Minaz boutique : Tampil elegen ke majlis walimatulurus

Assalamualaikum cinta.

Dah lama tak cuci mata tengok dress yang cantik-cantik. hoho kalau dah tengok dan lepas tu berkenan memang cari nahas la. Tapi bergantung kepada harga sesebuah produk tersebut, kalau harganya berpatutan memang mek cah beli. Yang terbaru , dah beli Baju kurung peplum dari shawl attic. harganya sangat berpatutan dan student macam mek cah ni mampu memilikinya cuma kena kumpul duit ataupun guna je duit PTPTN tu. muehehe janji boleh pakai pergi kuliah ataupun kenduri. memang sesuai la sangat. :)


so sekarang kom cuci mata di Minaz boutique. wow! wow! design yang sangat comel. colorful memang menarik hati yang pandang, lagi-lagi kalau gadis yang gila shopping macam mek cah. tapi yang ni mampu tengok jelar tapi tak nak beli sebab harganya sangatlah tut. hehe korang ushar sendiri lah ke page Minaz boutique ni.


Butik yang beralamat di:
No.20-02, Seri Bangi, Jalan 8/35, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, Selangor Malaysia.

OPENING HOURS :

weekdays: 9a.m.-6p.m.
SATURDAY: 9a.m.-7p.m.
SUNDAY & MONDAY: off


Sekali pandang sangat cantik kan baju ini. rasanya sesuai juga dipakai di hari pertunangan sebab ianya comel sangat. ada riben kat belakang, tudung pun cantik so memang sesuai sangat la kalau pakai di hari pertunangan. nampak simple dan comel. Tapi lagi ohsem bila pakai di majlis walimatulurus, baru kalah pengantin perempuan. ekeke Lagi kalau nak ushar baju kawin yang comel-comel disini "busana pengantin dan tunang". =)


 Idea fesyen ini menyuntik inspirasi baru agar penampilan anda menajdi perhatian setiap tetamu yang hadir. Dah habis ushar? ada yang berkenan dihati tak? ke berkenan benda INI lagi? maklum la namanya "CUN"! nak tahu harga baju ni? kalau dah berkenan cepat-cepat beli tau. hehe lepas tu sila tunjuk kat mek cah untuk kasi mek cah jealous. boleh gitu?:P

Thanks for reading.  

44 ulasan:

  1. yang hijau tu cantik..hehooo~ :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lawa kan. kita pun suka yg tu. :P

      Padam
  2. cantik2 baju dia.. kalau ada duit, mmg dah borong dah baju2 kat situ..seriusly cantik.. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau lah ada duit boleh la beli. hehe kalau xde tengok je la kan. ekekee. :)

      Padam
  3. cantiknye yg warna hijau tu,,hehehe model dhla cntik,memg tertarik org nk beli=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. model xusah duk cakap la. memang comel pun. :P

      Padam
  4. cantikkkk baju2 nyeee.rambang mata tengok nye ni ha. hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik kan. hehe tapi mahal sgt. :(

      Padam
  5. Comel jah baju hok nombor 2 amoi pakai tu. hehe. Fie takleh sangat beli baju ready made, biasalah tinggi tapi kurus. haha. payah saiz lah anis.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalu fie paka mesti comey sbb fie kurus tinggi. opss nati jgn lup jemput ore nanti nk nikoss ter.. :P

      Padam
  6. saya tertarik dengan yang warna hijau tu..menawan la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha sama la kita. tertarik dgn yg hijau tu.:)

      Padam
  7. Balasan
    1. dah tahu dah model lawa. opss dipandangan mata lelaki. sori model dah bersuami.:P

      Padam
    2. owhh.. yeke.. melepas la sudahhh.. haha :p tuan blog blom kawen kan? huhu :p

      Padam
  8. Cntknya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    BalasPadam
  9. semua cntik..tp belum berkesempatan utk membeli.. bru plan nk g butik ni minggu depan.. jom!! =)

    BalasPadam
  10. peehhhhhhhhh....lawa gile baju...mesti harge pun !@#$$ gile kannnn...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah, harganya memang #$%^ sikit. :(

      Padam
  11. Cantik dan mesti harganya mahal2 kan.haish kalau la baju2 ni ada warna pink,dah lama sambar terus.heee :)

    BalasPadam
  12. cantik2 smua,. sis pown cntik jgak.. :)

    BalasPadam
  13. kak lya g usha sokmo
    tp gak cpt sold
    haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak lya dah keje, boleh la beli baju mahal mcm ni. :P

      Padam
  14. Sangat suka dgn kaler ijau2..tp mesti awl2 eh kn smbr.haha

    BalasPadam
  15. cantekk la..mcm nk tp brpe ek ..huhu

    BalasPadam
  16. mmg lawa! mmg mletop! tmbah2 plak ada reben kat blakang. sy plak mcm fnatik skit ngan reben2. suka beli bnda yg bereben. asyik2 reben. :D

    BalasPadam
  17. ingat mek cah yg jadi modelnya..:)

    BalasPadam
  18. suka minaz boutique,, material cantik, size fit kat badan..beli memang puas hati,, senyum sampai ke pipi hehe

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. no telefon yg diberi tu wujud x???
    xley watsapp pon...

    BalasPadam
  20. Hai :) masih ambil order lagi untuk baju kurung peplum?
    (Gambr terakhir-warna hijau0

    BalasPadam
  21. Hai :) masih ambil order lagi untuk baju kurung peplum?
    (Gambr terakhir-warna hijau0

    BalasPadam
  22. berapa harga baju ni ?

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿