Review : GlassesOnline.com.my

Assalamualaikum cinta.

Rasa cool dan terlebih ohsem bila menggayakan glasses dari GlassesOnline.com.my ini. memang cun habis lagi-lagi dapat free sahaja. Gift untuk blogger katakan, alhamdulillah rezeki berblog. hikss 


Melalui review apa yang boleh mek cah cakap bahawa service penghantaran tersangat cepat dan bila sampai je memang puas hati. lagipun harga berpatutan, kiranya harganya mampu dimiliki semua. Kalau tak percaya boleh terjah page GlassesOnline.com.my sekarang! 



Okay, memang tak sabar bergaya dengan glasses ni. Bermula 31-06 Nov mek cah ke Sabah. masa tu baru nak pakai glasess ni. hikss nanti mek cah share gambar tau. tunggu.! tapi kod pilihan mek cah ialah DANDELION YS28153 BROWN.

     

Dandelion is a fashionable brand that offers you stylish high quality products at affordable prices. These Dandelion are the perfect choice for those looking for trendy and fashionable eyewear solutions. Its brown, full-rim, wayfarer frame fits both women and men (unisex) and is perfect for both oval and round-like faces. The material, plastic, provides a lightweight and resistant solution to your selected eyewear. Buy your pair of Dandelion YS28153 Brown sunglasses today and receive a free cleaning cloth and protective case.
Lebih banyak pilihan dan design disini!


Jadi berita baik untuk pembaca blog Love is Cinta ini kerana setiap pembelian bernilai RM100 di laman GlassesOnline.com.my menerima potongan harga sebanyak RM20. Gunakan kod baucar GOBLOG20 untuk dapatkan potongan tersebut.

KOD : GOBLOG20
Happy shopping & fashion!!



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

5 ulasan:

  1. sekarang dah trend org suka pakai sepet besor-2 :) pernah beli satu tapi jadi hiasan dlm almari..nak pakai segan la pulok..hehe

    BalasPadam
  2. yupp... nice...kalau dapat free memang lah best.hahahaha.... follow dayat balik tau :)

    BalasPadam
  3. mek cahh, sampai bila dapat potongan ni ? :)

    BalasPadam
  4. Owh baru tahu spek mata pun ada jual online ye :D

    BalasPadam
  5. Siapa komen, dapat bunga? Kenapa tak dapat Hazanis terus je? Ekekeke :P Sebelum masuk blog ni tadi pun ada buka web tu, nak survey harga untuk eyeglass. Memang murah harga sana dan free delivery. Tapi tak reti nak beli yang melibatkan power lens. Haishhh

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...