Tonton online Sebenarnya Saya Isteri Dia

Assalamualaikum cinta.

Entah mengapa sekarang dah mula berminat dengan cerita sweet antara husband and wife. tambahan pula berkahwin secara paksa akhirnya jatuh cinta. *mood nak kawin, Ohoiiii*.

credit : Pak cik Google
Kalau dulu sedang hangat Drama Setia Hujung Nyawa di TV3 sampaikan pelakon utama Amar Asyraf meletop popular. hikss teringat entri ini "Amar Asyraf makin popular dalam Setia Hujung Nyawa". Opss zaman gilakan Amar Asyraf. so sekarang Izzue Islam pula yang meletop popular kerana drama terbaru di TV3. Kalah kak ton tauu!! . so untuk yang ketinggalan menyaksikan drama ini boleh la menonton seperti biasa di :


Download Sebenarnya Saya Isteri Dia  : dramatvonline.net
Tonton online di : TONTON.MY

Untuk sinopsis penuh di sini "Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia di TV3". Permulaan cerita yang agak membosankan tapi akhirnya jatuh cinta jugak dengan drama ini. 


Teruskan menonton ‘Sebenarnya Saya Isteri Dia’ menerusi slot Zehra, setiap hari Jumaat jam 9.00 malam bermula 29 Mac 2013 di TV3. Penonton yang terlepas menyaksikan ‘Sebenarnya Saya Isteri Dia’ boleh menontonnya melalui laman sesawang Tonton di www.tonton.com.my dan juga layari laman sesawang www.tv3.com.my, Facebook & Twitter TV3MALAYSIA untuk mendapatkan berita terkini. 

Apa lagi, jom layan drama ini dan INI, pasti mereka yang menonton tersenyum sorang-sorang melihat kerenah pelakon dalam drama ini iaitu Tizz Zakiyah dan Izzue Islam. Yang penting drama ini mampu memberikan pengajaran buat kita semua. Yang baik kita jadikan tauladan yang tak berapa nak baik kita jadikan sebagai sempadan. 

Selamat menonton.


20 ulasan:

  1. Drama ni memang best. Tak pasal2 dah terlayan :)

    BalasPadam
  2. akak pun dh jth cinta... masa mule2 mcm tak best konon2 nyer lama2 tgk best tul, sweet je heheh.. sampaikan ada sorang bangla kt kedai buku nih tiap kali akak singgah kedai dia msti suruh akak beli novel` sebenarnya saya isteri dia` tp akak ckp tak nk... skrg nih bile dh fall in love, cari2 novel tu dh takde stok... eheheh last2 kene gelak ngn bangla tu sbb akak jual mahal..

    sesuai diorg pegang watak tu...

    BalasPadam
  3. best bila diorang dah kawen tu... tp dh byk siri pulak miss hu3.. :")

    BalasPadam
  4. yus pun dah terjebak tengok cerita sweet ni..

    BalasPadam
  5. kita pun layan gak citer nie,..

    BalasPadam
  6. saya peminat crite ni...comel je crite ni :-D

    BalasPadam
  7. best gak cita ni... Follow la blog sya ni...
    http://farid-kehidupan.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. best sngt cite ni...sweet je..ada juga episode yang terlepas..nak download la nti..

    BalasPadam
  9. best cite ni.sweet sgt2..btw izzue islam dah nk kawin.frustnya..huhu(tetibe)

    BalasPadam
  10. ena tak layan ceria ni.. hahaha.. xtau la sebab apa, tapi memang tak minat.. kakak ena minat la

    BalasPadam
  11. internet slow..xdpt tgk pun :(

    BalasPadam
  12. best cite ni...suka tgk gelagat izzue islam dan tiz zaqyah..comel couple

    BalasPadam
  13. bez la citer nie

    BalasPadam
  14. folo jugak skali skale cite ni. hehe. konon konon nak lyn online je marathon. :)

    BalasPadam
  15. syiok cite ni...tapi tgk pon dah separuh episode...pastu cari tonton..ehehehe

    BalasPadam
  16. Mmg lyanlah..smpi ank2 pun ckp citer umi'jgn kacau umi tgh tgok.citer kat suami pum layan gak

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...