RESEPI

TRAVEL

TIPS

BE Nuffnang ke-19 : Inti Cycle 1 Degree Campaign

by - 7:54 AM

Assalamualaikum rindu.

BE atau CPUV memainkan peranan penting dalam meningkatkan jumlah pendapatan berblog. so BE/CPUV kali ini merupakan BE/CPUV yang pertama di bulan Disember 2013. okay ni penghujung bulan dah. T.T


walaubagaimanapun terima kasih kepada pihak Nuffnang dan advertiser kerana masih memberi peluang kepada blog Love Is Cinta ini merasai BE/CPUV di ambang tahun baru. 


Okay kepada yang ingin sambung study dalam bidang yang tersenarai dibawah:


boleh terjah ke page ini "http://newinti.edu.my/main/request-information". Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. *kalau sudi bila lihat iklan ni boleh picit tau, sayang korang *. so kepada new bloggers yang Nak dapatkan tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh terjah entri [Tips mendapatkan dan mengekalkan BE nuffnang].

#Papai.

You May Also Like

14 kata-kata indah...

  1. bestnyaaa dpt ctr bonus sekali :) tahniah

    ReplyDelete
  2. wah, tahniah dpt BE lg :) huhu, saya tak pernah lagi dapat BE.. asyik2 CPC je dpt.. haha..

    ReplyDelete
  3. wah.. dapat BE.. tahniah kak hazanis :D

    ReplyDelete
  4. Congrates. Mieya pon dapat jugak. Weeeee ^_^

    ReplyDelete
  5. terbaik mek cah :')
    lama tak sembang dgn mek cah yg cun..:)

    ps: Lyeen nak jemput u olls utk join pencarian ni..:) dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

    ReplyDelete
  6. anis..cam nk letak banner tu kt kita nyer blog...huhu..msih xfaham n terkial2 mgenai blog nie...

    ReplyDelete
  7. kak hazanis.. kenapa hani tak pernah dapat CPUV eh?? Hani asyik dapat CPC je.
    Kak hazanis tahu tak kenapa?
    Please reply kalau tahu..

    ReplyDelete

siapa komen, dapat bunga ♥