Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic

Salam.

Blogbuster Campaign Ambi Pur Home Tectonic dan approved. Usaha dalam 30 minit dalam menghasilkan video pendek membuahkan hasil. Cuma menunggu berapa sen je dapat untuk kali ini. Punya lah mula-mula record selalu gelak tak menjadi. tapi akhirnya boleh la la la. hehe Memandangkan ini kali pertama berani membuat video bagai maka semuanya terserah kepada Allah bakal rezeki yang diperoleh.


Malu memamg malu, tapi apa kan daya demi sesuap nasi memberanikan diri unutk menghasilkan video ini. Buat video last minute dan pakaian pun berjubah hitam gitu. Sebolehnya syarat untuk campaign ini para peserta harus mengelak dari memakai pakaian bewarna gelap. Tapi Nuffnang masih baik hati masih approved video ini. Alhamdulillah, tengok banyak kali boleh. Tapi malu sih !


Ramai blogger yang mendapat $$$ hasil dari Blogbuster Campaign yang ditawarkan oleh Nuffnang. Mungkin selepas ini boleh join lagi. Insyaallah.

Lebih maklumat tentang ampi pur boleh terjah sini.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

17 ulasan:

  1. woahhh! mana nak tengok video tu?? nak tengok jugak.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. xtau keluar bila.. lau ada rezeki dapat tgk.:)

      Padam
  2. Okay what..lgpun anda sentiasa comel n cantik la hazanis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tiada kaitan comel ataupun cantik sis dgn entri ni.:P

      Padam
  3. wah all d bez sis
    yumida pun ade join jugak
    kempen kali ni agak kurang aktif berbanding sebelum ni
    moga menjana income masyuk nnti

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin sis. baruu nak cuba. suka tgk blogger lain dpt income yg byk bila buat video simple ni.:)

      Padam
  4. Bestnya dapat blogbuster campaign :D

    BalasPadam
  5. alhamdulillah...moga sentiasa success ya kak hanis..

    BalasPadam
  6. Lepas ni boleh jadi pelakon film pulak. Hehe

    BalasPadam
  7. blogbuster ni boleh cecah ratus tau.... keep update ya awop :D

    BalasPadam
  8. gua kena aktif balik join nuffnang punya campaign..

    BalasPadam
  9. aiseh..terlepas plak nak tengok video tu. ada lagi ker?

    BalasPadam
  10. wahh first time dengar suara mek hazanis. kiut la. like3. sy vote sis. suke dengar suara cute.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...