Rebat RM200 kemudahan untuk semua

Assalamualaikum cinta.

Memandangkan gaya hidup sebagai seorang pelajar dan bekerjaya memerlukan Smartphone sebagai alat komunikasi maka kerajaan memberikan rebate RM200 kepada semua rakyat Malaysia berdasarkan syarat-syarat tertentu. Lebih-lebih lagi sebagai pelajar memang amat memerlukan kemudahan ini. Nasib baik la mek cah Berjaya mendapat kelulusan untuk mendapat Rebate RM200 ni sebelum habis study. Alhamdulillah. Sekarang dah habis belajar dan sempat merasa “Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M)”. Pergi mydin pun dapat diskaun. hehe 



Syarat Kelayakan Rebat RM200
  1. Warganegara Malaysia berumur antara 21 sehingga umur 30 tahun
  2. Berpendapatan kasar bulanan RM3000 dan kebawah
  3. Model telefon pintar yang dipilih tiada had harga
  4. Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar
  5. Hanya satu telefon pintar untuk setiap seorang
  6. Pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memohon
cara permohonan:

layari borang Online di laman web:

Cara Penebusan Slip Baucar Rebate RM200

Anda boleh membeli smartphone anda menggunakan baucar tersebut di syarikat pengedar telekomukasi yang sah. Untuk melihat senarai wakil penjual yang sah tersebut, sila layari https://komunikasibelia.skmm.gov.my/plain/dealer.html

untuk lebih maklumat singgah ke blog ini :

Hye mahasiswi. Sempena semester baru bakal dibuka apa kata terjah entri ini “Baju kurung peplum dari blog hazanis”. Jom bergaya ke kuliah dengan baju kurung peplum dan berimej baru.

Thanks for reading.

Nota kecil :siapa dah apply rebate RM200 ni? Dah beli smartphone?untung ler, surat kelulusan yang mek cah punya dah jadi pekasam je. Tak tahu nak beli bila. Tunggu duittt masyukkk. Opss tapi ada aura-aura menyatakan tarikh lupus rebate RM200 di lanjutkan sehingga 2 or 3 bulan. Betul ke?Maklumlah dah lama tak online.=.=’



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

13 ulasan:

  1. untung benar pelajar sekarang ye. macam-macam dapat.

    BalasPadam
  2. Waalaikumussalam rindu, ahaa.
    Mek cahh ajak la member pi survey dulu fon.
    Bila ramai, mesti banyak idea & suggestion.. hehe.

    By the way, you are sooooo super duper comel :)

    BalasPadam
  3. dia da lanjut kan tarikh kan kan kan

    haha

    jom guna kann :p

    BalasPadam
  4. lyeen dah guna kad siswa jugak..ehhe..kat kepsi dna mydin..seronok..:D

    BalasPadam
  5. jenis smartphone yang dapat rebate tu sangat limited kan.. huhu

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Tak guna lg. naty la apply. mihmih

    BalasPadam
  7. umur ena dah smpai 21, tapi masih tak layak.. why why why!

    BalasPadam
  8. knape kne 21 taun knape???knape x 20???marah btol saya..

    BalasPadam
  9. untungler dah apply..sy tak apply pon. sikit sgt.lalalala~

    BalasPadam
  10. Hazanis, kalau tarikh rebat awak tu dah luput, awak kena daftar lagi sekali. Sebab kalau awak xdaftar semula, awak dikira belum mendaftar. Nanti awak xleh nak tebus rebat ni...

    BalasPadam
  11. tp mostly kena daftar skali ngan internet kan.. huhu

    BalasPadam
  12. Eyz ada dapat rebate nie tp xtaw nak guna mcmna..luput mcmtu jer..hoho

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...