BE Nuffnang ke-19 : Inti Cycle 1 Degree Campaign

Assalamualaikum rindu.

BE atau CPUV memainkan peranan penting dalam meningkatkan jumlah pendapatan berblog. so BE/CPUV kali ini merupakan BE/CPUV yang pertama di bulan Disember 2013. okay ni penghujung bulan dah. T.T


walaubagaimanapun terima kasih kepada pihak Nuffnang dan advertiser kerana masih memberi peluang kepada blog Love Is Cinta ini merasai BE/CPUV di ambang tahun baru. 


Okay kepada yang ingin sambung study dalam bidang yang tersenarai dibawah:


boleh terjah ke page ini "http://newinti.edu.my/main/request-information". Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. *kalau sudi bila lihat iklan ni boleh picit tau, sayang korang *. so kepada new bloggers yang Nak dapatkan tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh terjah entri [Tips mendapatkan dan mengekalkan BE nuffnang].

#Papai.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

14 ulasan:

  1. bestnyaaa dpt ctr bonus sekali :) tahniah

    BalasPadam
  2. wah, tahniah dpt BE lg :) huhu, saya tak pernah lagi dapat BE.. asyik2 CPC je dpt.. haha..

    BalasPadam
  3. wah.. dapat BE.. tahniah kak hazanis :D

    BalasPadam
  4. Congrates. Mieya pon dapat jugak. Weeeee ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe dah tahu mieya dapat . tahniah tau.:P

      Padam
  5. terbaik mek cah :')
    lama tak sembang dgn mek cah yg cun..:)

    ps: Lyeen nak jemput u olls utk join pencarian ni..:) dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

    BalasPadam
  6. anis..cam nk letak banner tu kt kita nyer blog...huhu..msih xfaham n terkial2 mgenai blog nie...

    BalasPadam
  7. kak hazanis.. kenapa hani tak pernah dapat CPUV eh?? Hani asyik dapat CPC je.
    Kak hazanis tahu tak kenapa?
    Please reply kalau tahu..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...