Nak Buat Contest....ada sesiapa nak join tak???=____="



Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah selamat sampai jugak puncak perdana akhirnya semalam.....walaupun berat hati nak datang sini tapi tetap kena datang jugak.....Hummm sedihnya, belum puas lagi cuti 4 hari tu....tapi sedikit terkilan sebab masa aku balik kampung hari tu cuaca kat kelantan baik-baik ajer....tak lebat dan air kat sg. kelantan mulai surut...jadi tak sempat la aku nak main air...sob sob...T____T

nah tepek muka aku yang dah kembali bOlat..baru 4 hari balik kampung dah 1 kg naik...sob sob..T___T

Okeyhhh....asyik citer sedih kan....??..moh tutup citer nie...jom buka buku baru....lagi berapa bulan nak habiskan smester nie...xsabau!!...

Nie haaa, asyik tengok jer blogger lain buat contest...memang terdetik di hati kau nie nak buat contest kat korang semua..tapi tak tahu la korang sudi join ke tak....hehhe sebab hadiah untuk korang dah ada.....kalau jadi aku buat contest nanti aku habak naa..:P

disini jugak aku nak minta la kan pendapat korang semua tentang contest apa yang perlu aku buat..humm ada pendapat tak???kalau ada moh la bagitahu....sebab idea untuk contest dah ada tapi tema apa lak tak tahu....adessss pening gak pikir pasal nie.....


okey....aku tunggu pendapat korang....wiiwwittt...kalau tak der pun terpaksa la aku pikir sendiri sampai lebam...Lolzzz...

P/S:::terima kasih sudi singgah ke blog yang tak seberapa nie...:(




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

GiveAway 2nd Anniversary by Mamarayyan



Assalamualaikum wbt...

indahnya sebuah PERKAHWINAN bila Hadirnya CahayaMata...^^

Clik banner ni untuk join..^^


::ucapan untuk pasangan::

Bertolak ansur adalah satu satunya resipi dalam membenihkan keharmonian rumah tangga. Oleh itu, jadikan sifat bertolak ansur itu panduan ke arah kebahagian dalam meniti hidup suami isteri agar dapat mengecapi apa yang dihajati dalam kerukunan perkahwinan...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat....Amin~~~

tag: 




Tarikh Tutup : 30/11/11 


~P/S ::: hadiah berupa produk dari Bodyshop~





SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Dedah Aksi Mesra Bersama Khairul Fahmi, Apakah Motif Shida Harmi?




Benarkah CINTA itu BUTA????


Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apex terus menjadi buruan gadis, tidak terkecuali yang seorang artis baru, Shida Harmi.

Dalam perkembangan terbaru penjaga gawang gol Harimau Muda ini, blog hiburan terkenal tanahair, Rotikaya.com menyiarkan beberapa keping gambar yang menunjukkan keintiman antara Apex dan Shida Harmi yang dikirim oleh seseorang yang dipercayai rakan rapat artis itu atau Shida Harmi sendiri.

“Kami amat pasti penghantar e-mail yang kami (dan beberapa rakan media lain) terima ini merupakan kenalan rapat atau mungkin Shida Harmi sendiri,” kata pemilik laman web tersebut.

Menghangatkan lagi kontroversi, Rotikaya.com juga menyiarkan dua paparan ‘screenshot’ Blackberry Messenger (BBM) yang dirujuk kepada perbualan antara Apex dan Shida Harmi di mana terkandung unsur pertengkaran dan ugutan.


Dalam perbualan di BBM tersebut, Shida seolah-olah cuba mengugut Apex untuk mendedahkan kepada umum kononnya mereka pernah tidur bersama.


“Klu I nk sebar kan dri dlu lah cik fahmiiiii.. Pk la skik.. Sb kan u dh wat palat gini, kutuk2 I sume, Cite psl u? Cite psl pe? Bukan I cite btul ke? Yg u cakap I dok meroyan tergile2 kan u nape? U nak i tunjuk bukti yg pena tdo dgn u? I got all d prove..dun u eva play wit me,” kata Shida, merujuk kepada BBM tersebut.


Blog hiburan itu juga percayai bahawa gambar dan perbualan BBM antara Apex – Shida Harmi itu berlaku pada sekitar Ogos 2011, ketika kisah tentang pertunangan Apex dan bekas tunangnya, Elia, sedang sebok diperkatakan ramai.


Khairul Fahmi putus tunang dengan Elia dan kemudiannya digosipkan menjalin hubungan mesra dengan seorang model, Dahlia Teck, selain dikaitkan dengan watak sampingan, Shida Harmi.


Apex juga telah dilanda kontroversi apabila pihak tertentu telah mengirimkan beberapa keping gambar beliau dan beberapa gadis-gadis seksi ketika menyambut hari lahir Dahlia Teck di sebuah restoran eksklusif di Bukit Bintang di sini sejurus sebelum berlepas ke Jakarta bagi menghadapi kejohanan Sukan Sea di Jakarta.


p/s::nak tengok picha yang sila la ke page di bawah...ehemm fikir-fikirkan lah...DUNIA oh DUNIA...bukan nak bergossip tapi sekadar perkongsian...^^



..::::sumber asal::::.. 








SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Aidiladha part 2::: Beraya di rumah kosOng!!



SALAMULLAH...=____=*

hye semua.....mula-mula sekali aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kat korang semua sudi baca entry nie...ohhh nak tahu kenapa???fuhhh mungkin entry ni tergediksss sedikit dan cerita lama yang udah expired...Lolzz....hehe

sekarang aku tak mau citer panjang-panjang sebab masa yang aku rasakan tak cukup bagi aku...yelar, balik kampung nie memang xlekat kat umah...hari-hari kuar.....jadi driver yang tak bertauliah katakan...hohoho kakak aku yang nak kawin tapi macam aku lak yang nak kawin...opssss, ...hihihi nah aku hutang dengan korang kan dengan entry yang lepas Aidiladha part 1::: raya dengan anak-anak…alhamdulillah…........

hari raya haji hari tu kebetulan tempat penyembelihan lembu dilakukan dekat dengan rumah yang tak siap...(posing giler ayat aku ni kan)...memang GAGAL la kan BM aku nih....ABAIKAN!!...ohh jangan kata lak yang rumah tuu berhantu....ehemm bila aku tengok rumah tu, dah agak tempat nie boleh dijadikan tempat aku posing..muahaha...memang tak der keje la sgt kan....janji si photographer dielah nie beresss je melayan karenah aku...:)

tadaaaa...nie la hasil nye.....!!

picha-1



picha-2




picha-3



picha-4



picha-5


hehehe ...habis sudaaa....picha di atas menunjukkan mood rasa bersalah sebab update blog cincai cincai sajer...sorry eh semua......:)

p/s::: rasa malas nak balik Puncak Perdana...hummm




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

MoOd kat Kampung dah....ToloOng!!!!....



ASSALAMUALAIKUM WBT.....

wahai para sahabat blogger sekalian....di sini aku nak mintak tolong banyak boleh tak???tetiba fikiran aku ni duk pusing-pusing tentang ke dilemaan aku nih sama ada nak balik kampung ke tak..oH tulung!!!!!!....ehem tolong abaikan ayat aku yang tetiba rasa pelik dan merapu itu....

hohohhoho....disaat ini, lagi beberapa jam lagi sepatutnya aku balik kampung...cuti 4 hari wesss...rugi la kan kalau tak balik.....sob sob....T______T..

tapi sat lagi pukul 4 aku ada kelas..tambahan pula ada quiz ...hohoho memang aku study..tapi lansung aku tak faham dan tak boley fokus...disebabkan kecelaruaan otak aku nih...

aku kalau dah fikir benda atau sesuatu jawapan sampai lebam la aku fikir....oleh itu dengan i ni aku menbuat keputusan muktamat untuk balik kampung selepas kelas dan quiz itu..maknanya aku perlu mengejar bas ke stesen bas seksyen 17...demi balik kampung...harap2 ada la tiket eh...semoga korang doakan aku supaya sampai kampung dengan selamatnya...

lagi satu...leh main air..kan kat kelantan banjir..hohoohohoh tapi rumah aku tak banjir !!..lolzzz...kena pii kampung laut la jawabnya...pewwittt...^^


gambar sekadar hiasan.....balik ni leh makan tutti frutti lagi...walaupun bagi aku rasanya biasa ajer..sebab mahal weh benda nih..Lolzzz


p/s::::hohohooho balik kampung!!!.....=_________=v




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"




Click banner nie..^^


Jom mula!!


1


2


3


tadaaaaaa..!!


picha lama yang aku pertaruhkan..=)


♥ K.A.M.I ♥

 LINI ZAIN +NANIE + CT ADA + HASLINDA + NOR + TENGKU 

Memories in UITM Machang, Kelantan...

Friendship isn't how you forget, but how you forgive..
Not how you listen, but how you understand..
Not how you see, but how you feel...
Not how you let go, but how you hold on!!...(*__*)v



p/s::zaman tudung bawal...ehem kami tak 'JANGOK'...=___=V




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Aidiladha part 1::: raya dengan anak-anak…alhamdulillah….


Cheeewah…..tajuk entry mau kasi gempak sikit..raya dengan anak-anak memang la bertambah sedikit keceriaan menyambut aidiladha….emm walaupun menyambut tanpa kakak kesayangan..hummm sedih jugak la kan..nasib baik ada adik dan anak-anak buah yang dapat menceriakan aku…sayang anak-anakku..muah!! 

Opsss….walupun raya dah lepas aku baru nak update pasal nie kan..fuhhh Nampak sangat pemalas nyo kan??…..ngeh ngeh….


Nie la cinta hati aku….si budak aqil tecikk namanya…hoho budak tecik nie sepupu aku..Ohhh aku teringin nak ada anaksaudara sendiri….boleh lambung-lambung kan..janji yang baby..yang besor xbest main…hehehe mak aku la yang jaga budak nie bila ummi dia pergi kerja…..so, bila aku balik kampong leh la main dengan dia…owww geram nak cubit pipit u…lagi satu rambut kerinting!!lagi syook aku usik dia….:P 


Ini lak satu kumpulan nasyid yang berbaju hijau…aku lak sebagai mama diorang…muehehehe cukup lengkap satu keluarga kan…Cuma bapak dia kat sini xder…hohoho opsss yang tengah peace tu boleh tolak tepi eh sebab dia bukan termasuk dalam adik beradik nie….sajo nak mengadow…..hehehe


Sukanya melihat anak-anak aku nih…..chomel-chomel semuanya…..oHHH tak sabau nak kawin….ayoiiii mood gatai dan gedixxx telah datang…huhuhu tolong jangan lempang sob sob..T____T


Ohhh yang si baju pink tu arisyaaa namanya…comel kan….seyesss aku cakap semua adik beradik dia comel….apa la petua mak dan ayah dia kan…..ni pun sepupu, haishhhh kalau sepupu besar dah lama aku ngorat….pewwittt…..lagi satu sepadan kan dua orang nie..si aqil malu-malu tucing…nanti besar tengok la korang berdua macam mana..mana tahu duk ngorat dua nih…^^


Raya dalam hutan..best jugak…..jap lagi aku tunjuk lembu yang telah dikorbankan eh…sabor…..=____=’


Lagi-lagi picha dengan si aqil kan….dah memang masa nie aku kena jaga dia..ummi dia tak larat nak pegang sebab ada baby dalam perut dia…hohoho so menjadi tanggungjawab aku lah….akan ku bisaaa menjaganya….opssss…


Tak lupa jugak terima kasih kepada adik aku dielah….yang menjadi tulang belakang untuk terhasilnya memori ni semua..thanks adikku….^^


Habiss suda.. 

Papai semua…. 

p/s ::: nantikan aidiladha part 2 pulak okeh???.....^^




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

[11 11 11] 1st Giveaway Myna



Assalamualaikum...

jom sama-sama meriahkan contest nie..haisshhh xsusah pun tentang syarat nya...nape tak percaya ke??


click banner nie^^

tag :






due date : 30 november 2011 :)


p/s::mood gilerrr contest...perghhhhhh xder keje la sangat kan....:P




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Aku Sendiri Menyepi





Andai suatu saat aku hilang daripada pandanganmu, usah kau cari aku kerana aku tidak pernah meninggalkanmu. 

Andai suatu saat aku berhenti menghubungi dirimu, usah kau gusar kerana aku juga ingin waktu untuk diriku. 

Andai suatu saat aku mengalirkan airmataku, usah kau usap kerana aku ingin membasuh kekecewaan hatiku. 

Namun andai suatu saat engkau hilang daripada pandanganku, aku akan sentiasa mendoakan kebahagiaan dirimu. 

Andai suatu saat engkau berhenti menjawab panggilanku, ingatlah aku sentiasa ada saat-saat kau memerlukan diriku. 

Andai suatu saat kau tersenyum bahagia, aku juga akan tersenyum gembira melihat dirimu bahagia. 

Cuma pesanku, andai suatu saat engkau memerlukan aku dan aku tidak bisa untuk membantumu usahlah kau rayu aku. Bukan kerana aku membenci dirimu tapi kerana aku takut aku akan menyakiti hatimu lagi..Maafkan aku..=)


credit to ANUGERAH CINTA

P/S:::Opsss tiada kaitan dengan aku..lolzz




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Hari bahagia 11.11.11..^^




Assalamualaikum semua…^^

11.11.11 dah lepas ….bila tengok tarikh tu memang cantik kan….so sesuai la untuk buat majlis apa-apa kan…..

Ini satu kisah dimana kawan aku sendiri yang melangsungkan majlis perkahwinan pada tarikh tersebut…hoho aku mendapat jemputan melalui FB jer….kebetulan pada tarikh tu aku ada kat kampong sempena cuti AIDILADHA…so memang aku tak nak lepaskan peluang untuk ke majlis tu…hehehe tengok orang kawin memang suka…tetiba aku pun menjadi gataiii untuk kawin jugak…Lolzzz..belajar pun belum habis lagi…hati hati konon….kena marah kat mak abah la lau cakap nak kawin..hehehe masak pun belum pandai lagi…haissshhh belum bersedia lah bila fikirkan semua tu..banyak tanggungjawab….

Ohhh..membebel sudah!!....jom kita layan picha masa majlis perkahwinan kawan aku nie….ore klate kato ‘bekwoh’….nasib korang la ada yang tak faham….so, siapa yang asal Kelantan dan kenal kampong padang rokma, wakaf bharu mesti kenal dengan kawan aku ASLINA nie…sebab dia CANTIK dan kiranya famesss dekat kampong Nya..hehehe


See….cantik kan???.....semoga berbahagia kawanku..bila dah dapat baby bagitahu eh…nanti nak kasi hadiah untuk baby tu..:P


Korang berdua memang secocok……bagai pinang dibelah dua…^^


Ohhh terasa diriku ini rendah bila berada disisi ASLINA nie….fuhhh memang aku RENDAH pun…lolzzzz  yang kat tepi aku tu faham-faham la eh…peneman aku ke majlis nie…tak kan nak pi sorang-sorang kan..terima kasih awak….=)


Seyeessss aku cakap…fuhhhh pelamin dia memang cantik……mesti mahal kan…..hohoho 


Sebenornya, aku nak join outing yang dianjurkan oleh geng photographer iaitu IQRA AINA, FAROUQ HADI DAN MAT JU SAN….tapi bila tiba dekat tempat tu aku jadi segan la plop nak masuk…hohoho so tengok dari luar jer diorang shoot model..nasib baik diorang tak perasan aku ada di tempat tu…hihihi 

So, aku dengan gedikss nye ajak ehem-ehem lepak dekat dengan tesco..ala dulu ada dataran JPS kat situ…sekarang dah tutup sebab ada projek la…hihi tip tup amek gambor sendiri jeler….hahaha


Ehem aku rasa picha nie lawa…..tengok langit tu….aumm cantikkan..haksss indahnya ciptaan ALLAH….credit to me pandai amek gambor…lolzzz


Ohhh hari dah nak gelap..tak baek kan lepak masa nie….so cepat-cepat ehem2 hantar pulang…tapi sebelum tu snap dulu sepukul!!..haksss 

Habiss suda…ceritera 11.11.11……..hohoho memang penat sebab pagi aku ke MUNDUK..lepas solat jumaat bergegas ke majlis perkahwinan member aku tu…kata je lepas jumaat tapi tup top lepas asar gak…sebab tu jadi segan ke tempat shoot tu..malu sebab lambat…jadi lepak di tesco jap…lepas tu….sampai rumah je, krohhhhhhhhhh tidoooOOO….hehehe 


PAPAI…. 

P/S:::SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA ASLINA DAN Izzat Khuzeh






SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Contest candid time by Muna Rahimah


Assalamualaikum wbt......

lagi-lagi CONTEST kan...???hohoho di saat kebosanan melanda aktiviti blogwalking menjadi pilihan...muka buku pun aku dah tak minat sangat main sekarang nie....sebab aku rasa jadi seorang blogger lagi best...tu bagi aku la...bagi korang aku tak tahu lak....Opssss, walaupun bosabn tapi keje sekolah berlambak...haishhh bila la nak siap kan lau asyik dengan benda nie jer.....sebenarnya aku nak lepas geram !!...yelar masa kat kampung hari tu aku banyak menyepi kan...hoho raya kata kan....dan entry raya pun aku tak buat lagi...Lolzz...

nie dia contest yang aku rasa memang menarik lah!!...
siapa tak percaya sila la ke blog tuan empunya badan yang anjurkan contest nie.....seyess aku cakap hadiah dia memang berbaloi dan pemiliknya lak aummm comel gituw.....nape??tak percaya ke??


sila click banner ni untuk join sekali..lebih dari seklai pun tak per.....xkisah pun...:P


1-2-3!!...nie dia picha yang aku pertaruhkan......
lagi-lagi gambar pakai baju nie kan??lolzzz ada aku kesah???hihi yang sebenornya aku malu gak, asyik2 picha masa kuar outing..memang xder picha lain agoknya??haisshhh idok gituw, saje nak imbas kembali kenangan outing bersama sahabat aku nie....hohohoho


yeahh...aku pilih picha nie sebagai candid disebabkan KAMI semua tak pandang kamera nie pun...nak tahu sebab apa????kehkeh masa nie ada 3 photographer yang duk snap kami...tak tahu yang mana satu dah yang patut kami pose dan senyum..lolzzz...

lagipun nie kali pertama aku kuar outing dengan ain, ct ada dan rossi okkad...ehem cuti semester yang lama memang macam nie...so ambil peluang la kan kuar outing.....first time kuar outing memang best!!..semua sporting...hehehe terima kasih juga kepada photog yang ajak kami outing....dan bila la plop 'sep kito leh jupo'.....T_____T

Dahh...tutup cite nie....tak mau sedih-sedih kan....Jom senyum ramai-ramai...=_________=





Nak promote pemilik blog sekali!!...comel kan...yang paling aku suka lesung pipit dia yang dalam itu..auchhhh seyes nk jugak macam tu...=)


oleh itu aku tag::

yang lain pun aku tag jugak...untuk ---SEMUA---...=)


TARIKH TUTUP=13.12.2011

papai......=____=*




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

11 soalan tag..saya baru jawab...T____T



Assalamualaikum...


haishhh...entry ni menunjukkan aku berhutang lagi okeh!!...dengan si minah zoeyzauyah yang comel gituw....awww!!..jangan marah.....hihi.....tolong jangan lempang saya okeyh...T_____T


yang saya nak jawab ni ditag oleh Si comel 
zoeyzauyah yang gojesss gituww...teringin nak jumpa dia...Ohhh sudikah dia untuk berjumpa dengan saya...T____T
hanya jadikan ia angan-angan boleh la kan....sob sob....


PERATURAN:
> tak boleh tag orang yang sama.
>letak semua peraturan ini dalam entry.
>tag 11 orang dan linkkan di entry.
>pastikan mereka tahu mereka ditag.
>ceritakan 11 perkara diri didalam entry.
>jawab semua soalan yang diberi oleh orang yang tag anda dan buat 11 soalan
khas untuk mereka yang kena tag pula.


tujuan tag ini untuk mengenali sesama blogger.


11 PERKARA MENGENAI SAYA:

Awwww...nak jadi secOmel ni boleyyh???hoho tolong jangan lempang saya...:(

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


tiada yang menarik untuk saya ceritakan mengenai diri ku ini...hoho skip ajor lah...:P


Jommm sesi menjawab soalan telah tiba......Opsssss!!


1) saiz kasut?
3,4 macam tu lah...sebab kita tecikk ajow......sob sob..T____T


2) perfume kegemaran?
tak der nya yang menjadi kegemaran....aku rembat jer apo yang ado.....murah ke mahal belasah jer......kikiki


3) produk muka yang anda gunakan?
opssss, nie betul-betul soalan yang susah aku nak jawab...hoho pencuci muka guna sabun susu beras jer....krim malam lebih kurang sama jer...kadang-kadang pakai dan kadang-kadang aku xpakai...malaasss oh.....


4) produk rambut yang anda gunakan?
emm sunsilk, rejoice aku belasah jer...hoho


5) produk badan yang anda gunakan?
losyen yang aku biasa gunakan biasanya berasaskan susu kambing dan aku nie jenis pemalas untuk mengamalkan pemakaian losyen...mandian pun aku suka yang berasaskan susu beras ataupun susu kambing....=_____=


6) produk mekap yang anda gunakan?
mekap???tak guna yang mahal pun....dan aku pun tak tahu guna produk apa....biasanya maybelline, bedak miami, avon dan bla bla bla...:)


7) cara anda merehatkan diri?
pegi tidooooow....huhu


8) senaman yang sering dilakukan?
melompat-lompat dalam bilik air...hahahaha kantoiii suda.....


9) bakat anda?
aku sendiri pun tak tahu bakat aku nie apa benda....hoho hanya orang lain je boleh menilai diri aku nie....


10) warna kegemaran?
si hitam manis.....opssss hitam laaaaa....


11) makanan kegemaran?
aku belasah je apo yang ado....ada orang belanjo lagi sodappp.....hihi janji boleh makan...




dah.......habissssss....yeahhhh...akhirnya terlangsai gak hutang aku dengan korang semua..opssss dengan zoey laaaa.....

(aku tak mau tag siapa-siapa pun.....hehehe boleh kan????)


p/s::::selamat malam....tidor lah sayang ku..lupakan kisah semalam...yang indah itu ada padaMu....peeewitttt...:)





SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Kami berdating dengan Eg yang masih single….



Assalamualaikum semua….^^ 

Haishhh…pertama sekali aku nak mintak maaf dengan korang semua sebab lama menyepi…..opssss menyepi sebab berada di kampong tercinta….so, mOod untuk aku update blog memang xder la kan…… 

Sekarang aku banyak berhutang dengan korang semua….ada kunjungan yang aku tak balas..komen pun xsempat nak balas….dan game yang aku kena tag pun belum buat lagi….haishhhh sorry semua….itu semua mengambil masa untuk aku selesai kan…ehem3, perlahan-lahan xper kan….janji aku memang sayang korang semua…..aku pun nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi follow blog aku..maaf yer kunjungan yang aku belum balas lagi tu….so, jom cepat2 tutup cerita nie….jom kita sambung cerita yang sudah lama basi…opssss, basi pun masih manis lagi tau….:) 

Hari tu, aku dan rossi okkad telah berjanji dengan sahabat baik kami masa diploma dulu untuk jalan-jalan sama-sama…oHhh, tetiba terasa pening ayat aku nie….abaikan jer ..lolzzz 

Jeng-jeng-jeng!! 

Nie la sahabat kami…..


Kami bertiga jer…sob sob…T___T 


Muehehehe EG terhangat di pasaran…cepat-cepat isi boring lau nak berkenalan…

Macam biasa lah lau berjimba di KL…..Lot10, time square, sg wang,Low Yat lah yang menjadi pilihan………Monorail peneman kami…haksss 

moH ler kita layan picha masa kami berdating……nanti cite panjang2 korang semua rasa bosan lak…:P 


Lagak dah memang tak der keje kan….hehehe aku sebagai photographer beresss jah…..123 snap!!...:P 


Bagi aku Lot10 memboringkan…tak tahu lak bg korang semua….^^


Xdop kijooan…..ngeee…opsss siapa nak offer si eg ni jadi model boleh la….muehehehe ada bakat terpendam…


brOooom!!


Toingx3!! 


Bagi aku, background kat belakang tu cantik kot…teheee…=____=v


Ehem…untuk yang terakhir……wessss gambar nie menunjukkan kamoo secocOk lah..hahaha mana tahu suatu hari nanti korang menjadi pasangan couple yang aum3….hakssss So sweet...

p/s::gurau ajer..jangan marah Ohhh….cowie, update laju3 sebab nak tidO…hehehe bye bye…




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...