Cheese powder ala KFC yang murah

Assalamualaikum cinta.

Nak rasa cheese yang sedap ala KFC? Murah? sedap sehingga menjilat jari? okay mek cah ada satu page yang ingin dikongsi bersama korang. cheese powder yang senang dibuat, benda tak leceh okay! 





Nak Cheezy Wedges macam KFC? sekarang anda boleh buat sendiri di rumah. Cukup mudah .hanya perlu bancuh dengan air panas dan siap! .Berminat ?? 


borong juga dialu-alukan 
berat 200gm - 1 pek rm 12 
3kg - rm125 inc pos 
5kg - rm200 inc pos 



tabikk spring dengan owner page ni sebab masih student tapi dalam masa yang sama menjual cheese powder ni. kiranya mencari pendapatan sampingan. Good luck dear. haishhh awat la mek cah masa study dulu tak amibil kesempatan buat business online. hikss hokss

Thankss & Yummy!


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

15 ulasan:

  1. Huhuhu sumpah terliur..huhu lapar ni..:(

    BalasPadam
  2. benda faveret ni...dah tak perlu susah payah keluar KFC pergi beli.

    BalasPadam
  3. mmg sedap... akak pun penah gune serbuk cheese nih... cume skrg pyh nk jmpa org menjual...

    BalasPadam
  4. wah nmpak sedap btw WNA nama mcm sy. wan nur afifah. hihihi

    BalasPadam
  5. ermm . macam sedp . must try ni .

    BalasPadam
  6. sedapnye..nak juga lah..telioq tgok gambaq tu..hehe..pandai mekcha promote kan..:)

    BalasPadam
  7. sedap2 , tak silap powder ni RM12 kan ?

    BalasPadam
  8. telan air liur..
    nampak menyelerakan! serius...

    BalasPadam
  9. jom watsup saya 0145180211 utk dapatkan cheese powder

    BalasPadam
  10. mekcah . mintak copy pict tu ye . nk buat testimoni ... :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...