Safina Exclusive by Adrenaline

Assalamualaikum. :)

Alhamdulillah sedikit lega kerana dapat menolong syikin iaitu kenalan baru dari mukabuku dan blog. eceh! so entri yang ini berkaitan dengan entri "Garden Lifestyle Store & Cafe". untuk lebih memahami sila la baca entri itu sampai habis & cuba lah tengok benda INI juga. :)


Entri ini juga pelengkap kepada entri ini "Busana pengantin dan tunang". Untuk pengetahuan korang semua koleksi dari ADRENALINE sangat lah sesuai untuk dibuat sebagai tudung pertunangan ataupun perkahwinan. sangat cantik dan sopan, sedangkan aku sendiri telah jatuh hati dengan koleksi dari adrenaline ini. hanya menunggu masa untuk pakai jer dihari bahagia nanti. Opss berangan. =.='

Safina Exclusive by Adrenaline RM69 (exclusive Beads and Postage)
Beads (by request only): Plus RM20
Postage (Pos Laju): Peninsular (RM6 Below 500g) / Sabah & Sarawak (RM9 Below 500g)

Descriptions:
• Measurement : ± 2.0m x 0.3m 
• Material : Demonte Chiffon Italy (Very soft, comfortable and suitable for everyday use)
• Washing Instruction: Best dry clean but this shawl can hand washed quickly using mild soap.

Order:
Email : adrenaline.malaysia@gmail.com
Facebook : Direct message to www.facebook.com/AdrenalineMalaysia


Safina Exclusive (Purple)


Safina Exclusive by Adrenaline (Safina with beads)


Safina Exclusive (White)


Safina Exclusive (Peach)


Safina Exclusive (Grey)


Safina Exclusive (Black)

Dah jatuh hati? Order la sini..
Email : adrenaline.malaysia@gmail.com
Facebook : Direct message to www.facebook.com/AdrenalineMalaysia

Zaman kini terlalu banyak muncul fesyen dan gaya tudung yang semakin digayakan oleh para gadis di luar sana. Sama ada material tudung yang digunakan daripada jenis lycra, bawal, turban dan sebagainya. so terpulang kepada tahap keselesaan si pemakai bila menggayakannya. supaya kelihatan trendy  dan sopan maka tudung dari ADRENALINE sangat sesuai untuk para wanita diluar sana. sesuai digayakan di pejabat, kuliah, bersantai dan juga sesuai digayakan pada hari bersejarah dengan menambah sedikit kretiviti dalam mengayakan tudung tersebut. Yang penting selesa dipakai, aurat terjaga dan sentiasa menghargai diri.:)

Thanks for reading dan selamat membeli belah dengan bijak. 



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

38 ulasan:

  1. memang cantik design ni.. lebih2 lg dipakai oleh si cantik hazanis..;)

    berminat tp tunggu hari bahagia nnti, baru lah order.. hik3.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hikss hazanis biasa2 jer..tudung tu lawa...dah sampai hari bahagia jgn lupa jemput tau..:)

      Padam
  2. amboi dah jd model dah hehe
    cantik2 :D

    BalasPadam
  3. Lawa la shawl ni.nak aje akak beli tau.tpi, akk xsesuai pkai shawl la.sobs sobs :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh akak sesuai je pakai shawl nis tengok..belum cuba belum thu.:)

      Padam
  4. Fuyoohh, akak dah jadi model lahh. Cantiknya tudung tu~

    BalasPadam
  5. Wah..serious tertarik..!!..comel tudung tu..org nyer pown comel..hehe..

    BalasPadam
  6. tak nak shawl, nak model dia boleh?

    ;)

    p/s: do u know that u are awesomely beautiful? be a good girl and always seek protection from God because beautiful girls like you have to be careful with outsiders especially boys. just a reminder from a sister. take care! enjoy your weekend ;)

    BalasPadam
  7. Hye! just blogwalking here:) u r so beautiful..

    BalasPadam
  8. cantik betul model dia...wah...

    BalasPadam
  9. wow.kak hazanis sngat menawan pkai shawl wana peach 2.. :p

    BalasPadam
  10. gere molek tengok model paka come lote
    ishk ishk

    BalasPadam
  11. nis.
    kalu rajin wat la tutorial comment hok buleh reply ni.

    BalasPadam
  12. tudung yang warna biru dn pupel atas skli tu cntik dn menarik..

    BalasPadam
  13. cantik laa..:) tmbh berseri2 lagi..

    BalasPadam
  14. design ala2 tudung dari TP jugak :)

    BalasPadam
  15. wahh...mcm pengantin dh ni haha...

    BalasPadam
  16. ee , sis cantik sangat ! baru lawat blog ni harinie dah jatuh hati =) hhoho

    BalasPadam
  17. aishhh, dah lame tak singgah blog dia. Dah bertambah lawa :)

    BalasPadam
  18. thank u so muchhh~ nak ngesss terharu sgt2~ :')

    BalasPadam
  19. simple sangat dan cantik...macam shawl ezma la pulak..tp pattern nie mesti kain licin kan?

    BalasPadam
  20. hahaha , cantek design tapi macam susa nak pakai je :D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...