memulakan bisnes secara kecil-kecilan..Semoga berjaya mekcah..hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sementara dapat kerja wan. *dari duk sajo*hehe . tq wan.:)

      Padam
    2. macam nk beli bju peplum ni?

      Padam
  5. wao!! cntik! suma cntik. yg pnting, harga murah. hehhe~~ suka2.

    BalasPadam
  6. cantik la mek cah..:D yg polkadot tu..

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. rugi kalau baju sja awak. sbb rm38 utk baju sahaja.=.='

      Padam
  8. hazanis, nak measurement baju peplum dan skirt. :)

    BalasPadam
  9. semoga bisnes maju mek cah :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. kak hazanis size badan xs ke s? baju kurung tu free size?

    BalasPadam
    Balasan
    1. baju tu free size.
      kak anis size xs/s je.:)

      Padam
  11. doakan mek cah sukses dalam bisnes & study. ganbatte!

    BalasPadam
  12. kalau nak beli skirt jer xboleh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. diatas permintaan. akak jual skirt sahaja jugak tp RM35 tau. xtermasuk postage.:)

      Padam
  13. Cantik 1 set. Mughoh pun mughoh

    BalasPadam
  14. kite ade stu wane pink polka mcm mekcah tu. hehehe =) comel kan peplum. kite sukeeee =)) nak beli tp dh ade 5, 6 helai da. adehh -__-

    BalasPadam
  15. cantik lah. tapi sesuai tak org yg kecik dan rendah mcm sy.ekekeke..malu**

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesuai sgt lah. mek cah lg kecik dr awak.:P

      Padam
  16. ima : sesuai je. memang sesui untuk size, xs/s/m. sbb saya pun kecik.hehe

    BalasPadam
  17. ini bagi hadiah kat awek boleh ni. hehe..

    BalasPadam
  18. berkenan sangat. tapi tinggi saya 160cm. size badan xs/s. okay tak..? takut nanti terpendek ke apa ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sesuai utk saiz bdn xs s m. Mmg sesuai sgt .:-)sbb peplum ni mmg labuh .

      Padam
  19. Comel2 sumeee.dah la murahhh :)

    BalasPadam
  20. ya Allah, comel sungguh! cantik baju peplum, dahlah murah.. nak jugaaaaaaaa

    BalasPadam
  21. bahaya nih. nampak cikgu-cikgu perempuan..mesti diorang nak beli nanti. hehe

    BalasPadam
  22. omg.. cantikk blako tpi kan saiznye na mungkin la hihih god luck sis

    BalasPadam
  23. Nice...nkkkk..

    BalasPadam
  24. wow..cantik..
    tampil lebih bergaya..

    BalasPadam
  25. adik, yg kod HAFA00S 2 brpa ea??

    BalasPadam
  26. ukurang pinggang dan ketinggian hazanis berapa ye? ingat nak bagi kat adik sempena birthday dia nanti.

    BalasPadam
  27. macam mana maw order ni ? mhu sangat :)

    BalasPadam
  28. macam mana mw order ? sy mw juga :)

    BalasPadam
  29. Kalau nak oder ado lg dop kak stok ??lambat tgk. hohoho.T____T

    BalasPadam
  30. Kalau nak oder adolg dop stok kak??? lambat sgt tgk T__T

    BalasPadam
  31. sis, dress labuh kod HAFA 006 tu d stok lagi x? cute rrr..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah muncul stock bru.

      blh sms or whtsapp 0108931044. xpun blh pm di fb hazanis fashion

      Padam
  32. HAFA001 tak ada less ke?cantik la

    BalasPadam
  33. ada lg x HAFA 004?

    BalasPadam
  34. Untuk 12 tahun boleh fit tak ?.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...