Review : Sabun Gluta Collagen kulit muka semakin cerah berseri

Assalamualaikum cinta.

Alhamdulillah kulit makin berseri setelah menggunakan Sabun Gluta Collagen selama 3 minggu. Akhirnya terjumpa juga dengan sabun yang sesuai dengan kulit wajah yang bermasalah terutamanya pigmentasi dan warna kulit yang tidak sekata,. Namun Alhamdulillah kerana sabun ini mampu menyelesaikan masalah yang dihadapi selama ini. Menjadikan kulit muka lebih lembut serta make up kelihatan kekal lebih lama. Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.


#koleksi dari hazanis fashion " Tribal Blouse with Skirt Saloma Dari Blog Hazanis"#

KELEBIHAN SABUN GLUTATHIONE COLLAGEN:


*Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu
*Mengecutkan jerawat di wajah/badan seawal 2 minggu penggunaan
*Memudar juga menghilangkan parut & cela
*Mengurangkan pigmentasi/jeragat
*Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan/strectmark
*Mencerahkan kulit yang kusam/gelap, kasar dan kering
*Menyamaratakan tona kulit
*Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit


KANDUNGAN:

♥ GLUTATHIONE, KOJIC, ARBUTIN, LICORICE - agen pemutih
♥ MINYAK KELAPA DARA– bagus untuk masalah kulit
♥ VITAMIN E – untuk hilangkan/pudarkan parut
♥ VITAMIN C–mencegah dari cela, merawat kulit dan cerahkan kulit
♥ COLLAGEN–awet muda
♥ ROSESHIP


Mek cah memakai koleksi dari hazanis fashion . entri "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage". Alhamdulillah warna kulit semakin menyerlah.

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥
SMS/WHATSAP :010-8931044
Facebook: Hazanis Blogspot
funpage: Love is cinta dot blogspot
email: hazanis88@gmail.com

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen/koleksi terkini dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!

Order

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

Harga:

1 ketul RM25 + free postage
2 ketul RM48 + free postage
3 ketul RM70 + free postage
4 ketul RM85 + free postage
5 ketul RM90 + free postage

Thank for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

34 ulasan:

  1. peh. leh tahan mahal gak sabun ni.

    BalasPadam
  2. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,sabun ni supo kek lapis,gere nok make,heeee

    BalasPadam
  3. Waaahhh. Makin cunnn laaaa hehe

    BalasPadam
  4. gambar close up xde ea?
    testimoni sebelum dan selepas guna sabun tu.
    # hehehe banyak cekadak ler pulak.. =P

    BalasPadam
  5. oo mmg berkesan ea sabun ni..ala tp orgnye pon mmg da cun,ape ade hal :)..haritu ade member yg jual sabun ni, nak bg free...tp die tersalah pos daaa...belom rezki lg nk pakai hihi..

    BalasPadam
  6. ohh..baru tau kewujudan pasai sabun gluta collagen ni. :D btw, kulit mek cah mmg dh cerah sblum ni :) kalu pakai sbun gluta ni, hasilnya kulit mek cah jadi super cerah. wahhh!!

    BalasPadam
  7. pika pernah cuba sabun ni tp takde apa2 effect berubah lagi..tp bau sabun wangi :)

    BalasPadam
  8. hazanis pakai yang mana satu? sebelah kanan atau kiri? warna tak sama. hehe...

    BalasPadam
  9. sya pon pngguna sabun gluta jgok kak!

    BalasPadam
  10. gambar pertama tu macam kat KB Mall je Mek cha??hehehe..cantik.:)

    BalasPadam
  11. Wahh..comel la sabun tuu..color die menarik..^^

    BalasPadam
  12. comeyy sangat orang nya ..sudi2 la follow ya http://misszbiela.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. salam. jemput tengok blog saya ada half moon sakura shawl, kain cotton vietnam dan ada juga custom made hard cover guestbook. harga murah-murah.. tq :)

    http://siestashoppe.blogspot.com

    FB : Siesta Shoppe

    emel siestashoppe@gmail.com or whatsapp 019 314 0812 for more details

    BalasPadam
  14. napok sedap jer sabun tueee. hihihihihi and mek cah semakin putih melepap !

    BalasPadam
  15. comey jubah awok.... nnt kita nak leyh =p

    BalasPadam
  16. ni kalau bagi hadiah kat awek mesti best. hehe

    BalasPadam
  17. siriously muke gelap jd putih coz sabun tuu .. cm tak pcye jer .. kalo org tuu puteh dy pkai ape pn pteh jugok ..

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  19. Org mengandung bleh pakai ke sabun ni?

    BalasPadam
  20. masih ada kah jual sabun ni dn harga msh sama ker...

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...