Blog berwajah baru dari NabilaMedan

Assalamualaikum cinta.

Fuh! blog dah berwajah baru. terima kasih buat Nabila Medan yang hasilnya tersangat lah memuaskan hati. sangat cantik di pandangan mata owner blog ini. Eceh! thank you juga buat blog Mek Onie kerana bagi info tentang Nabila Medan yang boleh design blog kita. Macih!


Blog dah berwajah baru agak lama dan cuma belum ada kesempatan untuk update tentang hasilnya daripada siapa. bukan mek cah yang buat semua ni tau, tadaaa dari Nabila Medan  Mudah bekerjasama dengan nabila dan harganya tersangat lah murah. Untuk pertanya bolah ke page NabilaMedan Punye blogspot or inbox beliau di facebook. selamat mencuba kepada yang inginkan perubahan. 



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

18 ulasan:

  1. Cantiklah, macamane nak buat button like kat header atas tu?

    BalasPadam
  2. jeles tengok blog mek cah cantik giler...

    BalasPadam
  3. akk suka header hazanis yg ade balkomi kayu tu...yg ni pun sweet jgak....♡

    BalasPadam
  4. wah...hebat..:d

    lyeen pun baru je tempah kat dia..hehehe.."D

    BalasPadam
  5. Comel supo tuan dia mek cah mihmih;-)

    BalasPadam
  6. feewit feeewit! alaaaahai makin cute blog awak tau!

    BalasPadam
  7. gambar awak cantik. buatla header camne pun tetap cantik hehe :)

    BalasPadam
  8. lama xsinggah sni.waduhh...mekcah comel blog pn comel.terbek mek cah hehe

    BalasPadam
  9. lama x singgah cni la. cantik dh rumah dia... :)

    BalasPadam
  10. nampak lebih comel theme ini. :)

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...