1st outing dengan HURU HARA COMMUNITY...:))


Assalamualaikum L.O.V.E....:)

Aku suka sangat berhutang dengan orang tu dan orang nie....Opss bukan berhutang dari segi huwang tapi hutang berkaitan entry yang sepatutnya aku update sejak dahulu kala lagi...outing pembuka tahun 2012 owkey!!...sudah lama...Chewah!!....hutang nie kira aku bayOr hari nie...ditengah malam plop tu...disaat manusia-manusia dan binatong sedang nyenyak tidur masa nie la aku mulakan operasi membayor hutang dengan orang tu dengan orang nie...tak menjadi azam aku untuk tidor awal..haishh penat-penat jer aku buat entry pasal tutt..nak tahu apa yang tutt sila klik SINI!!....Ewah!! macam banyak sangat aku berhutang.....cikit jer.....Ngeh ngeh...:)

Alhamdulillah, dikesempatan nie aku nak citer serba sedikit mengenai geng HURU HARA COMMUNITY.....

HURU HARA COMMUNITY merupakan komuniti fotografi kelantan..Lolzzz tu jer aku boleh terangkan....mana pihak yang berminat boleh jer join komuniti nie....tak der salahnya...semua orang dialu-alukan untuk join komuniti nie....sama-sama la kita menyokong industri fotografi tanah air kita...Agagagaga *betuii tidak apa yang aku sampaikan nie...:P

nak join HURU HARA COMMUNITY sila klik SINI...

setakat yang aku kenal masa outing hari itu ialah NAZRI NOHFATHI SHAFIQShaiful RidzuanRidzwan RashidJihanMeghaaIsmail...yang lain tak berapa ingat namo..hoho faham-faham jolar otak aku macam mana....Lollzzz Outing suka-suki jor...tak der nyer skema sangat....Fuhh terbaek lah...^^

apa lagi, pi la terjah facebook diorang..memey terbaik la picha mereka semua...kalau korang perlukan perkhidmatan photographer untuk tunang ke haper boleh la contact mereka semua di facebook diorang..boleh la usha picha mereka semua..mana tahu korang semua berkenan dengan konsep yang mereka gunakan...Pilih jangan tak pilih, add jangan tak add..:P

entry separuh bergambOr....antaranya..Jeng jeng jeng...Lolzzz
credit to Shaiful Ridzuan


credit to Ridzwan Rashid


credit to Shaiful Ridzuan




credit to NAZRI NOH


credit to Shaiful Ridzuan


sebelum nie aku dah update mengenai  NAZRI NOH ...so ada beberapa entry berkaitan beliau...

  1. NAZRI NOH & TALENT....Next talent??
  2. Nazri Noh mencari talent?? 

Oh tu jer untuk kali nie...harap hutang aku dah selesai.....InsyaALLAH... tak mo tak mo berhutang okeyh...tak elok...:P


bubye korang...selamat malam...^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. g outing mano ni anis?comey gambar2..model pun lawa tu gak..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hukss saya pun xthu nama apa tmpat nie...:(

      Padam
    2. Hazanis xberminat ker nak jadi model... sesuai sgt2...
      Pepun thanks sbb follow blog sy...

      Padam
  2. utum la ore comey..mano nk perase kito ado sekali..hhaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. jiji, yark plawop la terr ado skali....huhu

      Padam
  3. anis sangat comel..cute..cantik..and sweet sgt..

    love to see your photos..
    look so natural and pretty dear

    BalasPadam
    Balasan
    1. terharunya akak nurul singgah sini..btw akak lg lawa n sweet sgt..
      thniah jd tunangan org..:P

      Padam
  4. cantiknya ar,,,,npa tak ajak gadis
    nak Lah...hehehhe
    just kidding

    BalasPadam
  5. subhanALLAH comeyyy nyo. tok kelik butir mato tengok anis ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. panda weh dewi chop angin..:P

      Padam
    2. Alahai...omey nye...paling berkenan yg last skali tue^_^ terbaik..!!

      Padam
  6. sangat cantek dear!!!
    suke tgk dyee.. :) hehe

    BalasPadam
  7. teringin nak photoshoot jugak :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...