Tips Inner shawl kelihatan muncung...Awak tanye, saya jawab..:)




Assalamualaikum sahabat semua...

entry kali aku nak buat secara ringkas dan padat...ahak...boleh tak???... Actually aku dapat beberapa soalan dari hamba ALLAH yang bertanyakan tips nak bagi inner shawl tu muncung......hoho hamba ALLAH tu semestinya perempuan kan...tak kan lelaki kot...ececece sebenarnya tips nie ramai yang dah tahu ok...so, yang dah tahu tu jangan lak marahkan aku sebab entry nie ketinggalan zaman ke apa....aku just nak tolong dan jawab kepada yang bertanya.....benda yang kita sepatutnya kongsi-kongsi la kan......tak kan nak makan sorang kot...OponcOt dah mula merabai + melalut = @*&^%$#@!......huishhh abaikan okey...=____=v


jom kembali kepada topik asal...so kepada yang bertanya nie la jawapan nye eh.....kalau nak detail lagi boleh ler terjah ke blog budak chomel Irine Nadia ....^^



nie la soalannya...humm ada lagi yang bertanya tapi aku tak ingat lak siapakah gerangan yang bertanya tu...so aku buat entry nie supaya mereka puashati dan sekurang-kurangnya aku dapat menjawab soalan mereka...ececece baik budak nie...Muahaha ayat puji diri sendiri, ape ke hey???


Yang aku boleh jawab soalan nie adalah korang tetaskan jer kat bahagian hujung inner tu...perhatikan jahitannya ok...cer tengok picha kat bawah nie...


*sumber: blog irine


1) sediakan inner shawl cotton ok...kalau gunakan jugak yang bukan jenis cotton   maafkan aku sekiranya tips aku bagi nie tak menjadi...Ahakkkk....AWAS!! jangan sesekali gunakan inner syiria yang lembut/licin tu sebab kalau tetas pun tak menjadi muncung......pastikan inner cotton ok!!..jangan nak mengada-ngada guna yang jenis licin..nanti kalau dah tetas pun still sama....bOlatt jadinya muka....Agagaga

*sumber: blog irine*

2) sekarang mulakan proses menetas..Opsss tersasur,ingat nie telur ke apa..Lolzzz korang tetas jer guna apa-apa yang korang suka...hahaha napok bebenor tak tahu nama yang untuk tetas inner cotton tu....ngeeee so pandai-pandai korang la nak tetas dengan apa...janji tak membahayakan diri korang..muahaha so tetas la inner cotton tu mengikut kesesaian muka korang..korang nak muncung banyak kena tetas banyak la.....lau macam aku yang bolat nie kena tetas banyok.....kantoiii !!.....masa korang tetas tu cuba la dulu sampai korang puas hati dengan tahap kemuncungan dia tu...

3) opsss dah siap tetas korang kena la matikan jahitan kat hujung yang korang tetas tu..nanti tak pasal-pasal inner cotton tu tercabut masa korang duk makan ke apa...nanti malu sihhh ...so,tak der pasal jangan cari pasal k...Lolzzzz terbelit sudah....




Taddaaaaaaaa!!...ini lah hasilnya...chewah !!....terpaksa cilok picha  Irine Nadia  sebab nak bagi korang nampak dia punya muncung tu...ni la hasil dari proses penetasan tadi...Opssss tersasur...proses tetaskan inner cotton lah...no no no, jangan salah faham okey!!..


tu jer...senang kan.....hoho cantik kan si budak irine nih....budak???yurp, aku lebih tua dari dia...hoho tua sangatnya aku...perghhhh....Bubuiii...^^

like kalau anda nak kawin ----> Ridzwan Rashid Photography ...
p/s::Anda suka makan, meh tengok sini------> pasti kenyang....


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. jgn tetas smpi hbes. nti koyak rabak lak inner tuh kan. hihihi :)

    BalasPadam
  2. da kasi tetas sume tp x muncung2 gak.ikut bentuk muka gak kot.haha

    BalasPadam
  3. haha.. guna gambar irene pulak dia ni, ace gune muka sendirik.. heheheehe

    BalasPadam
  4. a'ah ler...adik akak pn buat cmtu...sbb tu nmpk muncung jer...akak?tak pakai inner tuh...muka akak agak bolatt..hehhe

    BalasPadam
  5. ni link baby cute tue . hehe :)

    http://ayusleeping11.blogspot.com/2011/12/cara-nak-letak-floating-comel-dalam.html

    BalasPadam
  6. tetas pastu pin aje..senang hihi

    BalasPadam
  7. muncungkn bibir camne? tihihi~ yg penting, menutup aurah, bukan membungkus ye anak-anak.peringatan utk diri sendiri dan kawan2. =)

    BalasPadam
  8. kak kumera::yg muncung bibir kena tnye si irine..hehe okey kak peringtan untuk diri sendiri dan semua..:)

    BalasPadam
  9. hamzah ian::humm xsempat nk wat picha tu semua..yg irine da ada..hehe senang cito...:)

    BalasPadam
  10. ahhhh, omey ahhh. dua dua pun omey :D

    BalasPadam
  11. ehem!blog awop lain dohhh,hehe....koho comei la....saya suko tgk setai awop,comei...hehehe

    BalasPadam
  12. kat mana beli inner tu ye? sbb some inner kain dia sngt la tak best...

    BalasPadam
  13. cmtu rupanya...tetas jer...pyh2 cri kt kdy nak yg muncung,,lol...:D

    BalasPadam
  14. komen pat bunga =.= huhu
    mna bunganya..? hehe lolz apapun tbaeekkk blog ne.. enjoy :)

    BalasPadam
  15. Owh.. xde ke yg dh ciap..? xpyh tetas menetas.. wakaka.. :3

    BalasPadam
  16. xphm la nak tetas.xdpt bygkn;(

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...