Video Perkahwinan Maria Elena dan Asfirdaus

Assalamualaikum cinta.

Tersenyum sorang-sorang bila melihat perkahwinan Maria Elena blogger terkenal dan Asfirdaus. Jelas terpancar kegembiraan di raut wajah mereka berdua. Jom saksikan gambar dan video perkahwinan mereka disini, hasil kerja dari photographer hebat menambahkan seri video dan gambar di hari bahagia mereka. Tahniah diucapkan. ^^


photo by Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

Happy Wedding to a wonderful couple!
May love always all around you forever. 




setelah terhasilnya entri ini, nampaknya memang ramai peminat setia Maria Elena. menjadi top entri di blog ini. sila lah terjah kalau yang belum terjah tau "10 Gambar Perkahwinan Maria Elena dan Asfirdaus dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography", "Majlis pernikahan Maria Elena dan Asfirdaus" & "Video sweet : Maria Elena dan Asfirdaus".



Video ke-2 ni ada blogger kegemaran siapa lagi kalau bukan Faatin Liyana Asri. Gila tak minat, hoho. so kena tengok sampai habis tau video ni. Lolz kejap je kot. Kalau tak minat mana mungkin terciptanya enti ini "Fatin Liyana : You are beautiful" kan. Kakak ipar blogger dan diri sendiri pun blogger. keduanya terkenal, memang ngam sangat la kan. Lagi syok kalau mereka jadi duta INI kan. hewhew

Thanks for reading.



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

19 ulasan:

  1. majlisnya grand walaupun dia kata sederhanakan...lawaaa :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu betui2. style ore kayo awop. :)
      klu sayo xsapa gini. hehe

      Padam
  2. pasangan yang sempoi dan sweet muwittttt;)

    BalasPadam
  3. indah dan merah majlisnya ... hehe

    BalasPadam
  4. peminat tegar maria elena yer :)

    BalasPadam
  5. Pasangan yg paling sweet!suka sangat!

    BalasPadam
  6. uish..saya pulak rasa tak sabar nak kahwin ni..hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau boni kawin jgn lupa jemput. ekeke

      Padam
  7. Comel sangat dorang ni ! Sama cantik, sama padan :)

    BalasPadam
  8. kalau majlis hazanis nanti buat mcm ni jgk msti sweet habis..hehe..

    BalasPadam
  9. memang cantik gambar kawen meke..happening sangat..
    dan akak dah lama tengok keje2 udey ni dalam fp dia dulu..memang ske follow,lama2 dah takde entry terkini..terus tak follow dah..

    BalasPadam
  10. alhamdullilah..cantik sgt2..smoga mereka bhgia..insyaallah..:D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...