Aku dan Muhammad Afif Al-Fateh

Assalamualaikum cinta.

Dah lama jari jemari tidak menulis tentang kisah peribadi aka kisah hidup mek cah. kini kebanyakan cerita semestinya berinformasi dan berguna untuk semua. Alhamdulillah entri "Tempat menarik di Kuala Terengganu" membuatkan mek cah tersenyum. nak tahu kenapa?cuba google. Mihmih


kisah setahun yang lepas tak sempat mek cah nak share dengan korang. dulu tersangat teruja dapat anak buah sehinggakan blog terabai, okay ni belum anak sendiri. memandangkan mek cah baru habis belajar, maka aktiviti menjaga anak buah sejak dari kecil dipikul dan Muhammad Afif Al-Fateh dianggap sebagai anak sendiri. bayangkan dilahirkan 01.02.2013 sehingga kini di jaga oleh mak dan mek cah sendiri. membesar didepan mata cukup membuatkan hari-hari mek cah ceria walaupun busy dengan online business "hazanis fashion ". Muhammad Afif Al-Fateh ditinggalkan oleh umminya sebab kakak mek cah tinggal berasingan dengan suami, so anak tinggal kat kampung, kakak pergi sabah. hoho kisah kawin mereka "Malam akad nikah....Alhamdulillah, akhirnya menjadi milik Nur Adli". 




"Alhamdulillah, bakal bergelar Mok Cik!" itu merupakan tanda keterujaan mendapat anak buah. Alhamdulillah kini Afif membesar di depan mata. tapi tinggal beberapa hari lagi Muhammad Afif Al-Fateh akan di bawa ke Sabah, membesar disana. so jarang-jarang sekali pulang. ni mula nak sedih ni. T.T



terupload picha ni sebab si dia melting tengok picha ini. MIhmih sekarang bambam Afif dah kurus sikit tapi tetap berat bila di dukung, so memerlukan stamina yang kuat bila bawa budak bambam ni jalan-jalan. eceh! mak lang akan rindu bila berjauhan. opss kepada follower blog, mek cah selalu update tentang life di facebook dan intagram. so hope korang tak tertipu dengan fake account tau. ni original link okay.:P


Instagram : hazanis_blogspot
Facebook : hazanis blogspot
twitter : hazanis blogspot
page business : hazanis fashion 


papai semua, misi seterusnya membangunkan semula "hazanis fashion" setelah lama menyepi. tetapi alhamdulillah order untuk produk lain seperti sabun gluta, emilay, pemerah bibir tetap mendapat order setiap hari. cuma stok baju je tidak terupdate. Mihmih :)

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

22 ulasan:

  1. bam bam anak buah. comel betul.hehe

    BalasPadam
  2. comel lah baby boy, sama mcm unty dia jugak

    BalasPadam
  3. comel lah baby boy, sama mcm unty dia jugak

    BalasPadam
  4. comel lah baby boy, sama mcm unty dia jugak

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Mmg tembam pun hafiz..nasib baik masih larat dukung dia.-.-/

      Padam
  6. bam2nye ank buah dia, rase nk cubit je pehe tu...;)

    BalasPadam
  7. comelnya afif...hahaha...comellah gambar afif bertoncet...hihihi

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. aii wea. jgn di tanya soalan tuh. wea tu pulop bilo?nati jgn lupo bui kad madoh.:)

      Padam
  9. fuhh..memang tembam budak nih..

    BalasPadam
  10. bambam afif nok g saboh doh? ni sodih nie..

    BalasPadam
  11. pipi mcm burger..comel jewk hehe

    BalasPadam
  12. bleh krem tgn kalau dukung lama2 nih..hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. hoho memang. kena ada tenaga bila dukung dia.-.-'

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...