1st Giveaway by Ratu and Queen


Assalamualaikum L.O.VE..:)

Setiap minggu aku mencari peluang untuk join GA...hoho sehingga ke hari ini aku happy join GA dan contest....InsyaALLAH kalau ada rezeki ada la kan...sekurang-kurangnya kita semua dapat support GA yang dianjurkan oleh Ratu and Queen nie....jadi 'Jom pakat mari ramai-ramai kasi gempak 1st Giveaway by Ratu and Queen'..=__='


klik banner nie..^^

hadiah yang disediakan memang wOw la kan..tak percaya sila la tengok sendiri...so cepat-cepat KLIK SINI....

tarikh tutup : 01.03.12....
Masih ada masa lagi untuk korang join....Agagagaga...^^

.::tag::.

good luck...^^

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

5 ulasan:

  1. thank you awok,hehe...... tunggu awok kelik PP lu baru mek buleh belano,hehe

    BalasPadam
  2. tq tag..
    insyaAllah sye join..
    slalu join x pernah mnang tau...
    sob sob sob..

    BalasPadam
  3. rajin betul awak join contest kann :) wish you luck :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...