Gambar sebelum dan selepas...Yoww!!


Assalamualaikum buat semua blogger dan sahabat semua...^^

style editing yang paling mek cah suka..over tak??=_='

untuk entri kali ni mek cah tak tahu nak update apa...so tetiba teringat gambar mek cah di IKEA yang di edit menggunakan software XIUXIU ..menggunakan software nie memey seronok..tak rumit sangat..nanti korang boleh download software tu di sini eh..tapi sebelum tu korang kena bayar tau....sorang 20$, hehe aci tak??....bayar di SINI!!..kalau anda ikhlas boleh la klik tapi kalau malas tak payah la sebab tak kan dapat pahala punya..yang penting buat semua tu dengan ikhlas baru la sempurna ibadah kita tu kan..lebih-lebih lagi bila tolong mek cah menabung untuk kawin....:P

lain-lain editing!!

untuk download software ni korang semua kena terbang ke korea tau....yeah!!..jom terbang sama-sama-->XIUXIU...untuk lebih detail dia punya cara menggunakannya korang boleh la terjah ke blog sifu mek cah..cara nak guna xiuxiu software...mudah untuk difahami..so sila la KLIK SINI  & SINI.

Original picha...no editing!!

Lepas tengok picha yang original nie korang boleh la nilai sendiri the power of editing...muehehehe tapi bila dah edit tu jangan la pulop over sangat kan...tapi software ni automatik akan jadi style gambar yang berlainan bila kita pilih dia punya theme...so memang senang la kan..pandai-pandai korang la tu nak explore macam mano sebab software ni dalam bahasa chino...Lolzzz

p/s:::semoga berjaya..chaiyok!!..k.bye.salam...^^


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

28 ulasan:

  1. Mai pun pakai xiu xiu, main tekan je...hahaha

    BalasPadam
  2. wah..canteknya c cinta..macam bidadari dari teluk edan...hehehehehe...:P SInggah disini ya cinta... http://tabekpuang.blogspot.com

    BalasPadam
  3. waaaaaaa! cantiknye... tq dear.. dni nak cuba gak la :)

    BalasPadam
  4. hewhew . a'ahh . nampak sangad perubahan . gambar ori ta nampak kot bulu mata . yang edit . nampak bulu mata melentik . cantik . nak cuba laa . hihi :P

    BalasPadam
  5. lawa je ambar die..suwitt sgt,

    BalasPadam
  6. ada ala2 gambar k-pop la.. :D

    BalasPadam
  7. gamba anis nih tayah edit pown taper.. hehe, comel darr

    BalasPadam
  8. wah cantik la bila edit..

    BalasPadam
  9. sue dulu pun pakai jugak..ambik dari lyssa.. tapi dah buang dah sebab semak sgt laa laptop nih n langsung tak paham bahsa dia..last sekali tekan uninstall je.. kehkehkeh..

    BalasPadam
  10. SubhanaAllah napa awak cantik sgt ni. :)

    BalasPadam
  11. @CikMai

    huhu tekan jer..xkena bayar pun kan..:P

    BalasPadam
  12. @Ardini Humaira

    dah cuba jgn lupa bgthu kita eh..:))

    BalasPadam
  13. @HanNis SaNia

    emm sebab edit...kalau tak biasa2 jer...-___-*

    BalasPadam
  14. @Al Kisah
    k-pop??ngee xkenal pun..hahaha

    BalasPadam
  15. :) ....Cik Love Patzi :Eira pOwn gune Xiuxiu niyh..hahaha,Beshh kan..

    BalasPadam
  16. cantik jugak erkk gune xiuxiu..nk nak try nii.. ;)

    BalasPadam
  17. Awak comel :DD done follow.. do visit my blog later k! ^^v

    BalasPadam
  18. nok tera ugop la...hihi

    BalasPadam
  19. Nice >_< make me jelous..aceceh..hahaha .

    BalasPadam
  20. ^_^ keep on smiling... miss u

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...