BE Nuffnang ke-16 : Talent Corp SFCF - October

Assalamualaikum cinta.

selagi kita masih percaya dengan rezeki yang Allah bagi dalam pelbagai cara, haruslah seseorang itu bersyukur dengan pemberian dariNya walaupun tanpa di duga. Alhamdulillah, alhamdulillah rezeki berblog semakin bertambah, hampir setiap bulan BE/CPUV yang akan melekat di blog ini. last BE/CPUV ialah "BE Nuffnang ke-15 : Guess Jeans x ANTM". Hanya yakin denganNya, insyaallah semuanya Okay! tapi haruslah usaha juga dengan mengikuti tips ini "Tips mendapatkan & mengekalkan BE nuffnang". 


Rasa tak sabar nak cashout earning, lepas tu simpan dalam ASNB untuk masa depan. mana tahu boleh dijadikan modal bercuti bersama bakal suami yang tercinta. Chewah! besar angan-angan mek cah. lolzzz. okay kisah cashout yang pertama disini "Cashout pertama nuffnang". 

Kalau korang nak tahu, salah satu tips untuk dapat income dari berblogging ialah join event yang dianjurkan oleh Nuffnang. kalau dapat jemputan kalau boleh jangan tolak, tapi terus terima. contohnya "Majlis pelancaran Innershine camu-camu bersama Izara Aisya sebagai duta terbaru innershine yang cantik menawan". hikss macam mek cah kadang-kadang kena tolak sebab faktor jarak event itu. biasanya event dijalankan di area Kuala Lumpur. okay masih tertunggu-tunggu earning untuk entri ini "Pelakon tambahan dalam Ambi Pur Home Tectonic". Berapa la gamaknya yang mek cah dapat. Grrrr

So BE/CPUV ynag melekat kali ini ialah Talent Corp SFCF - October dimana bersesuaian untuk blog yang berstatus pelajar. eh! betul ke tidak. kalau nak tahu apa ke benda ni semua , bila keluar iklan tersebut terus klik yer!. okay selamat berblog. terima kasih Nuffnang & advertiser

Alhamdulillah. terima kasih.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

  1. kalau yang video tu sah-sah beratus-ratus,hihi ...konfem !!!! :D

    BalasPadam
  2. banyak nye BE dia..nak sikit boleh..hehe

    BalasPadam
  3. Tahniah awak...ruginya kak ina tak sempat nak tengok video ambipur tu :)

    BalasPadam
  4. Be sy Xgerak dan xpernah dpt invite join..Hurmm..Sedeyy

    shafiqhashim.blogspot.com

    BalasPadam
  5. cam ner nak join event ni...selalunya kat area KL Selangor jer mereka slalu buat...huhu..kmi duk jauh..

    BalasPadam
  6. Haritu pernah tertengok video yg ambi pur tu. berlakon dalam kereta kan. cuma suara tak jelas sangat.

    BalasPadam
  7. Tahniah dear.. Akak belum merasa nak dapat BE.. Kurang usaha mana nak dapatnya.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  8. banyaknye BE mek chah dapat.
    dah jadi anak kesayangan nuffnang da ne :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...