‘Habis suda KARNIVAL HALAL 2011 UITM PUNCAK PERDANA’




Salam semua… 

Al-kisah geng 2D09 bangun lambat…2 hari berturut-turut sabtu dan ahad…hoho siapa lagi kalau bukan aku, ct ada, wien lala, haslinda lin dan rossi okkad la…nama je ambil khusus keusahawanan sempena karnival halal nie..ingatkan pagi-pagi bangun awal la kan…tu top bangun lewat gak…Oh kitorang pergi hanya sesi petang jer…yang sesi pagi tu kitorang skip…..LOL 

Gara-gara bangun lambat, baju apa nak pakai masa khusus tu pun tak tahu….bangun-bangun, mandi, solat zohor dan zasssssss terus pergi khusus tu…




.:::Hari pertama:::.


Pakai baju kurung…opssss sopan la sangat kan…tudung pun pakai tudung ekspresss…tak sempat nak main belit-belit…tu laaaaa, siapa suruh bangun lambat kan……tengok, dah kalut ribut cari tudung…fuhh tup top pakai jer yang senang dipakai….hoho jimat masa….


Lepas habis khusus terusss ke tapak carnival halal…ehemmm bab membeli no-1 la kan…..pusing situ dan pusing sini…hahahaha tengok-tengok tempat sama jer….dah UITM Puncak perdana memang tecik jer…tak sama dengan Puncak Alam, besOr…..tapi……….aku sendiri pun belum sampai lagi kat sana…hihi

Seyesss aku cakap, suara kumpulan UNIC memang sedap…dan lagu diorang lak memang menusuk ke kalbu ku..ahaksss antaranya lagu ‘HANYA TUHAN YANG TAHU’…emm berdakwah melalui nasyid…aku tabik spring la kan..:)

.:::Hari ke-2:::.



Antara aktiviti yang berlangsung masa carnival memang banyak la kan…antaranya ada artis jemputan kumpulan UNIC, pertandingan menghias kek, pertandingan nasyid dan blab la bla…… 


dewan Pancha Delima...kami tidak fokus!!...



my housemate 2D09 CT ADA, WIEN LALA, HASLINDA LIN, ROSSI OKKAD...


Dalam 1 hari aku dapat 3 kupon…yesss kupon ni aku gunakan untuk mendapatkan kolej untuk sem depan….hoho nak hidup di kolej kena la banyak berkorban..kupon aktiviti pun kena kumpul…sob sob …T___T

p/s::semoga KARNIVAL HALAL akan dijalankan lagi untuk semester depan….memang BEST!!...leh belasah kupon aktiviti habis-habisan..LOL








--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

21 ulasan:

  1. sy pon suka dengar lagu UNIC..sy suke yang itam2 manis skit tu..p lupa pulak nama ape..hehe

    BalasPadam
  2. comel nya blog awak:)
    jemput datang blog saya:)
    'thanks

    BalasPadam
  3. awak..nie saya ada buat header kat awak sebab saya dah janji nak bagi kat follower ke 100..but sorry saya amek pic awak untuk buat header tuh..oke itu saja:)

    BalasPadam
  4. mizz erma::memang best kan lagu UNIC...bila hayati betul2 memang byk maksud tersirat..:)

    BalasPadam
  5. eira::thnx sudi singgah blog kita.....dah follow blog awak..:P

    BalasPadam
  6. eira::thnx byk2.....xsangka jd follower ke 100..:)

    BalasPadam
  7. rumah kt puncak perdana cantik kannn ? ain pernah stdy kt sne dulu : )

    BalasPadam
  8. comel :)
    lagu Hanya Tuhan yg Tahu by UNIC mmg bestt..

    BalasPadam
  9. princess::yup betul2..kat sini rumah orang kaya2 je byk....princess blajar kat puncak ke dulu??:)

    BalasPadam
  10. syahbinar::em stuju sgt..memang kumpulan UNIC pun sporting..:)

    BalasPadam
  11. ni2..tudung tak sempat paka pon jangok doh..hahaha

    BalasPadam
  12. ble tgk lame2 mcm penah jmpe plak... hahaha!!

    BalasPadam
  13. jiji yu::oh saeng sekapong nyenye dih....hahaha

    BalasPadam
  14. chachos::hoho kita mmg xpernah jumpa pun...:P

    BalasPadam
  15. sy pn singgah sini.. hehehe amik kos apa kt uitm?

    BalasPadam
  16. thanks folo Dayg.

    btw dah folo kamu. ^_^

    BalasPadam
  17. Ladies semua yg cintakan FASHIONS, jom join contest ni! Menarik hadiahnya! Jom lawati utk keterangan lanjut:

    Official fanpage: http://www.facebook.com/MrsLadysStylo
    Official website: http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...