BE Nuffnang ke-6 : Hotlink Twitter Freezone

Assalamualaikum cinta.

Alhamdulillah setelah hampir 3 bulan menunggu BE/CPUV dari nuffnang maka hari ni mampu tersenyum setelah melihat hadiah terbaru dari Nuffnang. kali terakhir BE Nuffnang ke-5 : Maxis hotlink CNY hot ticket.


Rezeki kali ini dari Hotlink Twitter Freezone. Memandangkan mek cah pengguna setia maxis maka hari ini mendapat sedikit penghargaan dari pihak advertiser dan nuffnang. terima kasih. Jom lihat apa yang menarik mengenai Hotlink Twitter Freezone di http://new.hotlink.com.my/content/hotlink/en/hot-offers/maxis-freezone.html.

klik iklan ni kalau korang nampak. uitt thank you. 

Cashout pertama nuffnang [Entry]. sempat mek cah membeli handbag baru. nanti mekcah update mengenainya. so Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. Nak tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh klik SINI [Entry]. 

Thanks for reading.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

10 ulasan:

  1. tahniah. bukan senang tu nak dapat.

    BalasPadam
  2. wah.. tahniah..hehe

    ak tak pernah dapat be dh... tulah beralih ke KOMLI skrg ni..

    BalasPadam
  3. alahai bertuahnya..tahniah..:)

    BalasPadam
  4. salam dik..
    bestnya, sis punya nuff dah lame xdpt.heee...
    sila belanja sis ya =P

    BalasPadam
  5. omg seumor idop tak pernah dpt BE hahah

    BalasPadam
  6. Assalam,

    hallo comel..singgah sini
    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2013/04/tips-hafazan-al-quran.html

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...