Fesyen jubah terkini hanya RM70 termasuk postage

Setelah sekian lama 'Hazanis Fashion' menyepi dari mengeluarkan koleksi jubah yang terbaru. Kini tampil dengan fesyen jubah terkini dan menepati citarasa kaum wanita lebih-lebih lagi yang berbadan kecil. Terharu 'Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage' dan 'Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014' telah mendapat tempat dihati wanita.

TERKINI!, ada sale untuk penghabisan stock. Boleh lawati entri 'Jubah Terkini Hanya RM50 Termasuk Postage - Stock Clearance!' untuk lihat koleksi yang dijual dengan harga terlajak murah. Jika berkenan whatsapp laju-laju di +6010891044. Stock tinggal tak banyak tau! ;)


Memang 'Hazanis Fashion' aktif berniaga online di Facebook, Wechat, Instagram tetapi blog merupakan pilihan terakhir untuk mempromosikan koleksi jubah tersebut. Sebabnya? memerlukan masa dan ruang untuk menulis dan mencari kretiviti untuk menulis. Bukan semudah ABC tau!


Jubah terkini ataupun juga boleh di panggil sebagai maxi dress sesuai digayakan ke pejabat, kuliah, dinner, event dan keluar bersantai. Lagi meletop kalau gayakan di majlis kahwin saudara mara. Janji! pasti tak menyesal memilih jubah tersebut. Kalau musim raya, ramai sahaja yang memilih fesyen jubah ini sebagai koleksi raya yang seharusnya tidak dilepaskan kerana harga yang berpatutan. Bila teringat raya, teringat pula 'Cara Memakai Selendang Dengan Mudah' yang sesuai digayakan bersama fesyen jubah terkini di pagi Aidilfitri nanti. 




Jahitan ikatan reben dibelakang mampu menjadi tarikan kepada si pemakai untuk kelihatan seperti princess. Yang penting jubah ini semua dari material satin high quality dan princess cutiing. Auwwww!!


Dress Sequin ADONIA
Material :- Satin high quality + Lace
Colour : Grey + dark blue
Colour : Torquise + Hitam
Princess Cutting
Size fit XS-M
Measurement :- Bahu 15" , Lilit dada 36", Pinggang 33", Labuh lengan 24", Labuh baju 57"
Hanya RM75 SM/RM80 SS

Dress Sequin ADONIA
Material :- Satin high quality + Lace
Colour : Grey + dark blue
Colour : Torquise + Hitam
Princess Cutting
Size fit XS-M
Measurement :- Bahu 15" , Lilit dada 36", Pinggang 33", Labuh lengan 24", Labuh baju 57"
Hanya RM75 SM/RM80 SS

Jubah yang dijual menjadi pujaan hati ini kerana sangat simple tapi comel, materialnya sangatlah selesa dipakai. Tampak seperti muslimah yang sejati dan sesuai untuk pelbagai saiz badan. Jom dapatkan jubah terkini dengan harga RM75 termasuk postage. *special gift for 1st customer*. Cepat! Rasanya ianya sangat berbaloi, cuba korang survey di blogshop lain.


Dibahagian tangan terdapat sequin yang menambahkan seri pada jubah ini. Si pemakai akan tampak bergaya dan feminim dengan koleksi fesyen jubah terkini.


Dress Sequin QAISARA
Material :- Satin high quality + Sequin
Colour : Grey + dark blue
Colour : Torquise + Hitam
Zip didada [ sesuai untuk BF]
sequin di lengan
Princess Cutting

Size fit XS-M
Measurement :- Bahu 15", Lilit dada 36", Pinggang 32", Labuh lengan 22", Labuh baju 53"
Hanya RM70 SM/RM75 SS


Dress Sequin QAISARA
Material :- Satin high quality + Sequin
Colour : Grey + dark blue
Colour : Torquise + Hitam
Zip didada [ sesuai untuk BF]
sequin di lengan
Princess Cutting

Size fit XS-M
Measurement :- Bahu 15", Lilit dada 36", Pinggang 32", Labuh lengan 22", Labuh baju 53"
Hanya RM70 SM/RM75 SS

Sebarang pertanyaan boleh dilakukan di:

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan koleksi terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah dan cepat!

Cara Order, inbox/PM ke facebook, page @ email. @ SMS/Whatsapp +60108931044

1. Nama 
2. Alamat
3. No. Telefon
4. No kod/ Perkara

Insyaallah, sekiranya jubah sequin ini mendapat sambutan maka mek cah akan banyakkan lagi stock. Booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka jubah ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. Nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum anis, lawanya jubah. takda jual jenis breastfeeding friendly ke? hehe sheila sokmo cari jubah hok senang nak breastfeeding adam. hihiiii kalau ada, bagitau sheila ya :)

    BalasPadam
  2. cantik2 baju ni.. saya pun breastfeeding peuteri saya.. tu kalu yang mencari jubah kne yang mudah nak bf anak... ;)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...