NAZRI NOH & TALENT....Next talent??



Assalamualaikum wbt…
salam sejahtera dan selamat selamat dan selamat…hoho tetiba jadi skema kan??
fuiii sila abaikan…azam tahun baru tentu la menjadi lebih baik dari sebelumnya…
ececece mencarut lak kan???zuprrrr ABAIKAN!!...^^


Ruponya udah 7 hari aku berada kat kampong…nak update blog pun malas kan…jadi malam nie aku nak update jugak…..nanti aku rasa terhutang banyak benda dengan korang semua….humm kan3??tak suka la macam tu…kalau boleh hari-hari aku nak update blog kesayangan aku nie..janji aku akan tersenyum bila tengok Blog LOVE IS CINTA mendapat kasih sayAng yang secukupnya..haiyaaaa jiwang lak kan di tengah malam buto..poiii…..jom update laju-laju nanti korang pun akan turut sama jiwang besama aku…ehem-ehem….


Masih ingat lagikah entry aku yang bertajuk Nazri Noh mencari talent??
tak ingat sila klik okeyh…:P

*janji terikat….Tapi semuanya last minute..ingat tak jadi..lau tak aku dah angkut kaum sahabat aku ramai-ramai..biar kasi gempak outing kali nie…
*hujan pun hujan lah
*shoot
*photographer NAZRI NOH & the geng aka HURU-HARA COMMUNITY



.::Ini lah hasilnya dari  NAZRI NOH ::.

Yang photographer lain aku update kemudian eh…^^wink wink…..


Aku suka bangat picha nie..^^



Yeah..senang je shoot dengan mereka semua……duk diam-diam…tetiba KLIK!!...dah siap NEXT!!...So aku tak payah pose maut bagai..Lolzzz kiranya nye aku tak payah susah-susah cari idea untuk pose macam mana….dengan mereka semua senang jer…dengar je arahan mereka..janji hasilnya tip tOp…:P




Hohohoi kali pertama aku senyum Nampak gigi…haishh gigi aku tak lawo macam korang semua..nak senyum pun malu…so terpaksa jugak kali nie..aahhh lantak la orang nak kata apa..janji aku buat-buat senyum…werk..:P

Tu je picha yang aku dapat dari si  NAZRI NOH ……kata beliau belum berpuas hati shoot hari tu….banyak picha yang tak jadi…ehemmm kalau macam tu maksudnya aku la yang mebuatkan picha tu tak jadi…..sowei k, hanis tak pandai pose…mybe next time kita outing sama-sama lagi…..btw horey-horey molep sep  HURU-HARA COMMUNITY …..

Papai…

p/s:::Nazri Noh & the geng masih mencari new talent….nak cuba shoot dengan mereka semua sila la inbox mereka di FB..:D





--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

2 ulasan:

  1. ermmmmmmmm...
    banyak la tak jadi hehe
    talent yang terbaikk
    kerjasama yang terbaik
    meme si hanis sempoiii la ore nya hahaha...
    http://nazrinoh.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. comel jelah senyum nmpak gigi..heee :B

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...