Herbalife untuk kurus, sihat dan cantik

Assalamualaikum cinta.

Kepada mereka yang inginkan berat badan ideal ataupun mahu lebih kurus mungkin boleh mencuba produk dari Herbalife dimana telah terbukti keberkesanannya. Untuk mereka yang ingin kurus ataupun inginkan pertambahan berat badan boleh la mencuba produk ini. Walaupun pemilik blog ini belum lagi menggunakannya namun orang disekeliling menjadi bukti keberkesanannya. Contohnya aunty mek cah sendiri telah mencuba produk ini dah hampir 1 tahun. memang makin kurus dan cantik, seperti anak dara. Dan sekarang beliau dah jadi stokis Herbalife secara sampingan. Jom kurus dan jadikan berat badan anda ideal. 


INFO KESIHATAN!!! 

Penyakit JANTUNG dan DIABETES adalah penyebab kematian, KEGEMUKAN adalah salah satu penyebab penyakit JANTUNG dan DIABETES.


Penyelesaian yang tepat dan mudah untuk: 
  • TURUN berat badan 
  • TAMBAH berat badan 
  • SIHATKAN tubuh anda 
Sesuai untuk semua peringkat umur, termasuk ibu mengandung dan kanak-kanak 

- Menurunkan berat, tambah berat dan sihatkan tubuh badan dengan nutrisi seimbang 
- 100% semula jadi dan tiada kesan sampingan 
- Berada di lebih 80 buah Negara di seluruh dunia 
- 32 tahun di pasaran Antarabangsa 
- Mempunyai lebih 80 juta pelanggan yang berpuas hati 
- Bukan ubat, dadah atau pakaian pelangsing 
- Memiliki Sijil Halal INFANCA (Sijil Halal Dunia) 
- Dihasilkan oleh Doktor Pakar pemenang Anugerah Nobel dalam perubatan 

Untuk maklumat lanjut dan mempunyai sebarang soalan boleh la PM / INBOX VIA FB/ di 0136803818.

Terjah page Happy Shoppie sekarang.
Nak tanya-tanya je pun boleh. 

Asirah 
013-6803818 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

29 ulasan:

  1. kak kurus doh lerrr....koho comey...hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Koho bolat nih jannah. kes duk sajo. :(

      Padam
  2. Mek cah pun makan herbalife kee ?? hehe

    BalasPadam
  3. kalu x silap, sy boleh tahu pasai herbalife bila ada sorang cikgu sy yg cita. cikgu ckp, ada sorang doktor ni ada kulit yg gebu, lembut mcm kulit baby. cikgu ckp, doktor tu amalkan herbalife. :D
    kalu x silap, mcm produk suplemen len, herbalife ni pun mahal jugak kan, mek cah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tahan la harga dia. mek cah sendiri pun belum try lagi. hehe.:P

      Padam
  4. wahh dah jd agent herbalife.. ena teringin sangat nak beli satu... tapi duit tengah diperlukan ketika belajar ni.. JPA lambat masuk.. sobsobsob

    BalasPadam
    Balasan
    1. untung la aina dapat JPA. janji masuk, walupun lambat,.:)

      Padam
  5. Wahhh. Dh jd distributor herbalife kea. Tahniaaaahhhhhh :)

    BalasPadam
  6. Kak ina pun minum herbalife...memang berkesan :)

    BalasPadam
  7. hehehe herbalife memang the best. xltk gmbr untie?? nk gk tgk

    BalasPadam
  8. yarkkk... promote mlm plop doh..... (-_-)

    BalasPadam
  9. memang betul sape makan ni memang kurus,, tp bg lieza nampak macam tak sihat jer.. dah 2 3 orang kawan jumpe, macam tu.. huhuhu... atau mereka tak ikut cara yang betul??? buat apa kurus kalau tak sihat,, tak bermaya???

    BalasPadam
  10. tu dia awek cun datang promot herbalife. awak, risau plak makan ni. sebab kan dua2 ia berfungsi. satu utk meningkat berat badan dan juga boleh kuruskan badan. alamak, camne ni?

    BalasPadam
  11. pernah dengar pasal herbalife ni. Bagus tp pricey. Ada kwn minum dlm mase sebulan je da kurus.

    BalasPadam
  12. lyeen normal..hahaha..klu nk lagi normal bole minum dok mek cah?ahahhaha

    BalasPadam
  13. hye hye :)
    sy tolong jawab soalan secara random - tumpang lalu ya anis :D
    Herbalife ade 3 program iaitu:
    -turun berat
    -naik berat
    -baiki kesihatan

    ~selalu ramai org nk kurus kan? tpi dgn herbalife , korang dapat kurus+sihat. Bestkan?itulah namenye BONUS. camtu gak dgn program yang lain.

    Kalu ade yg kurus x sihat tu, kena tnya dorang semula:
    -dorang ni x makan nasi ke?
    -buat diet sendiri?
    -x jage pemakanan ?

    *Herbalife diet yg bagus . Still boleh makan nasi dan memang kena makan nasi ya.Cuma kami cadangkan cara pemakanan mengikut "telinga mickey mouse".hehehe.
    *Yang menjadi diet anda salah, bile anda pandai-pandai x nak makan nasi. Nak turun berat badan dgn segera kononnya. Tu yg jadi diet x sihat tu.
    Sila rujuk kepada coach anda semula
    *Pemilihan coach yang tepat pn penting. Jgn carik yg just jual produk je.
    So, Asirah bukan jenis tu. Coz Sirah mmg serius nak bantu u guys.

    Menjawab soalan solehah tu,
    Dalam herbalife, akan ade org yg coach and guide awk. jdi x perlu risau :D . Dan sebenarnye, bilangan produk yang perlu di ambil juga berbeza . Contoh mcm yang nak naik berat badan, awak hanya perlu ambil 2 jenis produk je. Sedangkan yang nak turun berat badan tu kena ambil dalam 4 produk.
    Jangan risau, kalau berminat, contact je
    Asirah-0136803818 , kite bincang ^_^

    Harga?Tu lah, dulu saya pun rase "erk mahalnye bende alah ni.." . Tapi camne x mahal, herbalife ade kualitinya :) bukan cikai-cikai tau :D .
    In Shaa Allah..herbalife adalah step yg paling mudah dan sgt2 berkesan..
    Dah ade dalam pasaran lebih 32 tahun..
    Dan 88 buah negara..

    *Semua peringkat umur boleh consume herbalife.Perempuan mengandung n menyusukan anak pun memang boleh ambil herbalife... ^_^

    Team sirah pun ada beberapa org dokter yang consume herbalife ni sebab mereka sendiri tau ape kebaikan yang mereka boleh dapat.

    So amacam? Korang serius nak turun berat?naik berat?baiki kesihatan?
    Ciri-ciri nk consume senang je,
    -Serius
    -Serius
    -Serius

    Kalu korang ade ciri-ciri ni , pls contact Asirah dgn segera sbb korang lah yg Asirah cari dah Sirah pn akn sungguh2 guide and coach korang ^.^
    X nak la maen2, nilai wang yg korang dah labur tu bukan ckit2 kan.
    So, kalu berminat . SMS segera or contact via FB pun boleh .

    BalasPadam
  14. hye hye :)
    sy tolong jawab soalan secara random - tumpang lalu ya anis :D
    Herbalife ade 3 program iaitu:
    -turun berat
    -naik berat
    -baiki kesihatan

    ~selalu ramai org nk kurus kan? tpi dgn herbalife , korang dapat kurus+sihat. Bestkan?itulah namenye BONUS. camtu gak dgn program yang lain.

    Kalu ade yg kurus x sihat tu, kena tnya dorang semula:
    -dorang ni x makan nasi ke?
    -buat diet sendiri?
    -x jage pemakanan ?

    *Herbalife diet yg bagus . Still boleh makan nasi dan memang kena makan nasi ya.Cuma kami cadangkan cara pemakanan mengikut "telinga mickey mouse".hehehe.
    *Yang menjadi diet anda salah, bile anda pandai-pandai x nak makan nasi. Nak turun berat badan dgn segera kononnya. Tu yg jadi diet x sihat tu.
    Sila rujuk kepada coach anda semula
    *Pemilihan coach yang tepat pn penting. Jgn carik yg just jual produk je.
    So, Asirah bukan jenis tu. Coz Sirah mmg serius nak bantu u guys.

    Menjawab soalan solehah tu,
    Dalam herbalife, akan ade org yg coach and guide awk. jdi x perlu risau :D . Dan sebenarnye, bilangan produk yang perlu di ambil juga berbeza . Contoh mcm yang nak naik berat badan, awak hanya perlu ambil 2 jenis produk je. Sedangkan yang nak turun berat badan tu kena ambil dalam 4 produk.
    Jangan risau, kalau berminat, contact je
    Asirah-0136803818 , kite bincang ^_^

    Harga?Tu lah, dulu saya pun rase "erk mahalnye bende alah ni.." . Tapi camne x mahal, herbalife ade kualitinya :) bukan cikai-cikai tau :D .
    In Shaa Allah..herbalife adalah step yg paling mudah dan sgt2 berkesan..
    Dah ade dalam pasaran lebih 32 tahun..
    Dan 88 buah negara..

    *Semua peringkat umur boleh consume herbalife.Perempuan mengandung n menyusukan anak pun memang boleh ambil herbalife... ^_^

    Team sirah pun ada beberapa org dokter yang consume herbalife ni sebab mereka sendiri tau ape kebaikan yang mereka boleh dapat.

    So amacam? Korang serius nak turun berat?naik berat?baiki kesihatan?
    Ciri-ciri nk consume senang je,
    -Serius
    -Serius
    -Serius

    Kalu korang ade ciri-ciri ni , pls contact Asirah dgn segera sbb korang lah yg Asirah cari dah Sirah pn akn sungguh2 guide and coach korang ^.^
    X nak la maen2, nilai wang yg korang dah labur tu bukan ckit2 kan.
    So, kalu berminat . SMS segera or contact via FB pun boleh .

    BalasPadam
  15. Nak tambah sikit,
    HERBALIFE bkn ubt/dadah/makanan tambahan/ubat pelangsing,
    Tapi NUTRISI yg sihat utk badan kita… ^________^

    BalasPadam
  16. fuhh..mesti ramai orang perempuan suka ni..

    BalasPadam
  17. ramai yg beli produk nie kan..mesti dpt hasil yg baik bila dah guna..:-)

    BalasPadam
  18. nk tny . . tau x mne2 ejen herbalife yg mnawarkan harga perpatutan ? sy tngah survey produk herbalife utk kurus . .

    BalasPadam
  19. org dalam pantang leh minum ker herbalife ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh...di galakkan

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...