Hey pinky lady!


Assalamualaikum cinta. =)

Hey pinky lady!, eh bukan hey sexy lady tau. hikss Oh kisah kami yang diperam selama entah beberapa minggu. Pemilik blog tak sempat nak bercerita. Upload gambar untuk santapan mata pun jadi la kan. hehe dah banyak kisah yang ingin dikongsi tertunda antaraya kisah keluar bercanda bersama housemates tonton "The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2", shopping di Times Square, teman miera photoshoot, dan bla bla. Haish tidak terkira. Picha pun mungkin dah basi. Lolz


Hari tu, ada hal yang memaksa mek cah , konah dan miera ke Taman Tasik Shah Alam ibarat. lagi entri mek cah bersantai di Taman Tasik Shah Alam "OpocOt jalan-jalan di Tasik Shah Alam untuk hilangkan stress". hal apa memang tak boleh cerita kerana itu adalah rahsia. muehehe *poyo ayat!*.so secara kebetulan dan memang tak dijangka kami menjadi pinky lady pada masa tu. Konah pakai inner pink. mek cah pakai shawl pink, dan miere juga pakai shawl pink. Haish memang sehati sejiwa tak?:P


Lepas prom pram prom pram selesailah kerja kami disana. Alhamdulillah walupun agak kalut sedikit tetapi semuanya selesai. Yelar kalut nak jumpa buah hati iaitu atynn & Mastura Rara selepas selesai kerja kami. Opss mas Ore sohor kampung kebakat. ekeke kalau sempat nanti mek cah update tetang dating dengan buah hati tu.


Itu jer sebenarnya nak cerita. saje nak kasi korang jealous pakai warna pink yang sama. ekeke yang penting mek cah bukan peminat setia pink. Lolz selamat hari rabu dan selamat selamat. kena tidur awal untuk research esok. tata. :P

Nak thu siapa dia markonah meletop baca ni:
 "Dia yang bernama 'Markonah Meletop'"

Nak tahu siapa miera raie baca ni:

--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

38 ulasan:

  1. ala..nak tau jugak apa rahsianya tu..mohon cerita..hehehe

    p/s : cantik semuanya.. mood pinky..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe xleh2 cerita. biarlah jd rahsia kami. :P

      Padam
  2. comei comeinya korang ni..pandai bergaya pulak tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa2 je sis. dalam gmbr nampak bergaya tp kat luar biasa2 je. :)

      Padam
  3. comei wessss;)
    dah gegirl..mesti minat pink.pastu pakai pinkkk selalu..heee;)

    BalasPadam
  4. amboi, comey comey belaka dehh ! hehe

    BalasPadam
  5. wuaaaaaa macam datin seh .... : )

    erm ... love is cinta kan ?? heheheh : p

    aritu ade komen kan ?

    "nice info. tQ. =)"

    reply:-

    owh thanks you... In Sha Allah fariz akan kekalkan : )"

    BalasPadam
  6. bz jenjalan? ^_^

    jom join

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/11/ww-teka-dan-menang.html

    BalasPadam
  7. sweet laa warna pink... ok tak kalau lelaki pakai pink... semalam tgok penceramah lelaki pakai naju pink... mcm menarik jerrr....

    BalasPadam
  8. semua nya nak meletup? amboi mek cah. hahha

    BalasPadam
  9. Hamboi becanda dgn voguenye...
    Ramai dh tengok antu vampira ni yep..

    BalasPadam
  10. cantik lah mek cah ni.. suka tengok! ore kelate memey cantik2 ye.. :)

    BalasPadam
  11. alahai adik sayo ni.
    bilo nok dating nis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nis on je bilo. kak lya tu busy sokmo. :P

      Padam
  12. heheheh sume cumel2... lg2 bile pakai baju pink... dulu2 masa akak mude2 belia cam awak, akak tak suke pakai kaler pink or kaler2 yg lembut2 akak suke pakai kaler gelap2 konon nk ttp lh bdn yg gemuk... tp lama2 akak dh tak kisah dh... skrg nih akak suke pakai kaler2 yg ceria2 gitu...

    BalasPadam
  13. hey si cantik!!! suka colour tudung!

    BalasPadam
  14. x oyap pom dating dulu ngn they all sebelum dating ngn we all. ptut lambap :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe nak bg peluang awop g shoot la dulu. sowie deh. jgn maroh. :P

      Padam
    2. saya merajuk dgn u all 3 minit

      Padam
    3. atotoiii comey kak mas merajuk 3 minit . hoho

      Padam
  15. Bestnyer u all semua cute-cute dengan pink tu...

    BalasPadam
  16. wah hazanis rembat kaler pink solehah.xleh jadi ni... :p

    BalasPadam
  17. gambar 1 semua buat pose yg sama..
    dah jadi trend kot kt malaysia..huhu

    BalasPadam
  18. cantik dan bergaya ;)
    semua tema wrna pink ni.. XD

    BalasPadam
  19. oho hoi..kalau dah mata bertentang mata..hati di dalam bagai nak gila..:) comel2 belako..

    BalasPadam
  20. Kalian bertiga nampak bagus, gadis melayu tipikal yg konservatif. Naratif hidup kita tak selalunya indah, tp kita dan anda semua harus tabah dlm menghadapi cabaran yg hidup berbeda.. Bila perut kenyang, kan enak bila berjalan merentas garis masa.. have a nice day!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...