Kebetulan....


Assalamualaikum…


abaikan tangan aku yang kelihatan cacat tu...:P

Dah menjadi kebetulan…semalam kan ada perlawan bola sepak antara terengganu dengan negeri Sembilan kan??seyess aku cakap memang aku tak tahu!!..dan memang aku tak minat bola….walaupun aku tak minat tapi aku sokong pasukan bola sepak aku la..red worrior..peace…=____=’

Semalam aku dan kawan aku sorang pi giant seksyen 13 s.alam…fuhhh kiranya aku berdua jelar…hoho smpai je kat situ penuh sep ganung…..sep n9 tak Nampak pun…….memang tertanye2 la kan….ado gapo nih????rama g2 mo??hahaha….bila masuk dalam giant lak…fuhhhh mcd, KFC semua penuh…aku nak duduk makan pun xboleh…frust nunggeng Oh!!.....last2 bungkus jer KFC tu makan kat hostel…sob sob…T___T


kebetulan okeh aku pakai baju sama warna dgn diorang...

Nah satu lagi!!...bila aku jln jer terdengar la sep ganung duk sok sek sok sek….’ni mesti penyokong peteh ganu peteh’..yark, rupanya baju yang aku pakai mengikut tema penyokong Terengganu…walawei memang kantoi ah…tapi lantak la orang nak cakap apa..aku pi giant nak shopping bukan nak tgk bola pun..loz….

puas menunggu bas U605...so kitorang posing jap!!

Rossi okkad mengikut tema sep n9…memang lawan molep ah!!


Parking memang penuh la kat giant seksyen 13 tu…..tapi sep ganung memang ramai la yang meriahkan stadium tu…’hitam putih sajo’….. 

Tettt..update laju-laju..nak sambung buat keje sekolah lak..hehehe 

Papai..jumpa lg di next entry..^^ 

p/s:::tahniah kepada pasukan yg menang!!...menang kalah adat pertandingan….go go go!!!




--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

22 ulasan:

  1. semua pakat hitam putih saja nie , hihi . sy penang byk kaler ckit ^^

    BalasPadam
  2. ~hehe..sempat lak ambik gambar ngn penyokong tue..hehe :)

    BalasPadam
  3. fathiah::hehehe xpernah lg pi penang..:(

    blueice: haksss ambil kesempatan nie...lambat sgt bas dtg...so posing dulu..^^

    cikpingu:::puan pinggu lg omey...:P

    BalasPadam
  4. salam kenal hazanis..:)..
    kebetulan nak sma baju kan..?hehe..
    nyway outfit tuh sangat2 lawa..orangnya pung comei detpun..
    dok tumpat area mana nih?
    sekapong la..heee..

    BalasPadam
  5. anayana::salam kenal jugak....saya tumpat area wb..hehehe kenal ke??lau sekapong mujur la...:P

    BalasPadam
  6. hmm..cantiknye awk..xleh nk konsentret bace blog..your beauty distract me.. (O_o)..

    BalasPadam
  7. kene pulak ganu kalah...adeh...malu la pakai baju tema ganu kalo gitu... :p

    BalasPadam
  8. salam perkenalan... singgah dari blog sunah!

    walaupun terengganu kalah tapi mereka tetap main bersemangat kan?

    BalasPadam
  9. subah sakura::hahha kebetulan sya pkai bju mcm tu...xthu la ada bola masa nie...tu di katakan kebetulan...^^


    mas::betui3, penyokong terengganu sgt bersemnagt...pemain tu lagi la kan..tp kalah menang adat pertandingan...:)

    BalasPadam
  10. ore beloh timur ni memey semangak kesukanan tau dop :)

    BalasPadam
  11. sokong pata timur la pok kito..haloh pon takpo la weh..ahaha

    BalasPadam
  12. peminat setia bola kah anda HIHIHIHI..

    BalasPadam
  13. onie:::setuju 100%...pulok tu suko hidup berpuak2...:)

    jiji::hahahah...jnji sep pata timor dih....

    BalasPadam
  14. Rtp Farra Arisha:;::huish.....saya xminat bola......hihi

    BalasPadam
  15. kekekekek
    kebetulah sungguh ye =]

    BalasPadam
  16. niena::ooow klate gak ko??mano???:)

    aimie::: yup..mmg btul2 kebetulan...:)

    liza::saya lak suka style awk.....gojesss ok...:)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...