Blogbuster Oral B Supernova 3

Assalamualaikum rindu.

Blogbuster Oral B Supernova 3 datang lagi. Alhamdulillah dah berbulan-bulan menunggu akhirnya muncul juga blogbuster yang terbaru. sangat happy okay tetapi persiapan di buat last minute gara-gara email dari Nuffnang melekat di spam pulak. so sebab tu tak sedar dengan kehadiran Blogbuster Oral B Supernova 3. Namun syukur walaupun buat di saat akhir tetapi sempat juga edit video untuk 15 saat sahaja. so rugi kalau para blogger dapat Blogbuster Oral B Supernova 3 tetapi tidak berusaha membuat video pendek macam ni. buat dulu, lepas tu edit dan upload. lulus atau tidak lain kira sebab pendapatan melalui blogbuster tersangat lumayan. tak percaya terjah entri ini "Cashout nuffnang RM1272.67". 


melalui "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic" earning Nuffnang bertambah, sekiranya 100% bergantung kepada BE/CPUV yang melekat alamaknya memang tak balik modal untuk bayar bil P1 bulan-bulan. tetapi syukur sebab Nuffnang baik hati bagi BE/CPUV kat blog ini. kisahnya di link ini "NUFFNANG". Alhamdulillah untuk yang terbaru mek cah baru "Cashout Nuffnang ke-3". Mood masih menunggu sebab nak buat modal beraya. Hikss 

ketahui lebih lanjut tentang Oral B Supernova 3 

Macam best je bila Lisa Surihani muncul dalam application tu, comel sangat macam entri ini "Gambar comel Lisa Surihani dalam filem Istanbul Aku Datang". 


DESCRIPTION

Campaign background: People think that Oral care is not the priority. People are not taking care of their oral care as much as they do for other personal health & witness. People don’t realize their mouth does a lot of things for them on a daily basis.
Product Highlights:Oral B Pro-Flex toothbrush removes up to 93 percent of hard-to-reach plaque
For more information:Video reference – (Lisa Surihani Video and FB App)https://apps.facebook.com/oralbrethink/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts
Brief:Who can make their friends “voice it out” first in 15sec?-Relate the video with Lisa’s FB App, make it as a challenge/prove/experiment.Record a video: - Bloggers saw FB App and Lisa says “garlic is the bad breath king”. - Bloggers challenge and eat a lot of garlic/petai/local favourite stinky food then purposely walk close to friends and talk non-stop, just to make their friends feel nausea/smelly of the garlic smell. - Until the friend couldn’t stay with it anymore and complaint: “Why didn’t you brush your teeth or why your mouth stinky etc!?”. - After all, bloggers show it’s actually an experiment and agree to the FB App to #ReThinkYourMouth. -Bloggers to encourage readers to rethink what have you done to protect your mouth and see what Lisa says – FB App.
Video to be with an Oral B end tag.
Your video should also include the below message, and this message should appear for at least 3 secs (either in text or speech):ReThink Your Mouth today and give your mouth the best oral protection!
Big Idea: 
Rethink your mouth!-Make them realize that mouth plays an important role in a day to day life but currently limited care was given to oral care
IMPORTANT: Do not wear any red and green coloured clothings.No product placement required in the video.Do not show any competitor brands in the video.

Harapan? dapat buat duit melalui Blogbuster Oral B Supernova 3 supaya raya tahun ni dapat beli sofa baru. ekeke Okay bye bye. salam. :P



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

31 ulasan:

  1. gud luck hazanis..
    akak dapat tapi tak reti nak buat..hahaha..nak kena berguru nampaknya ni..

    BalasPadam
  2. AWOPPPPPP,SAYA POM NUNGGU GOP NIM...BILO LA NAK APPROVE,DEBAR SERO,HIK

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu debor kan. tkut xlulus. lau lulus bulih wat modal raya.:P

      Padam
  3. all the best adik, semoga berjaya yer...

    BalasPadam
  4. ooo yeahhhh!

    all the besttt!

    ada rezeki buleh beraya dengan sofa baruuu! heeeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. ekeke bulis bui duit raya ko budop tuh.:P

      Padam
  5. leh la belanja ni hehehe

    BalasPadam
  6. dah buat jugak yunk..jenuh sebab shoot sendiri semua kena adjust sendiri. miahaha. yunk boleh share x edit video pakai software ape?kita pon last minute. ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi last minute tp sempt upload x sis?hihi lupa upload software apa sbb guna lappy adik punya. lppy kita xleh edit video.:(

      Padam
    2. Sempat upload...hehe...owh yeke..ala...xpela gitu...xtau leh diterima ke x sbb ada mcm salah wat je...haha

      Padam
  7. dear, kita ada dapat tapi tak paham pun nak buat macam mna. huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nis pun blur jgk xde idea.main hentam je.:)

      Padam
  8. Apekah ini? Mohon pencerahan. Sy masih noob....hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nis dulu pun xtahu gak tp belajar melalui google.:)

      Padam
  9. InsyaALlah mudah2an dapat beli sofa baru ye dengan kempen Blogbuster ni.

    MJ dapat tapi tak reti nak buat..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. dilema nak buat apa dgn earning dr blogbuster. rasa macam nak travel lak..aiyyyo.-.-'

      Padam
  10. good luck kak nis.. dapat beli sofa baru nanti..hikhik

    BalasPadam
  11. hee kite dapat jugak .nak buat tapi asek tak sempat je...ruginyaaaaaa

    BalasPadam
  12. untung la... PB entah bilanya boleh dapat BE dari nuffnang...sobs..sobs...sobs...

    BalasPadam
  13. kita pn dapat tp terlepas deadline . haiyoo . takde rezeki :/

    BalasPadam
  14. cntik tdg...ada juai x??hihi

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...