Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014

Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014 - Memandangkan tinggal beberapa bulan sahaja lagi umat islam bakal menyambut bulan Ramadhan maka persiapan raya harus di buat seawalnya agar tidak kalut menjelangnya raya. salah satu persiapan raya mestilah berkaitan baju raya kan? semuanya mesti nak berbaju baru. Alhamdulillah sambutan untuk Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 tahun lepas. Mihmih

kehidupan seharian hanya untuk “Hazanis Fashion” . Kalau berkenan boleh la usha untuk raya yang bakal menjelang nanti. Top 10 Entri 2007-2014 adalah terdiri daripada fesyen. Alhamdulillah, perkongsian di samping menambahkan pendapatan dari menulis blog. Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-4 & Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2 menjadi top 10 search untuk blog ini. Mihmih

Koleksi baru baju raya terjah entri ini "BAJU RAYA 2014"
Album yang masih available "Jubah Wanita Moden" & "Koleksi Raya 2014"


LYSARA SONGKET PEPLUM KURUNG
Promotion Price include postage : RM90
FIX XS-M
SOLD OUT!


Promotion Price include postage : RM74
Fit XS-M Only
Maximum tinggi : 156 cm
SOLD OUT!


PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!
SOLD OUT!

Visit entry "Baju Raya 2014" untuk lebih koleksi. 
PROMOTION PRICE : RM78SM / RM80 SS
FIT XS-M ONLY!
Album yang masih available "Jubah Wanita Moden" & "Koleksi Raya 2014"


PROMOTION PRICE : RM74 SM / RM76 SS
FIT XS-M ONLY!
SOLD OUT!

Visit "HAZANIS FASHIONuntuk lebih koleksi. 

Promotion Price include postage : RM74
Fit XS-M Only
Maximum tinggi : 156 cm
SOLD OUT!

 Promotion Price include postage : RM74
Fit XS-M Only
Maximum tinggi : 156 cm
SOLD OUT!

Promotion Price include postage : RM74
Fit XS-M Only
Maximum tinggi : 156 cm
SOLD OUT!

#sesuai digayakan di hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma#

Promotion Price include postage : RM74
Fit XS-M Only
Maximum tinggi : 156 cm
SOLD OUT!
sesuai juga di gayakan ke kuliah hari biasa. berikan kelainan untuk hari-hari anda. Mihmih


Promotion Price include postage : RM65
Fit XS-M Only
Maximum tinggi : 160 CM
Material : LYCRA SPANDEX
SOLD OUT!
Baju raya untuk hari raya ke-4 pun boleh. bukan nak glamour sangat kan. hihi cukup sekadar ada baju baru, sesuai untuk si kurus sahaja. Yang rasa badan betul kurus boleh la grab satu sementara harga masih promosi.
Album yang masih available "Jubah Wanita Moden" & "Koleksi Raya 2014"

Promotion Price include postage : RM65
Fit XS-M Only
Maximum tinggi : 160 CM
Material : LYCRA SPANDEX

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 
SMS/WHATSAPP : 010-8931044 
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 

Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

47 ulasan:

  1. salam. waa..cantik cantik koleksi baju ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasslam.blh la ambil satu..xpakai raya pn xpe.:-P

      Padam
    2. Kalau borong macam mana

      Padam
  2. wah...tetiba tepikir baju raya tahun ni :)

    BalasPadam
  3. Dah start promote dah bisnes dia. masyuk ah pasnie. boleh bg duit raya ke kita haha..

    all the best hazanis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi haruslah. demi mencari sesuap nasi dik..okay ada rezeki blh sediakn duit raya untuk blogger lak.;-)

      Padam
  4. dress tu cun. tp poket sengkek..huhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe. tngu duit berkepuk kepuk. hiksss :-P

      Padam
  5. Balasan
    1. Cantik semuanye

      Padam
  6. Kalau tinggi 157 still muat lagi x?

    BalasPadam
  7. Mekcah ni rendah je kan orangnya? Hari tu jumpa kat watsons ke guardian lupa daa. Keje kat situ eh?nampak pkai uniform hitam :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup. rendah je titeww... nape xtegur.:)

      Padam
    2. Tgh lorat atek time tu. Next time kite tegor. Btw ingat nk la wideshawl from hazanis fashion tu. Cod bulih dop? :)

      Padam
    3. blh jgk kod tp xbyk yg tingl dah sis.:)

      Padam
  8. saya lelaki..ada baju lelaki ? hehehhee

    BalasPadam
  9. kalau tinggi 164 cm labuh xbaju tu?

    BalasPadam
  10. Cantik la...emmmm tpi syg sy tggi hya 140 jeeeee

    BalasPadam
  11. DR02 ada lagi.:)

    sms/whatsapp +60108931044

    BalasPadam
  12. Mekom..sis..kod baju DR-08 ada size xl tak?

    BalasPadam
  13. Kenapa saiz L tiada...

    BalasPadam
  14. cantikla koleksi kt sini. cod klntn kt mna ye?

    BalasPadam
  15. Do you do orders to Singapore? Because im interested! :D

    BalasPadam
  16. cantik-cantik baju kat sini..banyak pilihan :)

    BalasPadam
  17. cantik2 baju kat sini..banyak pilihan :)

    BalasPadam
  18. wah..cantik nyeee sume baju2 dekat sini...

    BalasPadam
  19. nak pkai gmbr LYSARA SONGKET PEPLUM KURUNG utk xsgment design ye....

    BalasPadam
  20. salam, design menarik dan simple!!

    BalasPadam
  21. Cantik, corak yang simple dan moden

    BalasPadam
  22. Yg gmbr pling atas tuh mmg xda stok da ke?klu ada pls gtau..0109557674 farah.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...