BE Nuffnang ke-11 : DOVE SAMSON D

Alhamdulillah, rezeki kalau Allah nak bagi dalam pelbagai cara. sejak akhir-akhir ni rajin pulak nak blogwalking di blog rakan-rakan blogger yang lain. stay up sampai tengah malam semata-mata nak aktifkan diri dalam dunia blogging. boleh gituwww, mungkin itu faktornya dapat BE/CPUV terbaru. Thanks Nuffnang dan DOVE kerana memilih blog ini sebagai duit raya. Lagi pun "BE Nuffnang ke-10 : Q3 Prepaid Roaming" & "BE Nuffnang ke-9 : RHB Debit Mass Usage" masih lagi on going di blog ini. Picit tanda ikhlas, tak mau paksa-paksa. :')


Now, dah jatuh cinta dengan Nuffnang sebab sejak akhir-akhirnya ni selalu baik hati. dapat 2 tiket free untuk NN Premiere Screening of KL Zombi , nak tahu apa kisahnya disini "Sinopsis Filem KL Zombie".


Perkara yang dilepas pandang ramai wanita di Malaysia... Lihat apa yang terjadi jika ada penyelesaiannya!
Memandangkan wanita suka sangat mementingkan penjagaan diri terutamaya bahagian rambut yang menjadi mahkota wanita. so DOVE merupakan pilihan yang sesuai untuk mendapatkan rambut yang sihat dan bebas dari segala masalah rambut gugur, kelumumur, dan sebagainya. so DOVE jenama pilihan yang tepat!


Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. *kalau sudi bila lihat iklan ni boleh picit tau, sayang korang *. so kepada new blogger yang Nak dapatkan tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh terjah entri [Tips mendapatkan dan mengekalkan BE nuffnang]. 


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. tahniah.rara pon dpt gak.hehehe

    BalasPadam
  2. Wah bestnya..syukur da juga rezeki ;)..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..murah rezeki akak....moga cepat kawenn!

    BalasPadam
  4. As salam cik hazanis, macam mna nak dapatkan cpuv yah?? ada cdgn tak cara2 untuk dapatkannya??

    BalasPadam
  5. Jentik DOVE + RHB + ASTRO BYOND! ^_^

    BalasPadam
  6. tak faham.. tapi tahniah si cantik..

    BalasPadam
  7. Tahniah. Usaha yang berbaloi kan?

    BalasPadam
  8. wah tahniah. samalah dengan BBL..


    Entri Baru Update: BFF Ke 200

    BalasPadam
  9. congrats..bkn senang nk dpt tu ^_^

    BalasPadam
  10. Congrats awak ;)
    Heeee. PG bila lg la nak dpt BE baru ni. Sobsob :D

    BalasPadam
  11. congrats..saya baru dapat 5 BE je.
    http://admya.blogspot.com/

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...