Nazri Noh mencari talent??



selamat petang buat blogger dan sahabat muka buku sekalian...

hye hye hye....dah makan belum??...hoho soalan bonus tu..meh nak belanja meh...haksss gurau jer sih....sen kureng maa nak belanja olang..lain kali eh...:P

okey!!!..kembali kepada topik asal....Nazri Noh mencari talent??hoho siapakah Nazri Noh??dia lah salah seorang photographer dekat kelantan...mungkin masih baru dalam bidang nie...so jom la kita semua bagi sokongan kepada beliau okeh...aku bab-bab nie memang suka tolong orang....ditambah plop dengan seni fotografi....fulllaaamakkk memang suka ler....lagipun tak salah kan tolong sesama nogeri...ngeeee

nie haa, jom usha blog Nazri Noh Photography dan muka buku beliau ..kat situ korang boleh tengok hasil keje dia...memang cantik dan terbaik la kan.....konsep dia pun aku suka..meh kita layan hasil keje dia dulu meh!!..=____='


















ini la antara hasinya..kalau nak tengok yang selebihnya sila la ke facebook dan blog beliau..psssss!@$^&*!@$$%^^&&*..kalau korang teringin nak jadi talent boleh la berurusan dengan si Nazri Noh tu..hakssss mungkin beliau boleh shoot korang secara free je..so, pandai-pandai korang la tu......mungkin dia akan pilih yang area Kelantan, Terengganu, dan shah alam kot..nak tahu selebihnya tanye la dia sendiri...senang cite...^^

aku pun belum pernah kuar outing lagi dengan si Nazri nie..haksss tapi member aku si Ain pernah la kuar photoshoot dengan beliau..tak kenal lagi ke ain tu siapa??nak kenal sila klik nie She is my GF Nor Aimin!!-Part 2... 

papai..habis sudAh...apa lagi piii la terjah sekarang!!..:P




p/s : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 








--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

22 ulasan:

  1. menariknyer gambr2 yg ditangkap.nice!

    BalasPadam
  2. betul tu awk...cantik kan..:)

    BalasPadam
  3. woo nice sangat

    BalasPadam
  4. koho ramai dh fotografer loni..maju..maju..:)..gamba tu comei2..kena skong ore klate kita..hehe

    BalasPadam
  5. prettywrite::sabik kato...sokong sek kito..hehehe

    BalasPadam
  6. faiz::aah memang cantik...lawa kan....suka tgk konsep dia..:)

    BalasPadam
  7. alaa...dah jd wiifey orang..mcm takleh je nak jadi talent2 nie T__T

    BalasPadam
  8. ha ah la, gmbr2 yg dia ambik sume cantik2..=D

    BalasPadam
  9. hehehe boleh je sis....ngn hsbnd pun angkut jd talent la...:P

    BalasPadam
  10. cantik jugak gmbr yg nazri noh snap tue :)

    awk takmau ke jd talent utk die shoot?bakat ade dah tue :)

    BalasPadam
  11. gambar yg kat tengah laut tu gila awesomeeee... ^_^

    BalasPadam
  12. sesiapa yang berminat untuk mencuba tapi malu malu nak offer diri, boleh lah isi form ni, http://models.digipixtures.com

    BalasPadam
  13. wow, the photos were very stunning..hebat betul artwork nya..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...