korang suka entry pendek ke panjang??



hye semua....

assalamualaikum wbt....

hoho fokus entry aku kali nie nak la tnye korang pasal blog yang menjadi citarasa korang.....maksudnya blog korang suka baca...eh kalau sudi jom la share link blog yang korang suka terjah.....aku pun nak gak!!..hehehe baru la adil kan....sebab aku nie boleh dikatakan masih baru dalam dunia blogging.....al-maklum la aku nie tak aktif sangat mengupdate blog..nak tahu sebab apa???...tentu la aku nie tak kretif macam korang...


tiut molep carton nie..shuke....=___=*


oOpsss lari dari topik asal....sorry!!..

korang nie suka entry pendek ke panjang??

dalam entry tu mesti ada gambor ke??


bagi aku tentu la nak entry tu ado gambor....kira happening sikit masa terjah blog tu...lagi satu, panjang ke pendek aku tak kisah pun..janji ada aura yang menarik aku untuk baca entry tu....lau tak terlalu pendek dan terlalu panjang lagi 'molek'...kiranya sedang-sedang la kan.....teheee..=____=v

tapi tak tahu lak citarasa korang…mOh sini bagi pendapat kat komen…..kiranya aku nak gak tahu gak pendapat korang macam mana…..muehehehe 


p/s :: jangan lupa kongsi link blog yang menarik untuk diterjah…tak pun tinggalkan link korang untuk aku terjah…hoho aku tengah boring nie…Lolz 




--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

25 ulasan:

  1. in my opinion #ceyyh, skema gilo ayat. :P

    Dayg lagi suka bca entry panjaaaang. + info n ada conversation ngn readers :)

    laaaagi suka klau ade gmbar tp xyah la byk sgt smpai lama tgu loading. kalau mcam tu tekan X laju2. -.-

    nowadays, Dayg suka blogwalking rndomly. bace semua blog. &&& paling suka blog sendirik.

    wachaaa! :PP

    dats all. happy blogging derr :)

    BalasPadam
  2. dayang::chewaaah...hehehe terima kasih...nasihat yg berguna sifu!!...sbb kadang2 saya suka upload byk gmbr..len kali kna upload sikit jer la...kiki

    BalasPadam
  3. dea::hoho sama la macam saya....=__=v

    BalasPadam
  4. kalau akk plak suke yang entry yg sedang2 jer...asal ade gambar...baru la sonok nak bace...:)

    BalasPadam
  5. cheeewah.....sama la kak...suka yang sedang2...xmau panjang2 sgt...ado gambor so lagi best nak baca,,,...:)

    BalasPadam
  6. ngehehe. depend ngn line tenet la jugak.

    tp kalau gmbar hazanis kite snggup tggu. fashionista wannabe :)

    BalasPadam
  7. dayg::opsss mengada yer....tapi btl gak cakap dyg....lau byk gmbo lambt sikit la nak loading kan..dah la blog kita dah berat..kena kurangkan..tehee..:)

    BalasPadam
  8. tgk gaya penulisan lah..haha..klo menarik pnjg pon sanggup bace..muahaha



    eeh..eeh..mai la terjah blog saye..femes kot..jaajajaja..*kembang hidung..(perasan sat ..:P

    BalasPadam
  9. hehhee..n3 pendek atau pnjang bg erza xkisah pon...asalkn die best!..ehehe..gmbar sbg penyeri .klu ltk lg best..ehehe

    BalasPadam
  10. pnjg pndek suka jnji ada isi. hehe

    BalasPadam
  11. entry pjg2 yg ada crite n lawak. tu baru best. penyampaian dia x terlalu berat mcm bace buku sejarah. hee :D

    BalasPadam
  12. cik bulan:::kita baru terjah blog dia..muehehehe...kita datang tak sediakan air pun...:P

    erza::hoho 100% stuju!!..gambar sebagai penyeri..tu yg penting...^^

    gigiariema::hehehe

    zuraini::hoho saya paling xsuka sejarah...:P

    BalasPadam
  13. blog yg ni bez
    www.yespepol.blogspot.com
    hahahhaa

    BalasPadam
  14. kite dah sediakan lasagna sekali taww..awk yg xsudi nk mkn..hurm..:(

    BalasPadam
  15. entry panjng ke pendek ke..janji bermanfaat..kui3..
    tapi..rasa mcm x best je baca kalau entry tu xder gamba.hehe

    BalasPadam
  16. kalau onie...entri panjang tapi contents dia banyak info best..entri panjang ayat sempoi pon best...entri panjang tak melalut ke lain pon best..entri panjang campur gambar2 lagi best!


    entri pendek pon best jugak,sebab tak perlukan pembacaan yang panjang,haha :P

    BalasPadam
  17. menarik isu ni.. pd saya text biar ngam 1 screen yg tak perlu di scrol down then gamba yg relevan minimum sekeping.

    BalasPadam
  18. onie:::chewaaah..panjang betul eh komen...pe pun thnx eh sudi bg pndapat...:P


    hariszz::hehe thnx...:)

    BalasPadam
  19. cik bulan::kita singgah xdak pun....:P

    pepol::blog pepol mmg bez.....awww..hakssss

    iz:::saya pun suka baca entry yg ada gmbo....nampk sikit apa yg nk di sampai...kn??:)

    BalasPadam
  20. mana-mana pun boleh. asalkan menarik & ade gambar sikit. baru syiok bace. ((;

    BalasPadam
  21. adanaz::ok..note!!..tehehe....thnx...:P

    BalasPadam
  22. ezzat suka baca blog yang simple dan kelakar macam abang afzal. ni link dia. http://afzalsukasuki.blogspot.com

    agak-agak, entry ezzat membosankan tak? wakakaka

    p/s: entry kak anis pun best jugak. sebab ada point2 yg menarik. lagipun kak anis comel. ezzat suka! haha

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...