BE Nuffnang ke-7 : GSC Man Of Steel Campaign

Hye cinta.

Dah dapat satu lagi cpuv/be nuffnang terbaru. terima kasih Nuffnang  setelah sekian lama menunggu akhirnya membuahkan hasil. walaupun curang sekejap. mihmih so kali terakhir BE Nuffnang ke-6 : Hotlink Twitter Freezone.


memandangkan mek cah peminat setia movie terkini maka hasilnya memang berkaitan movie. hari tu kebetulan ke K.L untuk konvokesyen (Konvokesyen UITM & kesayangan)  maka tidak dilupakan untuk ke Jusco Bukit Raja untuk menonton Iron man 3. Terbaik! so yang kali ni teruja sangat nak menonton. mungkin kah akan ke K.L semata-mata untuk movie ni?Arghhh nakkkkk!!


Cashout pertama nuffnang [Entry]. sekarang mood nak kumpul earning banyak-banyak dan jadikan modal untuk pelamin. boleh gitu? hikss so Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. Nak tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh klik SINI [Entry]. 

Meh klik iklan macam ni sekiranya ternampak berlegaran di atas header mek cah. Hikss thank you
Thanks for reading. 
xoxo. :)



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

7 ulasan:

  1. terbaik!!! hndk tonton cite superman nie.. minat dr dl walaupun bnyk aksi kartun.. ;)

    BalasPadam
  2. lyanamerahjambu15 Jun 2013 11:32 PTG

    Tahniah sis.. :) moga trus successs and cpt2 kmpul wit na kawen. Heeee ^_^ much lovessss #lyanamerahjambu

    BalasPadam
  3. lyanamerahjambu15 Jun 2013 11:36 PTG

    Tahniah sis .. hehe. Moga terus success and cpt2 kmpul wit kawen. Heee. Much lovesss
    # lyanamerahjambu ^_^

    BalasPadam
  4. Tahniah..and thanks sbb berkongsi tips.

    -Honeybee
    http://herweightlossdiary.blogspot.com

    BalasPadam
  5. ok..belanja eskrem satu! =P
    akhirnye superman pandai pakai sluar inner kat dalam .ngeeee

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...