Mamee Chef - Malacca Factory Visit Invitation

Assalamualaikum cinta.


Alhamdulillah dapat email dari Nuffnang untuk "Mamee Chef - Malacca Factory Visit Invitation". Ramai blogger yang mendapat email ini, ada yang dapat pergi dan ada juga yang tak dapat pergi. Yang dalam dilema pun ada, opss sama la kita. Tapi 80% niat untuk pergi tu ada kebetulan memang ada hal di Shah Alam nanti. Lagi pun rindu dengan kekasih blog "Mek Onie", lama sangat tak jumpa. Hum last jumpa di event "Majlis pelancaran Innershine camu-camu bersama Izara Aisya sebagai duta terbaru innershine yang cantik menawan" yang dianjurkan oleh Nuffnang. Thanks bagi tumpang rumah.Mihmih

Ehem! amat mnyedihkan sebab mek cah baru sekali menjejakkkan kaki di bumi Melaka "Kembara di Melaka Bandaraya Bersejarah". If dapat join yang ni terubat lah rindu. wink! Lagipun bila dapat sertai event macam ni secara tidak langsung dapat meluaskan komuniti dan mengeratkan silaturrahim sesama blogger. Yurp, kebiasaan event akan berlangsung di area Kuala Lumpur, itu agak sukar bagi yang tinggal jauh dari Kuala Lumpur. so kalau memang betul-betul free dapat lah join seperti entri ini "Kenangan di Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014". best sangat jumpa ramai blogger.


so ada sesiapa yang pergi tak?boleh kita buat group, heee thanks a lot to Nuffnang kerana sudi email jemputan ini. terharu sebab nama blog ini masih belum terlepas pandang dari Nuffnang untuk sertai sebarang event yang di anjurkan. Paling happy "Blogbuster Oral B supernova 3" dah approved. Alhamdulillah, cek dari Nuffnang pun masih setia menunggu "Cashout Nuffnang ke-3".

Okay dah, kalau ada rezeki berjumpa ya kita. insyaallah. xoxo..



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

31 ulasan:

  1. olo....nana tak dapat nak join...dari 30mei sampai 1jun ada dikampung...kenduri kazen;')

    BalasPadam
    Balasan
    1. la yeke.. mcm xramai je yg join nnti. :(

      Padam
  2. Tahniah!!! Dah tengok dah video blogbuster tu. Nice :)

    BalasPadam
  3. Sekli je peluang hanis...waa nk jumpe oniie ke..nk jumpe jugakkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom jumpa sekali sis. insyaallah hujung bulan ni ke shah alam.:)

      Padam
  4. Bestnyo mek cah dpt invitation ginih..

    BalasPadam
  5. Akk pun dah accept tunggu nuffnang cll lah klu dpt..hihi.. klu ada rezeki blh jmpa hazanis lg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeay...akak pergi eh?boleh jumpa lagi. insyaallah.:)

      Padam
  6. Akak pun dapat, tapi tak pg. Sebab balik Kluang follow up medical check ayah.

    BalasPadam
  7. Kita dapat pergi ! Jumpa di sanaaa di sanaaaa di sanaaaaa. :D

    BalasPadam
  8. melaka 20 minit jah dr rumah sya..huhu
    da pergi da kilang mamee tu.
    tp 31 blk klate doh.

    BalasPadam
  9. untungnya dapat invitation.. seronok ni kalau dapat pergi

    BalasPadam
  10. saya pun dapat. tapi jauhlah.

    BalasPadam
  11. ada jodoh nanti, kita jumpa di event nie ye mek cah haha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yarkss naling nok jupo blogger sohor nih.:P

      Padam
  12. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe. insyaallah ada rezeki lain lagi.:)

      Padam
  13. saya pon dapat. tp apakan daya tak dpt le plak nak join. hehe

    BalasPadam
  14. eh, dah ada old town ea kat kb.best-best! xdala ngidam2 lagi.hehe

    BalasPadam
  15. huahua.saya ada dpt invitation ni tp tu la bru hri ni buka email.sadisnya.
    myb bkn rezeki saya kot..

    BalasPadam
  16. sy pn dpt jgk,tpi rasanya xprgi k0t...

    BalasPadam
  17. eh kite pon dapat jugak tapi tak tahu akak pergi jugak...takde kawan, so tak kompemkan dgn nuffnang....sob..sob.sob

    BalasPadam
  18. Salam...kita xde kawan gak...tapi kompem pegi...huhuhuhu hopefully dpt jumpa dik nis and berkenalan ngan kawan2 yg lain....

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...