Majlis pelancaran Innershine Camu Camu bersama Izara Aisya sebagai duta terbaru innershine yang cantik menawan

Hye love.


Terasa ohsem bila dijemput oleh pihak nuffnang sebagai salah seorang blogger ke majlis pelancaran produk terbaru dari innershine yang sememangnya terkenal dengan keberkesanannya. Kali pertama join event macam ni weh! Diharap selepas ini akan dijemput lagi. Mihmih 
Grand Millenium Hotel, KL merupakan lokasi yang sangat yang strategic dimana semua pihak vip, media, bloggers dan yang lain berkumpul. So produk terbaru Innershine Camu Camu sememangya mempunyai banyak kelebihan dan menjadikan izara aisya sebagai duta terbaru produk ini.


Haaa Akhirnya, Izara telah mendedahkan siapakah identiti buah hati terkini. Pasti korang dah boleh agak kan.

Izara aisya yang terkenal melalui drama Vanila coklat menjaadikan pemilik blog ini merupakan salah seorang peminatnya. Rasa berdebar-debar dan teruja bila join event ini.


So Masa yang peminat nanti-nantikan telah tiba, Majlis pelancaran yang penuh glamor , dan ramai model yang hensem lagi cantik. Lolzz kami rasa tersangatlah istimewa dihari tersebut kerana mendapat layanan setaraf vip uollzzz.

Kami semua disajikan dengan Persembahan mengagumkan daripada Altimet dan Adeep. Diikuti dengan Izara di pentas mendedahkan identiti penyeri hidupnya. Cantik!


Tersangat meletop izara pada masa tersebut. Memang cantik, terkedut sekejap melihat selebriti ini. Memang sesuai sangat beliau menjadi duta terbaru innershine.


Hah! Lagi mengejutkan Rupa-rupanya cinta misteri Izara Aishah ni BRAND’S® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu! Formulasi baharu dari BRAND’S® InnerShine

Tidak ramai di Malaysia yang mengenali buah Camu Camu, tetapi ia dicatatkan sebagai sumber botanik Vitamin C terunggul di dunia. Kajian saintifik menunjukkan bahawa superfruit ini mengandungi khasiat 30 hingga 50 kali lebih kaya dengan Vitamin C semula jadi berbanding dengan oren. Oh yummy! 

"Semua wanita inginkan kulit yang berseri untuk menguatkan keyakinan diri. Mereka juga ingin menampilkan wajah yang asli, anggun dan menawan dengan menggunakan persolekan yang minima. Ini boleh dicapai dengan hanya meminum InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu setiap hari," kata Koh Joo Siang, Naib Presiden dan Pengurus Besar, Cerebos (M) Sdn. Bhd


Patutlah kulit Izara jelas kelihatan kian cantik menawan baru-baru ni. Rahsia kejelitaan Izara Aishah memang telah terbongkar! Siapa yang nak kulit secantik Izara aisya jangan lupa dapatkan produk terbaru dari InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu. Tak rugi untuk mencuba.


Majlis dilangsungkan secara gilang-gemilang dan glamour gitu. Para hadirin kelihatan gembira dan teruja dengan kejelitaan Izara. 

Dapat juga”door gift / cenderahati” iaitu 3 botol BRAND’S ® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu dan rantai rama-rama ekslusif yang cantik menawan. Memang padan dengan tema malam ni (rama-rama) dan purple. See me wearing kurung kebaya. 

Bestnyer kami diberi sampel BRAND’S ® InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu. Terima kasih innershine!


Mmm, rasa seronok menikmati produk BRAND’S InnerShine ni. BRAND’S InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu rasa manis. Pada pendapat saya, ia lebih sedap daripada Prun Plus. Texturnya pun licin. Senang diminum. Dan perlu diamalkan selalu nih! Nak cantik macam izara aisya boleh. ?:P

Harap-harap kulit boleh nampak berseri macam Izara selepas ini. Nak kalahkan kak ton tu. Mihmih Dah tahu kenapa Izara sayang sangat pada produk BRAND’S® InnerShine ni . Saya pun sayangi BRAND’S InnerShine


Event yang best, blogger yang sporting, layanan exclusive memang tak rugi join. Berbaloi dari kelantan ke event ini. Thanks nuffnang. xoxo

#this is a sponsored post#

Noted : Untuk maklumat lanjut mengenainya, sila hubungi Talian Khidmat Pelanggan BRAND'S di 1-300-228 300 atau layari laman web di www.innershine.com.my.




--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

25 ulasan:

  1. waaaa cam best kot...pahni mek cah chumel cam izara doh la

    BalasPadam
  2. seronok dpt jumpa hazanis..tme ksh sbb tlg drive dan hntr balik..hehe..

    *akk ambik gmbr yg 1st tu boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok jugak dapt jumpa syikin. xsempat nk upadte gmbr kita semua. rushing td siapkan draft. sampai klntan terus buka laptop. fuh! nnti buat entri special jumpa blogger n sori jugak hari tu tersesat jalan. :P

      Padam
  3. Rupanya hazanis dtg dari kelatan, jauhnyaa. Anyway salam perkenalan :)

    BalasPadam
  4. hai si cantik dan manis hanis.. kita xsempt kan bergambar berdua malam tu.. xpe lain kali kita amek gambar ok kalau jumpa lg

    BalasPadam
  5. bestnyer yek dpt join event2 gitu, naper takde gambar ngn izara? camu2 tuh camne gaya buah nyer?

    BalasPadam
  6. cantiknye izara.....mmg terkedu tgk....kalo tgk live mesti lg cantik kan

    BalasPadam
  7. wahhh bestnyaaaa plus makanan kat hotel semua sedap2.hehehe ;)

    BalasPadam
  8. dah lama awak tak update pasal diri... la ni ada la sikit nak baca.. asyik iklan je awok buat.. tak sonok saya nak baca.. hehehe...

    BalasPadam
  9. wahh!! brtuahnya mek cah dpat pergi event yg ohsem ni. kak shea rasol pon di jemput jugak kan? gojes gila mek cah. meletop mcm izara aishah! baju mek cah mmg lawa :D

    BalasPadam
  10. yangggg, :))
    selamat berkenalann. hikhik :p
    http://www.nadiafarahida.com/2013/06/innershine-camu-camu-launch.html

    BalasPadam
  11. wahh bestnya!

    i am following you :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

    BalasPadam
  12. bestnya dpt jmpa izara aishah..nak jgak!!

    BalasPadam
  13. woooooooooooooo wooooooooooooooooooooo,sapa2 terus bukok laptop dih,hik

    BalasPadam
  14. Wah dr Kelantan ke K.L...
    really tough on blogging is it?
    Actually this event look so happening n Awesome.. Cool (^_^)

    BalasPadam
  15. bestla.. untungla dia.. dpat jemputan.. kami jelez ni.. hahahaha :P

    BalasPadam
  16. nice knowing u dear...hehhee cursor de muke die lahhh cun sgt! hehe

    BalasPadam
  17. wargh..syiok nye..kak hanis pun cantik jugak..ayu gitu dengan kebaya..xyah nak make-up2 lelbih..always shinning2 wlaupun tanpa "inneshine product"

    BalasPadam
  18. patutlah sanggup datang dari jauh. hoho

    BalasPadam
  19. amboi...cantiknya mek cah..:D ungu2..lps ni kita minum byk2 nk comel dr kak ton..ehhehe

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...