AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik - Macam menarik da boom je entri kali ini selepas Malaysia mengalami perubahan cuaca yang amat sejuk. lolz so pelbagai perubahan yang dapat di rasai terhadap kulit muka. dengan itu AylaMyra banyak membantu mengatasi masalah klit muka kering dan produk yang mampu untuk hilangkan parut muka. so mek cah amalkan AylaMyra Stem Cell Peptide Serum tau!. memang terasa banyak perubahannya, parut jerawat dan jeragat mula hilang. soft je pada kulit. hehe so lebih sesuai kalau mek cah katakan yang AylaMyra Stem Cell Peptide Serum menjadi ubat parut muka dan ubat jerawat.


AylaMyra Produk juga menjadi produk muka penjagaan muka terbaik disamping sebagai produk kecantikan masa kini. Bahan-bahan ini mengaktifkan proses penuaan manusia dengan cara mengatifkan stem cell manusia itu sendiri untuk meransang pertumbuhan sel dan sintesis collagen untuk mengurangkan garis halus ,kedutan dan membuatkan kulit lebih muda.

TESTIMONI AYLAMYRA


Bagaimana Aylamyra Stem Cell Peptide Serum bertindak ?


Parut berlubang ? Aylamyra Stem Cell Peptide Serum boleh membantu kulit wajah anda licin kembali.

CARA PAKAI AYLAMYRA

mesti ramai tertanta-tanya cara pakai produk ini kan? serum ini dalam bentuk cecair, so 1 botol tu korang pakai 2 atau 3 kali sehari. opss dengan hanya sapu jerk uollzz, tak susah bukan?? selepas tu korang akan rasa sejuk jerk.jangan lagi ragu-ragu kerana produk ini mendapat kelulusan dari KKM dan JAKIM. selamat, suci dan bersih untuk dipakai. perghh.

AylaMyra Stem Cell Peptide Serum 

Harga 
Semenanjung RM 77
Sabah Sarawak RM81
KKMNOT121100396K 


Produk ini diformulasi dari Swiss Apple stem cell extract ,campuran asid amino dan 2 jenis protein peptide untuk mendapatkan hasil yang maksimum. 

Kebaikan stem cell peptide serum
  • melambatkan proses penuaan sel kulit
  • mengurangkan dan mengelak kewujudan garis halus dan kedutan dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru
  • mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih.
  • Secara semulajadi meransang penghasilan kolagen.
  • membantu melindungi kulit dari radikal bebas.
  • mencerahkan tona kulit 
  • membantu menghilangkan parut .
  • anda akan tampil lebih muda dalam 2 minggu.

now!! feeling fresh with AylaMyra produk iaitu produk kecantikan yang sangat sesuai untuk menghilangkan parut jerawat selain produk emilay whitening softgel. :) jom cuba produk ini pula. pasti tak menyesal. wink!!

CARA UNTUK ORDER

Sms/Whatsapp/Line/Viber : 016-2890020/BBM 26909E45 
instagram : @aylamyra
Fanpage produk : 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

5 ulasan:

  1. Flawless nya muka. Comel la, putih pula tu :)

    BalasPadam
  2. mmg putih pon awak ni..kita selalu jumpa awk kat kb mall tau..nk tegur,segan..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. la nape xtgur?kita dah berhenti keje di kbmll.:)

      Padam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...