RESEPI

TRAVEL

TIPS

Review : Dnars Skincare

by - 9:06 AM

Hello Love.

Set penjagan muka Dnars skincare semakin popular sekarang. Alhamdulillah mek cah juga pernah mencuba produk ini ternyata sangat berpuas hati. Biasa lah perempuan suka bertukar-tukar produk dan ingin mencuba perkara baru. tapi yang pasti setiap produk yang di gunakan mempunyai tahap kepuasan yang berlainan. ini kerana setiap produk mempunyai tindak balas yang berlainan untuk setiap jenis kulit. Mek cah ada menjual produk ini di page "Hazanis Fashion" tapi tidak terlalu promote sangat. if ada yang nak beli boleh jer. Terkini "Fesyen Mini Kurung Sequin RM79 Free Postage". Hangat tau!


syukur sebab ada seorang customer ni dah beli 3 kali di sini. repeat order pulak tu. lagi-lagi orang sarawak. hihi memang sentap sebab ternyata beliau setia dengan produk Dnars skincare. so terdetik untuk berkongsi gambar beliau di sini.cantik kan! :)


SET COMBO DNARS SKINCARE

KULIT NORMAL :
SET TRIAL KULIT NORMAL + TONER COLLAGEN + KRIM KU-NENG + SILKY GOLD FOUNDATION 
RM140 SIAP POSLAJU

KULIT JERAGAT
SET TRIAL KULIT NORMAL + TONER TREATMENT + KRIM KU-NENG + SILKY GOLD FOUNDATION 
RM135 SIAP POS


KULIT BERJERAWAT/MINYAK
SET TRIAL KULIT JERAWAT + TONER TRREATMENT + SILKY GOLD FOUNDATION 
RM110 SIAP POS


* SABAH SARAWAK ADD RM5


SET TRIAL KULIT NORMAL/JERAGAT
(1 SABUN SUSU BERAS, 1 SABUN COLLAGEN, 1 KRIM SIANG, 1 KRIM MALAM)
Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

SET TRIAL KULIT JERAWAT/BERMINYAK
(2 SABUN SUSU BERAS, 1 KRIM SIANG DAN 1 KRIM MALAM)
Tiada lagi masalah : Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit Berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan Resdung.

1) menghalus & mengecilkan liang pori
2) mengusir kulit mati
3) mnyingkir minyak yg berlebihan pada kulit wajah
4) memudarkan garis2 halus
5) menegangkan wajah
6) wajah akan jadi lebih cerah, gebu & halus berseri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

Sumber : Google
TONER COLLAGEN (KULIT NORMAL) - RM27.90
TONER TREATMENT (KULIT BERJERAWAT/JERAGAT) - RM21.90 
1) Mengecilkan pori-pori dan menganjalkan kulit
2) Mengembalikan PH 5.5 pada kulit muka selepas di cuci
3) Estrak daripada tumbuhan untuk melembap dan menyegarkan kulit
( Untuk Lelaki & Wanita )

KRIM KU-NENG - RM26.90
  • (KULIT NORMAL, WAJAH BERJERAWAT TAK BOLEH PAKAI)
  • (GUNA MALAM HARI)

Diformulasikan dari pati-pati herba yg terpilih termasuk 3 jenis kunyit.
keistimewaan :-
1) Hilangkan jeragat/parut pada wajah
2) membersihkan kulit wajah, wajah akan lebih cerah dan gebu
3) yg utama adalah kerana ianya dpt mngembalikan aura/seri wajah secara semulajadi
4) mnghilangkan garis2 halus @ kedutan pada wajah

SILKY GOLD FOUNDATION - RM39.90
(SESUAI UNTUK KULIT NORMAL, JERAGAT MAHUPUN JERAWAT)


MAGIC GOLD FOUNDATION (RM39.90)

Alamilah perubahan wajah dengan Foundation Ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit . Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

~Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan wajah.
~Menutup kecelaan pada wajah.
~Mengandungi Vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
~Sesuai untuk kulit jeragat / kulit kusam / normal.
~Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan sehingga 12 jam.
~Dikeluarkan dalam satu warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan hasil warna mengikut jenis darah / ton kulit.
~Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit,Untuk Lelaki & Wanita.


Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 


Ini pula wajah mek cah masa guna produk Dnars Skincare tahun lepas . alhamdulillah berpuas hati. mula mengenali produk Dnars Skincare melalui adik sendiri Dhia Fadhila, tengok pakai nampak glowing je kulit. so sebab tu try jugak. lagi boleh lihat entri ini "kisah di hari raya aidilfitri"  dan "cara pakai selendang dari hazanis" masa amalkan produk ini. Opss tak cuba tak tahu kan. :)

berminat boleh bagitahu mek cah naa. selain itu jangan lupa jaga kecantikan dan kesihatan dari dalam dengan "set kecantikan shaklee". ternyata berpuas hati. Mimimihhh untuk pembaca blog ini ada harga promosi sekarang iaitu SET TRIAL KULIT NORMAL ataupun SET TRIAL KULIT JERAWAT hanya RM50 free postage. Pingggg. Jom try. hehe 

Okay. Papai. salam. ♥ 

You May Also Like

54 kata-kata indah...

  1. akak memang dah putih. hehehe,Menarik produk ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk mengurang kn masalah jeragat n jerawat boleh la dik.:P

      Delete
  2. Semuanya cun2. Halus-mulus kulitnya. Muka akak pun comel juga, plus mcm da pinkish gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk. muka nis dulu byk problem gak. sekrng dah ok sikit n puas hati dgn apa yg ada skrg. hihi :)

      Delete
  3. kitepun pernah guna skincare ni! :) best2 tapi xjual haha

    www.nadiasecreto.com

    ReplyDelete
  4. akak ni comel sangat la :) tertarik la dgn produk ni..

    ReplyDelete
  5. Awk nak tny sy pakai dynas set jerawat mula2 pakai krim malam mmg rse pedih

    ReplyDelete
  6. nak tanya krim siang utk jerawat tue die jnis menyerap dlm kulit yg cm pelembap @ die cm krim y safi ttup hijau tu??

    ReplyDelete
  7. hye dear.. cantiknyaa kulit you.. jealousnyaaaa.. nak tanya sikit laa.. apa different toner collagen dan toner treatment yaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis, salam ramadhan.:)

      toner collgen sesuai untuk kulit normal/jeragat manakala toner treatment untuk kulit sensitif/berminyak/jerawat.:)

      Delete
  8. kalo untuk remaja bole pakai ke?? sesuai x???

    ReplyDelete
  9. salam nuna, kalau pakai ni nanti kulit memgelupas tak ?

    ReplyDelete
  10. Saya pakai set trial je. Muka dulu kasar jerawat terang2 nampak. Lepas seminggu lebih guna dnars, mak cakap muka saya okay dah. Siap tanya guna produk apa. Even taklah flawless tapi puas hati sebab ni first produk yang menjadi dekat muka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu kan. mg BFF pun dah try prouk ni.makin okay kulitnya. happy sgt dia sbb xlama lg nak kawin. heee:)

      Delete
  11. Salam... saya nak tanya.. kulit muka saya berminyak tapi tak heavy sangat.. jerawat naik time period saja.. so set ape yang sesuai untuk kulit muka saya ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasslm. better yang normal jelar sis.. hiihi :)

      Delete
  12. Slm..prblem sy sama dgn anie tomey...jrwt naik time period n sesekali je...klu xcukup tdo....n ada jrgt cikit...set ape yg sesuai ngn sy ye...toner lak sesuai ngn mana ye...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasslm. set normal sesuai sbb jerawat bukan byk pun kan.:))

      Delete
  13. Salam sis nk tnya muka saya ada bnyk bks prt dan lbng kalau pakai bdk tk thn lama bila buat facial dia kata muka kering so apa yg best untk saya sb bnyk prdk i dh cuba

    ReplyDelete
  14. Btl ke jeragat boleh hilang ??

    ReplyDelete
  15. Nak tny sikit sis....klu sblm ni kita guna set jerawat sbb muka berjerawat....kalau jerawat dah hilang nnt kena teruskan set jerawat jgk atau tukar kpd set normal???

    ReplyDelete
  16. Nk start pakai laa 😚

    ReplyDelete
  17. sye nk tnye..lps sye pkai krim moon cream tu, xpe ke pakai bedak compact je?

    ReplyDelete
  18. sungguh dnars memang hotttt sekarang niiii

    ReplyDelete
  19. Ohoo..bgusnyer! Cantik kulit awaa.. Nk try tkot la plak coz klt sensitif..

    ReplyDelete
  20. klau jerawat ada 2 biji n parut jerawat kena try yg mana

    ReplyDelete
  21. Memang berkesan....jerawat mengecut dengan cepat. ?.parut2 yg lama semakin memudar. Sungguh berpuas hati. ..Terima kasih Dnar's skincare...

    ReplyDelete
  22. Memang berkesan betul. ..jerawat cepat kecut. ..bekas2 jerawat yg dulu dah semakin pudar. ..Terima kasih Dnar's skincare. ..muka glowing dan putih berseri. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. terima kasih dengan feedback yg positif.:)

      Delete
  23. sy pun pakai dnars ni. memang hilang jeragat. sy pakai set jerawat. now jerawat dah xde boleh ke tukar ke set normal? and krim kuneng tu utk apa ek? apa beza dia dgn krim malam sbb krim malam tu bau dia x bape best huhu

    ReplyDelete
  24. Sy pakai dnars dah habis 2 set.. krim malam pulak dah guna 4 botol.. alhamdulillah, mmg sgt puas hati sebab jerawat saya dah surut 90%.. cuma tinggal kesan parut je.. boleh ke kalau saya tukar ke set normal or saya kena teruskan guna set jerawat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sis nak tukar. lgpn jerwat berparut je kan. :)

      Delete
  25. Tul la sis...kte start gne Dnars after adk yg sarankn..Mmg ok sgt wlaupn mke kte xdela gebu gebassss mcm sis..siap snap pic sblm n slps gne lg mse nk start gne product ni utk lht b'ksn or x... :D

    ReplyDelete
  26. Salam..sis sy bru nk mncuba pncuci muke dynas..sy jnis xske pkai krim muke..sy nk hilngkn jerawat n parut jerawat..utk muke yg jerawat n parut jerawat..agak2 sabun yg sesuai normal o yg berjerawat?

    ReplyDelete
  27. Salam sis,, i ada beli dnars ni.. untuk normal skin,, perubahan belum nampak lagi,, nak tanya krim ke, foundation, toner semua tu kene pakai sekali o macam mana?

    ReplyDelete
  28. set trial brape RM? klu kt kedai2 jual kosmetik ade jual x?

    ReplyDelete
  29. Salam..produk dnars ni sesuai untuk umur bpe ?

    ReplyDelete
  30. salaam sis
    kalau tak pkai krim kuneng tak effective eh kesan dia?

    ReplyDelete
  31. produk ni ade kelulusan kkm tak ? selamat digunakkan ke ?

    ReplyDelete
  32. produk ni ade kelulusan kkm tak ? selamat digunakkan ke ?

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥