Baju Kurung Raya Terkini 2015 Dari Azidah Collection

Assalamualaikum cinta.

Hari dan masuk 7 Ramadhan umat manusia di seluruh dunia berpuasa. Ya Allah cepat sahaja masa berlalu kerana tidak lama lagi bakal menyambut Aidilfitri. Dah selepas itu juga zaman single Mek Cah akan berakhir. Disebabkan raya tahun ni disambut biasa-biasa sahaja kerana sibuk membuat persiapan kahwin, jadi baju kurung terlajak simple tetapi cantik pasti menjadi pilihan yang akan dipakai di Aidilfitri nanti. Tetapi jangan lupa lihat 'Fesyen cara pemakaian selendang' sesuai digayakan bersama baju kurung raya ini.



Sekarang Mek Cah lebih teruja ingin berkongsi pengalaman indah bersama Azidah Collection yang menjual pelbagai corak Baju Kurung Pahang, Baju Kurung Moden dan banyak lagi. Mek Cah sarankan korang shopping baju raya 2015 nanti di Azidah Collection kerana kain/material tersangat selesa dan service mereka pun bagus, harga berpatutan dan paling penting memakai baju kurung menunjukkan koranglah gadis melayu terakhir. Ahakss!






Azidah Collection kini menawarkan harga istimewa sempena Hari Raya nanti, malah ada juga yang percuma selendang tau!. Memang menarik dan sepastinya korang akan berpuas hati dengan material kain yang tidak panas. Jadi, korang tidak perlu risau tentang saiz baju kerana terdapat pelbagai saiz bermula XS-XL .

Pelbagai komen yang memuaskan hati dengan koleksi Azidah Collection yang telah lama dalam perniagaan baju kurung. Tak perlu ragu-ragu kerana Azidah Collection mempunyai butik sendiri bukan hanya tertumpu online business sahaja.



" Kepakaran Azidah Collection menawarkan Baju Kurung Siap dengan trend dan kualiti yang jauh lebih cantik dari pasaran. Jaminan kepuasan 100%! "

Sila terjah Azidah Collection sekarang untuk melihat koleksi yang selebihnya. Selamat shopping baju raya semua!


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

4 ulasan:

  1. baju kurung skrg menjadi pilihan dan x lapok di zaman kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup ... berbnding yg skrg byk sgt fesyen pelik2 :)

      Padam
  2. Bak kata mak saya baju kurung ni tak ditelan zaman. Orang akan sentiasa pakai.Sesuai dengan semua majlis..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...