Review AH Beauty Skincare Mampu Mengatasi Masalah Kulit Muka

Review AH Beauty Skincare Mampu Mengatasi Masalah Kulit Muka | Wanita kini selalu taksub akan kecantikan dan dalam masa yang sama golongan ini tidak sedar akan bahaya sesebuah produk kecantikan jika tidak mendapat kelulusan dari KKM. Kosmetik yang didaftarkan oleh KKM akan sentiasa dikawal dari segi keselamatannya kepada pengguna malah banyak kosmetik dipasaran kini tidak berdaftar dicampurkan racun-racun berbahaya seperti hydroquinone, tretinoin ataupun merkuri. Penggunaan kosmetik yang mengandungi racun in adalah amat berbahaya kepada pengguna. Alhamdulillah nasib baik produk kecantikan keluaran AH Beauty Skincare yang kini semakin popular mempunyai kelulusan KKM serta banyak menggunakan bahan-bahan semulajadi yang mampu mengatasi masalah kulit muka yang dihadapi wanita masa kini. Jadi pengguna pun tidak perlu risau sekiranya menggunakan produk AH Beauty Skincare kerana dijamin bebas kimia. Oh ya! selain menggunakan skincare yang sesuai jangan lupa amalkan vitamin C dalam badan tau, lagi bertambah cantik kulit tu. Hiksss


ah beauty skincare

ah beauty lulus kkm

AH Beauty Skincare berlainan dengan produk kecantikan diluar sana kerana menjanjikan tiada pengelupasan ketika menggunakannya malah kulit terasa sangat lembut dan jerawat mulai menghilang secara semulajadi dan tanpa sedar. Produk ini membuatkan kulit terasa lebih lembut dan jerawat mulai menghilang secara semulajadi selepas 2 hingga 3 minggu pemakaian. Yakin dengan AH Beauty sebab ianya dihasilkan dari bahan semulajadi ekstrak tumbuhan dan buah yang paling penting sangat sesuai untuk semua peringkat umur dari kanak-kanak hingga berusia.
testimoni ah beauty
Harga serendah RM50 untuk 1 set mengandungi sabun muka, day cream dan night cream merupakan skincare basic bagi kita semua, ianya memang harga mampu milik. Kalau yang baru-baru nak cuba boleh lah cuba dapatkan produk ini dengan AH BEAUTY HANA BEAUTY. Untuk harga set kecantikan yang lain korang boleh bertanya sendiri dengan AH BEAUTY HANA BEAUTY tau.

✔TANPA PENGAWET
✔BEBAS KIMIA SINTETIK
✔TANPA PENGELUPASAN
✔TANPA KEPEDIHAN

Antara jenis-jenis produk yang terdapat dalam AH Beauty Skincare ialah :


sabun jeragat ah beauty
Facial soap purple RM30/ (50g)

  • Sesuai untuk semua jenis kulit dan semua jenis masalah kulit. 
  • Membantu membersihkan wajah dengan sempurna dari kotoran.
  • Memberi kelembapan dan melembutkan kulit.
  • Diperkaya dengan mineral oil, collagen, gliserin, honey, dan membantu melembabkan kulit.
  • sesuai untuk kulit jenis kering

Facial soap jerawat/ jeragat RM35/(80g)

  • sabun ni khas untuk masalah jerawat dan jeragat. diperkaya dengan ekstrak papaya , gliserin
  • membantu mengecutkan jerawat dan menghilangkan jeragat.
  • sesuai untuk kulit jenis berminyak dan banyak sebum.

Sabun stawberry yogurt pink RM35 /(50g)

  • membantu mencerahkan kulit, sambil membersihkan sisa minyak dan kotoran pada kulit wajah.kulit jadi pinkish, lembut, anjal dan cerah semulajadi.
  • Di perkaya dengan ekstrak strawberry, vitamin c, glutathione untuk membantu mencerahkan kulit, kulit jadi merah jambu secara semulajadi

Facial wash kojic RM40/100ml

  • facial wash ni sesuai untuk semua kulit especially kulit jenis berminyak, jerawat dan jeragat.diperkaya dengan gliserin, kojic, glutathione, mineral oil, vitamin dan collagen.
  • sesuai untuk kulit jenis berminyak dan banyak sebum.

produk kecantikan ah beauty

AH Beauty Day Cream SPF 30++ RM40/20g

  • Membantu merawat kulit dari penuaan pramatang.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Membantu melindungi kulit dari sinaran UV.
  • Membantu mencerahkan kulit sambil merawat kulit dari jeragat dan jerawat.
  • Memudarkan parut jerawat.
  • Diperkaya dengan minyak argan, minyak biji anggur, minyak kelapa dara, lidah buaya, gliserin, carbopol, ekstrak rumpai laut dan spf 30++.

Ah Beauty Night Cream RM40/20g

  • Membantu merawat kulit yang terdedah kepada sinaran matahari seharian.
  • Mencerahkan, melembutkan dan menganjalkan kulit.
  • Diperkaya dengan minyak biji anggur, minyak rosehip, ekstrak sengkuang, vit a,c,e, aloevera dan ekstrak rumpai laut.

AH BEAUTY MASKER VIT E RM30/50g

  • untuk tegangkan kulit
  • hilangkan kendur bawah mata
  • bentuk muka firm

AH BEAUTY SKIN WHITENING BODY LOTION RM30/50g

  • Diperkaya dengan ekstrak sengkuang , glutathione , ekstrak susu dan bau yang wangi sangat tak perlu pakai minyak wangi dah .
  • Body Lotion Ah Beauty membantu memutihkan kulit badan dan tangan dengan sekata dalam masa 3 hari penggunaan .
  • Kulit putih kekal , lembut dan tidak berminyak . Cepat meresap pada kulit .

Strawberry yogurt whitening cream

Strawberry yogurt whitening cream RM50/30g
✔️mencerahkan kulit akibat sunburn
✔️menghilangkan parut degil
✔️mengecilkan liang roma
✔️kulit putih secara semulajadi

Strawberry yogurt whitening cream di perkaya dengan ekstrak strawberry, vitamin c, glutathione untuk membantu mencerahkan kulit, kulit jadi pinkish, lembut, anjal, dan cerah semulajadi.

AH Beauty Serum Vit E RM40/30ml

  • Membantu mendapatkan kulit yang rata akibat bekas jerawat.
  • Mengekalkan keremajaan kulit.
  • Mengecilkan liang roma.
  • Menghilangkan parut hitam.
  • Diperkaya dengan vit a c e, kolagen ikan dan kolagen marin.

AH Beauty Toner RM30/60ml

  • Membantu menyegarkan kulit sepanjang hari.
  • Membantu mengecilkan pori-pori muka yang terbuka.
  • Diperkaya dengan air mineral, air zamzam, ekstrak lidah buaya, minyak biji anggur, asid hyaluronik dan lavender.

AH Beauty Milky Soap RM25/5pcs

  • Membantu menanggalkan sisa kotoran dan sel-sel kulit mati.
  • Berfungsi mencerahkan celah ketiak,celah peha dan juga seluruh badan.
  • Diperkaya dengan susu,gliserin dan ekstrak sengkuang.

Kapsul Serbuk Mutiara Asli  RM65/10capsule

  • Diperbuat daripada 100% serbuk mutiara asli tanpa campuran bahan lain. Kapsul diperbuat dari bahan halal.
  • Selain membantu mencantikkan kulit ia juga membantu menguatkan tulang,gigi,rambut dan membantu menstabilkan hormone dan macam2 khasiat lagi.
  • Dimakan satu kapsul dua kali seminggu atau setiap 3 hari.

Mek Cah pun dah jatuh hati dengan produk ini memandangkan banyak testimoni yang mengejutkan, hampir 100% mereka yang mencuba AH Beauty mendapat hasil yang memuaskan malah kulit mereka lebih licin daripada sebelumnya. Lihat lah sendiri testimoni AH beauty yang berjaya mengejutkan kita semua.
testimoni ah beauty skincare


testimoni ah beauty
testimoni ah beauty
review ah beauty
testimoni ah beauty

testimoni ah beauty skincare

Cara penggunaan Ah Beauty
⚡️⚡️Pepagi tu time mandi , cuci muka dgn Ah Beauty Facial Soap / Facial Wash .
⚡️⚡️Dan step seterusnya

Cara penggunaan Ah Beauty

Step 1 ↔ sapu toner . Tuang atas tapak tangan/kapas muka.Tepuk ke muka @ sapu dgn kapas muka. Untuk hilangkan sisa kotoran dan mengecilkan pori.
Step 2 ↔ pakai serum , picit setitik atas tapak tangan.Gosok dan pakai nipis2 ke muka .Mudah serap & tidak berminyak .Fungsi memperbaiki struktur kulit dan mengurangkan parut jerawat@ jeragat.
Step 3 ↔ sapu day cream secara nipis ke muka.Bertindak sebagai pencerah & sebagai foundation juga . So , dah tak perlu nak pakai foundation @ bedak lagi.

Sekiranya berminat boleh membuat tempahan dengan AH BEAUTY HANA BEAUTY
Personal Page : Siti Zainab Nac 
Facebook Page: Ah Beauty Hana Beauty
Instagram : @ahbeautyhanabeauty
Hotline : +60132031480

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

5 ulasan:

  1. terima kasih dgn perkongsian nie...

    BalasPadam
  2. Kadang2 ramai yang mcm tak nak try local products, but for me, it doesn't matter local ke pharmacy brands, janji yg penting kena dengan kulit kan? :) I used local brand before and it worked! Yang AH Beauty ni nampak interesting. Keeping my eyes on it's Beauty Toner.

    ieyra h. | blog

    BalasPadam
  3. as salam,,saya pengguna AH beauty since 2014. Jemput baca review ikhlas saya,,
    http://jnjikita.blogspot.my/2014/06/kebaikan-ah-beauty-skincare.html

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...