BE Nuffnang ke-9 : RHB Debit Mass Usage

Assalamualaikum LOVE.
Selamat Hari Raya!!

Dah lama menunggu berita gembira dari Nuffnang, sedih tau sebab ramai je blogger yang dapat BE/CPUV. Tapi blog ini baru je dapat BE/CPUV dari RHB Debit Mass Usage. Alahai walau apa pun ku tetap bersyukur. Alhamdulillah.


So kepada Pihak Nuffnang ribuan terima kasih kerana akhirnya memberi peluang untuk blog ini merasai BE/CPUV sempena Aidilfitri. Eceh! ni kira duit raya la kan. now! sekarang menunggu masa untuk cashsout duit Nuffnang  Tapi tunggu sikit je lagi. sebab nak buat modal kawinnn. Winkk. *Gurauu bah!. 


Klik gambar tu untuk keterangan lanjut. Yang penting online banking lebih ohsem tau. Lebih-lebih lagi yang menjalankan aktiviti perniagaan. Macam "Hazanis Fashion" memerlukan online banking supaya perniagaan berjalan dengan lancar. Mihmih banyak kelebihannya tau! so kali terakhir BE Nuffnang ke-7 : GSC Man Of Steel Campaign


Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. *kalau sudi bila lihat iklan ni boleh picit tau, sayang korang *. so kepada new blogger yang Nak dapatkan tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh terjah entri [Tips mendapatkan dan mengekalkan BE nuffnang]. 

.XOXO.
p/s: tengah ambil mood update tentang raya, raya, Opsss selamat hari raya!


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

10 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya, Hazanis! cantik layout.;)

    BalasPadam
  2. dedulu kalau dapat BE main tukar2 picit. lucu je. selamat hari raya!!

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.
    Rezeki Syawal. :)

    BalasPadam
  4. wahhh masyuk la ek ? hehe
    slmt hari raya Hazanis !


    canteknye template. geram nengok! aumm ! :)

    BalasPadam
  5. nice... good job
    lets visit my blog
    http://khaiblogzz.blogspot.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...