Video sweet : Maria Elena dan Asfirdaus

Assalamualaikum cinta. :)

Lepas buat assignment dengan kak emy terus dapat berita tersebarnya video sweet Maria Elena + Asfirdaus yang masih fresh di facebook. Terus teruja nak tengok sebab biasanya kisah mereka sangat sweet. tengok la masa majlis pertunangan diorang masa hari tu, memang ohsem lah. =)


Menjadi pasangan yang secocok dan masih dalam ikatan pertunangan dan bakal berkahwin menjadi gosip utama para blogger. Yelar, tengok picha kat atas ni pun sedikit pelik reaksi maria elena tapi comel!. nama blog pun http://peliks.blogspot.com/. terus terasa pelik milik siapakah blog ini. Opss yang masih tak kenal sila Google okay!. banyak gila kisah tentang maria elena ni.


siapa maria elena, siapa Asfirdaus dan apa kaitan maria elena dengan blogger terkenal fatin liyana semuanya akan terjawab. so sila google sekarang eh. nak tahu kisah Fatin liyana terjah sini okay! "Fatin Liyana - minaztv@youtube", "Close up bersama Fatin Liyana", "Fatin Liyana : Sup cair pun selera", "Fatin Liyana : You are beautiful","FATIN LIYANA : NASI LEMAK KOPI O TV9", & "Fatin Liyana dalam Malaysia Hari Ini (MHI) 2012". *awas! mek cah peminat fanatik FL!. Lolz*


"Cinta datang dalam pelbagai cara, kasih hati siapa yang tahu. Rasa sayang itu Allah yang punya, tepuk dada tanya yang Satu."

selamat menonton video teaser pasangan comel ini.Jangan lupa klik gambar tu untuk lihat video telatah mereka. so sweet, terbaik lah Maria Elena. =)

Thanks for reading.

Nota kecil : Nak tengok benda yang lagi best dari mereka??, KLIK SINI tau. pasti perkahwinan dan pertunangan mereka bakal meletop. kalah artis gituww. sama-sama kita saksikan eh. =P



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

38 ulasan:

  1. jeles sangat sgn kak maria. kak hazanis bile lg ? hehee ♥

    BalasPadam
  2. Hola Hazanis!

    Pelik tapi comel... Pakej tu :)

    BalasPadam
  3. moga dipermudah segala urusan Maria.
    FL yang comel pon ada :D

    BalasPadam
  4. da tgk teaser video dorg..xsbr nk tgk yg full nnti :)

    BalasPadam
  5. comel! btw sy pun suka kak FL :D

    BalasPadam
  6. mcmana peliks pon reaksi yg dibuat ... ttp comel ^^

    BalasPadam
  7. Very very interesting your blog and beautiful, congratulations. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    BalasPadam
  8. hoiii comelnya awak :O

    hahah kita dah tengo semalam gigih tgk kat hp!!!

    BalasPadam
  9. :da tgok da video mereka..sgt sweet...lau ada semut da kena geget da.. tggu full video ny... =D

    BalasPadam
  10. Baru tgk sikit... Loading lama gila ... Malas nak tunggu.. Hahaha..

    BalasPadam
  11. kadang kala terfikir pulak. blogger ni lebih mendapat liputan meluas daripada artis..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau boni kawin mek cah buat liputan mcm ni jugak. haha

      Padam
  12. serius, sebak baca quotes video dorang.

    "Cinta datang dalam pelbagai cara, kasih hati siapa yang tahu. Rasa sayang itu Allah yang punya, tepuk dada tanya yang Satu."

    Cinta itu milik Allah.bila-bila masa DIA boleh tarikh bali :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. mek cah pun sebab baca quotes video dorang. semoga mereka kekal sampai bila2. tak mau sebak2 dah k farah. insyaallah, cinta sejati pasti akan kekal selamanya.:)

      Padam
  13. eh bestnya :) anyway..header muka kamu cute sgt..kin slm ya :p

    BalasPadam
  14. suka tgk mereka yg cantik nih...^_^

    tp mek cah lg cantik ^_^

    BalasPadam
  15. CST? mcm pnah dngar. rasanya, agak famous CST tu. hasil yg depa buat pon, mmg gempak!

    BalasPadam
  16. comel maria.

    demo bilo mek cah?
    hehe.
    dok mano?
    tak cuti ko?

    BalasPadam
  17. Memang kenal mereka tu, tapi kat blog je la. Kat luar tak pernah jumpa lagi .. hehehe

    www.anastasyea.com

    BalasPadam
  18. dorang mmg sweet :)
    mekcah ble lagi? ^^

    BalasPadam
  19. whoaaa..suka sgt maria elena ni..hihi

    BalasPadam
  20. belum tgk lg..nk pg tgk la hehe tqvm sbb share :)

    BalasPadam
  21. Maria Elena dgn tunang dia mmg sweet sgt...!!^_^

    BalasPadam
  22. Mmg padan,,bagai pinang dbelah dua..

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...