Saya akan memberikan 6000 like dari pelbagai negara untuk facebook fanpage anda untuk RM50

Assalamualaikum cinta.

Berita baik bagi peniaga online yang memerlukan bantuan untuk meningkatkan jualan dan like di page korang. Yang sebenarnya mek cah dah cuna, memang betul-betul wow! meningkat sehingga 2K. Terpercaya lihat lah page "Hazanis Fashion". Tetapi target audience bukan hanya dari malaysia tetapi di luar negara. so untuk mencuba memang murah je, cuma merlukan modal RM50 sahaja. bukan hanya untuk peniaga tetapi untuk page personal pun boleh asalkan ianya page untuk tujuan peribadi ataupun perniagaan.



Salam, kami ada menyediakan servis tambah like untuk fanpage anda. Hanya RM0.02 untuk 1 like dan juga berberapa bonus tambahan. Jika anda berminat sila PM saya atau layari laman web rasmi kami http://tinyurl.com/like-mast3r
Anda juga boleh hantarkan email ke andykimin@yahoo.com untuk pertanyaan lanjut atau sms 0148930227 (boleh call jika perlu).Semoga perniagaan anda bertambah maju
terima kasih. 

Saya akan memberikan 6000 like dari pelbagai negara untuk facebook fanpage anda untuk RM50 dalam: 
"Social trust" adalah sangat penting untuk menjamin keyakinan pelanggan baru terhadap bisnes atau perkhidmatan anda di laman sosial (social media). Selain itu jumlah like boleh menambah visibility fanpage anda di google!! Like adalah dari seluruh dunia dan mereka adalah manusia sebenar. Servis LIKE termurah di Murahnya.my. Tempahlah sekarang!!http://www.murahnya.my/Bisnes/1840/-memberikan-6000-like-dari-pelbagai-negara-untuk-facebook-fanpage-anda

Amacam. Nak cuba? Silakan. Nak bukti boleh lihat page "Hazanis Fashion".


Bila korang membuat tempahan jangan lupa sumber darimana korang tahu info ini. Bagitahu dari blog hazanis kot-kot la boleh murah kan.:P

Thanks for reading.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

11 ulasan:

  1. kalau nk wat org like bnyak cmne?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh berbincng dgn owner tu. blh hubungi beliau.;)

      Padam
  2. wahhhhh....cepatnya pade awop 20k....terbaik

    BalasPadam
  3. Mek cah yg rm50 tu skali byr k or bln2 strsnya kn byr jgk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekali je. bulan2 xperlu byr. hehe

      Padam
  4. Wahh , menarik, boleh cuba lah nanti, weee :)

    jom join sini , boleh menang hadiah peplum lace, warna boleh pilih sendiri nnt k.semua yg join akn difollow balik dan akan disenaraikan dalam bloglist sy , 5 yg bertuah akan di review blognya . jom join cepat sebelum tarikh tutup !! rules paling simple tak perlu tag siapa2 pon! :D

    http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html

    BalasPadam
  5. wowwww gile banyaknya like page hazanis hehe...mesti masyuk jualan kan.. :)

    BalasPadam
  6. boleh bg link dia tak

    BalasPadam
  7. salam mek cahh.. mek cah punya yg 20k tuh bayar berapa

    BalasPadam
  8. boleh jgak tambah like di sini

    SERVIS LIKE FACEBOOK

    Harga Facebook Fanpage Likes Malaysia targetted (REAL HUMAN)


    1,000 Likes - RM 70
    2,000 Likes - RM 150
    3,000 Likes - RM 210
    4,000 Likes - RM 290
    5,000 Likes - RM 350
    10,000 Likes - RM700

    email me at mhasanahn@gmail.com

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...