BE Nuffnang ke-20 : LANEIGE Serum Intense Lipstick

Hello love. 

Nuffnang! terima kasih tau kerana akhirnya bagi juga hadiah sebijik CPUV/BE untuk bulan Februari 2014. LANEIGE Serum Intense Lipstick merupakan BE/CPUV yang pertama buat tahun 2014. hampir 2 bulan menunggu iklan baru, sekarang baru dapat. sob sob "Inti Cycle 1 Degree Campaign" CPUV/BE terakhir untuk tahun 2013.



BE/CPUV kali ini berkaitan produk kosmetik, well macam tahu-tahu je blog Love is Cinta sekarang lebih kepada review produk, so kira okay la kan. Mih mih serasi bersama untuk BE/CPUV - LANEIGE Serum Intense Lipstick.


Hope lepas ni makin bertambah rezeki bersama Nuffnang. Alhamdulillah entri ini menjadi bukti mek cah masih setia dengan Nuffnang. "Cashout Nuffnang RM1272.67"

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

16 ulasan:

  1. Alhamdulillah rezeki adik, akak tumpang happy untuk adik...

    BalasPadam
  2. wah... tahniah.... murah rezeki kan..

    BalasPadam
  3. Congrates, Mieya pon dapat jugak CPUV ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. mieya dah tahu selalu dpt. tahniah jgk tau.:P

      Padam
  4. alhamdulillah hazanis. rezeki kita dpt laneige ni. moga iklannya kerap dipaparkan. dpt la berbling2 dlm akaun nuff kita.

    BalasPadam
  5. wahh tahniah! great! :) doakn sy yg newbiee ini

    www.nadiasecreto.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeay! semoga rezeki kita semua ada dalam dunia blogging.:)

      Padam
  6. jealousnyaa .. kte tak naik2 pun . 100 pun tak sampai . any tips ?

    BalasPadam
  7. Tahniah! Hehe. Btw, Alexa Rank you pon nampak not bad. =)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...