Kebetulan....


Assalamualaikum…


abaikan tangan aku yang kelihatan cacat tu...:P

Dah menjadi kebetulan…semalam kan ada perlawan bola sepak antara terengganu dengan negeri Sembilan kan??seyess aku cakap memang aku tak tahu!!..dan memang aku tak minat bola….walaupun aku tak minat tapi aku sokong pasukan bola sepak aku la..red worrior..peace…=____=’

Semalam aku dan kawan aku sorang pi giant seksyen 13 s.alam…fuhhh kiranya aku berdua jelar…hoho smpai je kat situ penuh sep ganung…..sep n9 tak Nampak pun…….memang tertanye2 la kan….ado gapo nih????rama g2 mo??hahaha….bila masuk dalam giant lak…fuhhhh mcd, KFC semua penuh…aku nak duduk makan pun xboleh…frust nunggeng Oh!!.....last2 bungkus jer KFC tu makan kat hostel…sob sob…T___T


kebetulan okeh aku pakai baju sama warna dgn diorang...

Nah satu lagi!!...bila aku jln jer terdengar la sep ganung duk sok sek sok sek….’ni mesti penyokong peteh ganu peteh’..yark, rupanya baju yang aku pakai mengikut tema penyokong Terengganu…walawei memang kantoi ah…tapi lantak la orang nak cakap apa..aku pi giant nak shopping bukan nak tgk bola pun..loz….

puas menunggu bas U605...so kitorang posing jap!!

Rossi okkad mengikut tema sep n9…memang lawan molep ah!!


Parking memang penuh la kat giant seksyen 13 tu…..tapi sep ganung memang ramai la yang meriahkan stadium tu…’hitam putih sajo’….. 

Tettt..update laju-laju..nak sambung buat keje sekolah lak..hehehe 

Papai..jumpa lg di next entry..^^ 

p/s:::tahniah kepada pasukan yg menang!!...menang kalah adat pertandingan….go go go!!!




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Follower bertuah ke-555




ASSALAMUALAIKUM SEMUA...^^

aku sangat menghargai follower aku.....haksss sekarang ada follower yang bertuah tau....follower ke 555....memang cantik kan nombor tu......eika zazah, terima kasih sudi follow blog Love Is Cinta.....dan terima kasih gak kepada follower yang lain sebab sudi singgah ke blog yang tak seberapa nie....Seyesss aku cakap, aku bukan aktif sgt dalam dunia blogging nie...masa hujung minggu jer aku aktif..hehehe yang penting aku suka blogwalking....yang jadi mangsa aku tu jangan la marah lak......

click banner nie...^^ 


nie la cik adik manis eika zazah...hye memang cantik kan......Pink gituw.....mOh ler kita sama2 terjah blog dia...kasi gegang sikit...Lolz kasi pecah dia punya blog..haiyaaa gurau aja maaaaa..:P



habiss suda.....

p/s::: korang semua memang bertuah....!! aku sayang korang semua...muax!!....




>

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Tagging Game.



Assalamualaikum & hai, 


disebabkan 4 tagged..so aku terpaksa update laju2..jawab soalan pun tak fikir panjang..:P


Okay, lets read all the rules. 

1.You must post these rules. 
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 things about Love is Cinta!!

Ringkas dan nak cepat!!...hohohoho...Mudah merajuk...Mudah dipujuk ..Mudah sakit hati..Mudah kesian ..Mudah marah ..Mudah mengalah ..Suka makan ..Suka jalan-jalan..Penakut..Pemalu...Peramah

sekarang sesi menjawab soalan lak...Fuhhh penat!!..:P


♥ Your favorite TV show/ Movie/ SeriesXder kot…:P 
♥ Barang kesayangan andaHenset..
♥ Your favorite pictureEmm cute picha!! contohnye macam nie...

cute kan...hehehe

♥ Kenangan terindah dalam hidup andaKena ngorat…mOod gatai..muehehe 
♥ Something extreme yang anda teringin nak buat ( eg ; bungee- jumping, kayak, etc)Rasa nak pergi bukit cerakah, shah alam..nak kayuh basikal..sob sob…siapa nak bawak…
♥ Favorite song/ artist = Dadali-di saat aku mencintai dirimu…emmm mmg bermakna giler lagu ni utk aku…
♥ Your favorite authorXder kot…tettttt xsuka baca buku!!...jOm tolak tepi….kehkeh 
♥ Facebook or Twitter?Tetttt aku jawab muka buku…aka facebook…hoho twitter pun xder….hakss xpandai main…
♥ Blog kegemaran andaFL, IRINE, NURULBADIAH LAI, NURUL AIN… 
♥ Gadget kegemaran/ yang diminatiTengah fikir!!...muahahaha
♥ Your positive qualities (confidence, kind hearted etc)Kind hearted..tetttttt.. 

Habisss suda…. 

p/s::hye saharina….harap awak puas hati..^^ 



Fevret kaler? But, why? 

Hitam menjadi pujaan hati ku..muahaha nak tahu sebabnya??...ehem hitam kan pakai dengan apa pun sesuai….aku kan student, bila bangun lewat terus jer pakai tudung hitam..senang..xpayah pikir panjang2….hoho 

Suka make-up tak? 

Cik siti oiii, saya mengakuai yang saya suka make-up..tapi make-up yg simple2 jer…xsuka yg tebal2….hehe jarang nak jumpa perempuan yg tak suka make-up sekarang ni…:P 

Kenapa suka/x suka? 

Saya suka make-up sebab ececece sebab saya tak lawa…muahaha so dgn make-up saya lebih berkeyakinan kot..^^ 

Aksesori paling korang suka? 

Emm cincin kot…xmau yg tecik2…mau yg besor…perghhh tampor nak…ngada…:P 

Ada bf/gf? 

Emm ada la kot..**malu2 tucing..puii 

Berapa lama dah relationship korang? 

24/02/07…emm korang kira la sendiri..nanti dah kira bgthu aku eh….haksss 

Ciri-ciri pasangan idaman? 

Hoho…sejuk mata memandang + pandai ambil hati mertua + boleh menjadi imam…dan yg penting awak sayang saya…muehehe 

Suka edit pics? Why? 

Suka……sebab hobi la…^^ 

Pengalaman paling sedih? 

Xingat sebab byk sgt kot….*emm perkara sedih jgn di ingat lg…:)

Suka stalk blog sapa? 

Emm FL, IRINE, NURULBADIAH LAI, NURUL AIN… 

Ok x blog ni? Bagi komen *singgah slalu k* 

Lebih dari OK…:)

p/s::harap cik ct puas hati…:P



* ape nama manja korang ? = xdop...
* ape pendapat korang tentang blog yg kaler PINK ?Cute..mcm areda!! 
*nape korang suka berblogging ?Sebab boring + tambah kenalan.. 
* korang dah berpunya ?Emmm dah … 
*kalau dah berpunya , korang save nama bf/gf aper kat phone ?Masa sayang My love, Love Patzzi…time marah Hazrullah!!,…..hahaha brigat.. 
*korang cepat jatuh cinta x ?X!! 
*korang suka wat aper time weekend ?Window shopping, outing, blogging….tu jer…study malas..lolz 
*korang masih blajar ker ?Yurp…tak habis2 belajar..auwwww nak kawin..muahahaha 
*korang ni jenis yg cm ner eh ?Tok caro kokre… 
*sebelum tdo korang buat aper ? = tengok henset….huhu 
*korang ader bantal buchuk x ?Adow….meme bucuk ngoti…ngeee


1. Agak-agak, aku ni orang yang macam mana? 
Baik!!...
2. Kenapa korang cakap aku macam tu? 
Sebab Nampak awak baik..tehehee
3. Korang ni sebenarnya nak kawan tak dengan aku? 
Tentu lak nak……sumpah!!...
4. Kenapa korang nak kawan/taknak kawan dengan aku? 
Sebab awak baik la..hakssss
5. Antara aku dengan korang, mana lagi cool? 
Awak kot…sebab blog awak cool..:P
6. Kenapa korang cakap aku/korang cool? 
Sebab awak Nampak cool..muehehe
7. Korang faham tak soalan aku ni? 
Xfaham..hahahha…
8. Penat tak jawab soalan aku ni? 
Penat!!...nak air, nak air…hihi
9. Kalau penat, rehatlah dulu. Nak air? 
Nak!!
10. Suka tak entry blog aku? Kenapa? 
Suka..entry ngada2…werk..:P
11. Senang tak soalan aku? 

Senang sgt….perghhhhh..:P

11 Questions from me, 

♥ tabiat buruk korang 
♥ korang suka tak blog aku or follow blog aku sebab terpaksa??..muahaha
♥ antara KFC dan MCD mana satu korang suka??perghh mmg kaki mkn ..:P
♥ cinta pertama korang siapa??
♥ ka sekolah dulu ada orang ngorat tak??lolz
♥ pendapat korang tentang lagu disaat aku mencintai dirimu-dadali?
♥ korang pernah mimpi pasal kiamat??humm
♥ perkara yg menarik tentang korang?
♥ Blog kegemaran korang??
♥ korang pernah mengumpat x??kat siapa??
♥ korang syg tak BF/GF korang??dalam masa yg sama ada skandal x??hahaha..jujur okey!! 

Selamat Menjawab darlingss! ^______^ 

tak mau tag siapa2 pun!!...siapa sudi jawab, - jawab la..tak mau paksa-paksa...aku tahu korang penat..lolz tapi yg sudi tu maknanya korang sayang aku.....hahaha..aumm

p/s::: disebabkan aku penat aku update laju2 eh...sorry!!...




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

join contest amni'diary dan menangi rm100 !!


"Contest Gambar Cool" 

hye..Assalamualaikum semua..^^

di sebabkan tibanya hari minggu, mOod bosan telah tiba..hoho so, mula la tangan tergedik-gedik nak join Contest Gambar Cool....bila tibanya weekend pasti aku tidO lambat..fuhhh tapi tak elok kan orang perempuan tidO lambat..hehehe...jangan amalkan tau....mOh semua join Contest Gambar Cool nie...pasti korang tak nyesal....hadiahnye berbaloi2.....hehehe 

click banner nie...^^


so, malas nak membebel panjang-panjang...untuk tu aku pertaruhkan picha yang aku rasa cOol....ehem tu bagi aku la...pendapat korang aku tak tahu lak.....:P



pasti korang tertanye2 kan apa kes pakai baju hijau tu...ehem aku sebagai sukarelawan green-v la weh masa KELCHEFF2011...hohoho bagus kan..cuti semester 4 bulan yg lepas aku masuk program nie..tapi untuk 1 minggu jer...tak lama pun....werk..:P

okey, aku tersa sgt cOol bila kami masih boleh tersenyum walaupun penat...ehem cOol La tu kan....miahahaha ni picha masa gotong royong perdana Pasar Ct Khadijah, Kelantan.....


cool la sangat kan....kejap lagi nak masuk bertugas balik..hoho berhenti solat maghrib..lepas tu sambung menjalankan tugas sebagai sukarelawan...


dan picha nie lak menunjukkan kami masih cOol walaupun penat...hoho seminggu bertugas memang la penat kan....check in kul 2 dan check out kul 11....fuhh penat..tapi kami tak mudah mengeluh...wink*** sebab Itu lah tugas kami....IKHLAS MEMBANTU!!

done...habis sudaaaa....:)


p/s:::moh ler join ramai2...kasi gempak sikit contest nie.....Emm banyak kenangan manis masa Program nie...winduuuu...sob sob...T___T






SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

korang suka entry pendek ke panjang??



hye semua....

assalamualaikum wbt....

hoho fokus entry aku kali nie nak la tnye korang pasal blog yang menjadi citarasa korang.....maksudnya blog korang suka baca...eh kalau sudi jom la share link blog yang korang suka terjah.....aku pun nak gak!!..hehehe baru la adil kan....sebab aku nie boleh dikatakan masih baru dalam dunia blogging.....al-maklum la aku nie tak aktif sangat mengupdate blog..nak tahu sebab apa???...tentu la aku nie tak kretif macam korang...


tiut molep carton nie..shuke....=___=*


oOpsss lari dari topik asal....sorry!!..

korang nie suka entry pendek ke panjang??

dalam entry tu mesti ada gambor ke??


bagi aku tentu la nak entry tu ado gambor....kira happening sikit masa terjah blog tu...lagi satu, panjang ke pendek aku tak kisah pun..janji ada aura yang menarik aku untuk baca entry tu....lau tak terlalu pendek dan terlalu panjang lagi 'molek'...kiranya sedang-sedang la kan.....teheee..=____=v

tapi tak tahu lak citarasa korang…mOh sini bagi pendapat kat komen…..kiranya aku nak gak tahu gak pendapat korang macam mana…..muehehehe 


p/s :: jangan lupa kongsi link blog yang menarik untuk diterjah…tak pun tinggalkan link korang untuk aku terjah…hoho aku tengah boring nie…Lolz 




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

‘Habis suda KARNIVAL HALAL 2011 UITM PUNCAK PERDANA’




Salam semua… 

Al-kisah geng 2D09 bangun lambat…2 hari berturut-turut sabtu dan ahad…hoho siapa lagi kalau bukan aku, ct ada, wien lala, haslinda lin dan rossi okkad la…nama je ambil khusus keusahawanan sempena karnival halal nie..ingatkan pagi-pagi bangun awal la kan…tu top bangun lewat gak…Oh kitorang pergi hanya sesi petang jer…yang sesi pagi tu kitorang skip…..LOL 

Gara-gara bangun lambat, baju apa nak pakai masa khusus tu pun tak tahu….bangun-bangun, mandi, solat zohor dan zasssssss terus pergi khusus tu…




.:::Hari pertama:::.


Pakai baju kurung…opssss sopan la sangat kan…tudung pun pakai tudung ekspresss…tak sempat nak main belit-belit…tu laaaaa, siapa suruh bangun lambat kan……tengok, dah kalut ribut cari tudung…fuhh tup top pakai jer yang senang dipakai….hoho jimat masa….


Lepas habis khusus terusss ke tapak carnival halal…ehemmm bab membeli no-1 la kan…..pusing situ dan pusing sini…hahahaha tengok-tengok tempat sama jer….dah UITM Puncak perdana memang tecik jer…tak sama dengan Puncak Alam, besOr…..tapi……….aku sendiri pun belum sampai lagi kat sana…hihi

Seyesss aku cakap, suara kumpulan UNIC memang sedap…dan lagu diorang lak memang menusuk ke kalbu ku..ahaksss antaranya lagu ‘HANYA TUHAN YANG TAHU’…emm berdakwah melalui nasyid…aku tabik spring la kan..:)

.:::Hari ke-2:::.



Antara aktiviti yang berlangsung masa carnival memang banyak la kan…antaranya ada artis jemputan kumpulan UNIC, pertandingan menghias kek, pertandingan nasyid dan blab la bla…… 


dewan Pancha Delima...kami tidak fokus!!...



my housemate 2D09 CT ADA, WIEN LALA, HASLINDA LIN, ROSSI OKKAD...


Dalam 1 hari aku dapat 3 kupon…yesss kupon ni aku gunakan untuk mendapatkan kolej untuk sem depan….hoho nak hidup di kolej kena la banyak berkorban..kupon aktiviti pun kena kumpul…sob sob …T___T

p/s::semoga KARNIVAL HALAL akan dijalankan lagi untuk semester depan….memang BEST!!...leh belasah kupon aktiviti habis-habisan..LOL








SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

" Contest Best Photo of Me by Mayalisa "



Assalamualaikum semua...^^




hOhohoho.....disebabkan terlalu bosan berada dalam bilik 2D09 Kolej Jasmine...maka tangan aku menjadi gatal untuk join contest nie..yelarkan, mana tak bosan nyer.....sepatutnya time cuti la kan aku sebagai student kuar jalan-jalan...ececece ayat poyo...nampak sangat suka sangat ber'derak'......teheee..=___=V

yang sebenarnye dah lama aku tak join contest..nak tahu sebabnya??hahaha aku join pun tak pernah menang...dan kemenagan pun aku tak harap sangat pun..tapi lau menang kira rezeki la tu kan.....cuba dulu baru tahu kan...:)

Picha yang aku pertaruhkan ialah...jeng...jeng....jeng!!


untuk memenuhi syarat contest ni aku kena tag 2 orang blogger...so, blogger yang bertuah ialah::




so, yang aku tak tag tu jangan la marah...jom ramai-ramai join contest nie...InsyaALLAH kemenangan menjadi milik korang...AMIN...:)

Papai.....

p/s :: orang yang mengAnjurkan contest nie memang cantik Oh....CUN!!





SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Berdating dengan sahabat baik KingAcrisius Berry Msi & Rossi Okkad




Hye assalamualaikum…. 

Yeah!! mood untuk update blog telah kembali…hohoho 2, 3 hari ni aku busy ok…..kelas full…sob sob…T____T 

Banyak benda aku nak kongsi dengan korang..tapi setakat aku termampu terpaksa la update blog secara laju-laju..hoho korang tak kisah pun kan???sebab……..bukanbaca sangat pun blog aku…hihihi….tak pe, aku tak marah pun…yang penting korang sudi jadi follower aku…emm tanpa korang siapa la aku….thanks sahabat sekalian..tetttt mOod sedih ke???hehehe idok lah…saje nak menyakat korang… 

Opssssssss….entry kali ni berkisarkan tentang kaki aku nie yang kuat sangat berjalan…hoho 2 minggu lepas 2 hari berturut-turut berjoli di Time Square, Sungai Wang…..hummm memang bab makan, berjalan memang aku suka….aku tak kisah pun terpaksa naik bas dan LRT tu..janji aku boleh jalan-jalan…. 

Tapi…kali nie aku kuar bersama dengan KingAcrisius Berry Msi …kawan aku dari sekolah tadika lagi..hakssss……nasib baik persahabatan kami masih berpanjangan…..dah la satu kampong..hoho bila dia datang KL pasti dia bagitahu aku…..nie yang best nie..lau inform kat aku tentu la dia nak ajak aku jalan-jalan…hihi senyum sampai ketelinga…..hihihi yelar, tak kan aku nak melepak kat bilik je masa hari minggu…boring Ohhhh…..lagipun dia maik aku kat hostel…apa susah kan…Rossi Okkad pun join sekali, sebab si rossi pun kenal si berry tu….so dikesempatan tu kitorang kuar TS,SG wang…hihi hajat di hati nak jalan-jalan jer, tup top habis gak duit aku beli tu dan beli nie…….humm janji tak nak kuar dah….tapi tu janji untuk sementara jer… tengok-tengok buat balik….hihihi 



Ni la sahabat aku…hoho elehhh si berry berlagak hencem dan si rossi memang mengancam….muehehhe




Korang Nampak tak bangunan Time Square kat belakang tu???hoho Nampak sangat kuat berjalan kan…..ni si berry punya pasal la…..ade ke patut suruh posing depan bangunan nie…hoho kitorang ikut jelar….lawan kammmm kena marah kam…muehehehe…gurau jer…berry kan baik….tak mungkin dia buat macam tu kat kitorang…J




Ni kawasan dekat dengan Sg Wang dan Time Square..jalan punya jalan jumpa la satu kawasan yang unik untuk kitorang posing…muehehehe ni kawan si berry dan GF dia la nie..hoho kitorang jelessss, so kitorang pun balas dendam ar…..ting tong!!!....posing sekali..hahaha jangan jelessss!!...



Lepak sambil tengok orang…lepas tu mengumpat..ini la kerjanya…hoho gurau jer..kitorang baik….tak mengumpat kat siapa-siapa pun….hihi



Ni la kawan si berry dan GF dia tu…emm bagi aku pasangan yang secocok…hahaha..nie kitorang lepak dekat dengan sg wang…hoho nie first time aku datang sini…emm suka + puas hati..yelar harga barangan yang dijual berpatutan…murah, serasi dengan jiwa aku….:)


Gambar blurrrrr..jom kita marahkan si berry!!!..hoho gambar tak jadi….hampir 50% picha yang dia amik tak jadi…hoho redha jelar…dah tak der photog lain ..kitorang terpaksa…wink wink….:P 



Nah!!nie picha masa nak balik…hum sempat lagi….ni pun disebabkan pengaruh pasangan bahagia…snap gambar depan orang ramai….segan oh..tapi lantak la…..malu tetap malu…..pewwiiit!!...

Habisss sudah..ni la cerita 2 minggu lepas…hoho lama dah kan…memang ketinggalan aku nie….jangan benci aku sudah….:)

Papai……



p/s ::: sila abaikan style editing aku yang teruk tu....edit laju-laju..nak sambung tengok cite...hihi...Oh nak kuar lagi..tapi tak tahu nak  pergi mana dah ….kat KL tu tempat apa lagi yang menarik erk?? Jom bawa aku!!....teheheee..=____=v







SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

.::Wish me good luck::.


hye....

update laju-laju dan boleh mula study..haksss
attoyyaiii...ecok ada test...hohoho first test for this semester...susah la kot...subjek yang aku tak minat......
SOb sob...T___T


Jangan katakan kegagalan itu kesilapan.Katakan kegagalan itu adalah pengajaran.



p/s:: malam ni terpaksa offline FB dan blog....hukssss esok sambung balik...wish me gud luck...bye...:)






SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

kenapa ALLAH temukan kita dengan orang yang salah



Assalamualaikum...




Memang sakit bila cinta yg kita dambakan selama ini tak dihargai oleh insan yg bernama kekasih,apatah lagi kita dibuang begitu saja... tapi,itulah juga petanda terbaik untuk diri dan kehidupan kita pada masa akan datang.



  1. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.
  2. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik.
  3. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.
  4. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.
  5. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan...
  6. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yg tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya.
  7. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita jadi MANUSIA YG HEBAT JIWANYA.
  8. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH.
  9. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YG TAK SELAMANYA KEKAL.


Wahai sahabat yg kecewa,menderita dan sengsara kerana cinta, fahamilah bahawa kehidupan kita makin sampai ke penghujungnya.


Hari esok pun kita sendiri tak pasti samada menjadi milik kita. Gapailah keredhaan ALLAH dengan melaksanakan suruhanNYA, dan meninggalkan laranganNYA..


PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNYA yg menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNYA..


~ALLAH tahu apa yang terbaik untuk kita~♥ 


p/s:::picha di atas tiada kena mengena pun dengan entry nie...:D








SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

YANG SEBENARNYA!!




aku mengantuk...so xder idea masa nie..hehehe

ehem ZASSS...layan jer...:P








ME!!











SUKA SUKI SUKU..PEACE!!

jangan marah...kiki





nite!!




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

.::Wordless Thursday #1 Friendship::.




Friendship isn't how you forget, but how you forgive..
Not how you listen, but how you understand..
Not how you see, but how you feel...
Not how you let go, but how you hold on!!...(*__*)v





SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

.:: Kantoi Kau Jah::.


Assalamualaikum wbt ...

Dah 2, 3 hari bumi puncak perdana di basahi dengan hujan...hujan yang lebat....dan 3 hari tu jugak la setiap kali balik dari kelas terpaksa meredah hujan...tup Top balik dalam kebasahan...sob sob...T____T

Alhamdulillah setakat nie tak der lagi tanda-tanda nak demam ...hihi..lau tak habis la aku terpaksa ponteng kelas....opssss hari nie hari rabu kan??

macam biasa la kelas bahasa perancis pagi tadi..hoho tadi terpaksa jawab kuiz...humm biasa la aku nie sedikit slow..dapat markah pun cukup-cukup makan jer.....oH kita lupa kan pasal nie...


ni haaaaaa,,,

aku terkantoi tido dalam kelas weh...ehemmm malu gak la tapi biasa la tu kan tertido dalam kelas...seyessss lecture dalam 3 jam...siapa tak boring....huhuhu

nah picha aku punya terkantoi tido dalam kelas...seyesss aku cakap, aku tak perasan pun member aku snap pic aku dalam ketiduran...siap mimpi lagi..miahahaha nasib baik tak kantoi dengan lecturer...compom, kena sindir dalam kelas...ecececece nasib baik la sangat...so, jangan tiru tabiat aku eh...^^



masa modul hari tu...ceramah pasal networking apa entah...aku pun tak faham...hoho macam mana nak faham bila aku tido...perghhh daaaa....tapi ni aku terlelap jer...kejap tersedar, tertido dan tersedar balik...macam tu la nak habiskan masa 3 jam...:)

miahaha...terpaksa mengambil risiko la kan bila upload picha nie..mesti korang akan cop aku nie minah gila tido...erk???betul kan, kan , kan???...ehemm redha dan redha...^^



ni masa kelas en. wan yang hensem...boleh gak nak tertido masa ni...haisssshhhh lecturer hensem macam tu pun boleh gak aku jadi macam nie...bagi la fahrin ahmad ke, bila dah lama-lama conpom aku tertido gak..muehehehe dah memang tabiat aku agak nya kan...bila dah boring, mula la mata tu nak tertutup.....abaikan mata aku yang sedikit tuttt tu...:P biasa la pose masa aku tak perasan.....


p/s:::jangan jadi macam aku k...fokus la korang masa dalam kelas..hahaha nanti tak pasal-pasal kena sound dengan lecturer...aku tak per...:P






SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...