Review : Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri

Set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri - Alhamdulillah kini mek cah beralih menggunakan produk Shaklee selepas di cadangkan oleh kakak mek cah sendiri yang sentiasa setia bersama Shaklee. hati tergoda dengan kulit wajah kakak mek cah yang tiada masalah kulit muka. so, bila bercakap mengenai wajah cantik berseri ni pasti ramai yang mengimpikannya. Terutamanya untuk wanita yang telah berkahwin pastinya ingin kekal kelihatan cantik di hadapan suami.



sebelum ini mek cah ada amalkan suppliment "Review : Emilay Whitening Clear Spots USA" , hasilnya sangat memuaskan untuk kulit wajah sihat dan putih. tetapi tidak serasi dengan diri ini selepas mek cah dapati selera makan bertambah. Opss mek cah tak nak gemuk tapi nak jugak kulit cantik. so kalau yang mempunyai berat badan berkurangan boleh amalkan Emilay Whitening Clear Spots USA disamping mencantikkan kulit. budjet pun rendah hanya RM40 sahaja. :)





so selepas mendaftar sebagai ahli Shaklee mek cah cuba amalkan menggunakan set Kecantikan Kulit Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri. Ini lah suppliment yang mek cah guna buat masa sekarang, alhamdulillah set ini banyak memberi perubahan pada kulit dan berat badan mek cah. selain Lechitin RM52 untuk kurus. WINK!


KELEBIHAN SET KECANTIKAN SHAKLEE

HARGA PROMOSI 1 SET : RM285 FREE POSLAJU
SABAH/SARAWAK ADD RM5

Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit (RM149):
  1. Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  2. Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  3. Menjaga kelembapan kulit
  4. Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit (RM92):
  1. Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  2. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  3. Mencerahkan kulit

Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit (RM53):
  1. Sebagai pelembap
  2. Mencegah pigmentasi
  3. Melambatkan tanda penuaan
  4. Mengubati jerawat
Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:
  1. Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  2. Mencegah penuaan
  3. Menjadikan kulit lebih kenyal
  4. Mencerahkan kulit
  5. Menjaga kulit dari sinaran UV
  6. Mengurangkan parut jerawat
  7. Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  8. Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  9. Menjadikan wajah lebih berseri

Kulit yang cantik adalah impian setiap orang, lebih-lebih lagi kaum hawa. Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas memang majoritinya akan melanda kita bila usia meningkat. Untuk mengatasi masalah ini beralihlah kepada set kecantikan kulit Shaklee untuk wajah cantik berseri. Untuk penjagaan wajah boleh guna "Review : Dnars skincare".

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:
hazanis/hanisah hasbullah

♥ Sms/whatsApp: +60108931044
♥ Emel : hazanis88@gmail.com
♥ Facebook: Hazanis Blogspot

Untuk kesan yang lebih cantik dan juga untuk masalah kulit tertentu, kita juga boleh mengambil ESP atau GLA Complex. Boleh hubungi saya untuk mengetahui produk apa yang sesuai untuk anda. Sila nyatakan terlebih dahulu masalah anda. InsyaAllah saya akan membantu anda.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

25 ulasan:

  1. Cantik kulit =)

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/09/susu-ibu-untuk-rawatan-sakit-mata.html

    BalasPadam
  2. great piece of sharing dear...semoga mendapat sambutan yer...

    BalasPadam
  3. Kulit nis memang dah cantik.. Makan set kulit shaklee ni bertambah2 cantikla.. Btw, welcome to the club! Hehe.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  4. salam. rasa macam nak cuba pulak hehehe

    BalasPadam
  5. eh mek cah pun guna shaklee jugak..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah . dah jatuh cinta dgn vit c shaklee.:P

      Padam
  6. Bagus produk ni...cantik kulit adik hazanis...adore sgt

    BalasPadam
  7. kulit and personaliti sama cantik :)
    saya juga amalkan shaklee untuk penjagaan kulit..jemputlah singgah ke blog saya :)

    BalasPadam
  8. berapa lama anis pkai produk shaklee ni?

    BalasPadam
  9. Wah.. Perkongsian yg sgt bermanfaat.. Suka sgt baca apa yg admin post.

    Tip Kecantikan Tanpa Kesan Sampingan

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah akak pun pengguna tegar shaklee dan ambil set kecantikan shaklee mmg ohsem

    BalasPadam
  11. menarik perhatian juga produk ni. jemput lawat blog saya ye http://www.superaurawhite.com/2016/10/27/toner-muka-untuk-kecantikan/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...