10 Gambar Perkahwinan Maria Elena dan Asfirdaus dari Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography


Assalamualaikum cinta. :)

Layan gambar perkawinan Maria Elena dan pasangnnya Asfirdaus memang membuatkan orang yang masih bujang tak sabar nak kawin. kelihatan dan terpancar wajah kegembiraan mereka, penuh rasa cinta.


Untuk lihat banyak lagi gambar dah video mereka terjah la entri sebelum ini "Majlis pernikahan Maria Elena dan Asfirdaus"& "Video sweet : Maria Elena dan Asfirdaus". Alahai berita perkahwianna Maria Elena blogger terkenal mengalahkan artis kan. hehe kepada blogger yang lain mesti tak sabar nak mengikuti perkembangan tentang Maria ELena ni. :)



“Demi sesungguhnya Kami (Allah) telah mengutus beberapa rasul sebelum kamu dan Kami menjadikan untuk mereka isteri-isteri dan keturunan.” (Surah Al-Ra’d: 38)



Busana pengantin yang dipakai sangat sesuai dengan Maria Elena. penuh dengan ciri muslimah. tengok sini untuk "busana pengantin & tunang". Mek cah pun dah jatuh hati. =)



Ayuh terjah page Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography untuk melihat banyak lagi gambar yang menarik. so kepada sesiapa yang bakal berkahwin ataupun memerlukan khidmat photographer boleh la ushar page ni. mana tahu berkenan dan teringin menggunakan service diorang.


Nota kecil : Yeah!, aksi maria sentiasa pelik tapi comel. mereka sangat hebat, tapi jom tengok apa yang lebih hebat dari mereka DISINI. Yang pasti ianya berbaloi. Jangan lupa bagi sokongan untuk page Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography dan LIKE kalau korang suka hasil kerja mereka.

35 ulasan:

  1. memang sweet ! akak maria ni mmg gila gila ! hahaha suka watak dia dlm cinta vlog.. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tp dlm vlog maria kuar kejap je. xpuas tgk dia berlakon. :)

      Padam
  2. suke tengok psgn ni!!!! haha.. comel!

    BalasPadam
  3. serius dorang memang the best couple :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe betul tu. tapi, xsabar nop tgk onie pulop. hehe

      Padam
  4. Suka..suka..suka!!!sweetlah dorang nie..sama2 nakal tapi tetap sweet...jelesnyaa..keke

    BalasPadam
    Balasan
    1. ekekeke jgn jeles, xlama lg awop la pulop.:P

      Padam
  5. serius!! memang cantik sangat2.. my idola maria elena ni.. sempoi je, xcover2.. suka dengan watak dia.. Semoga bahagia!!

    BalasPadam
  6. suka picture2 maria elena..sempoi..chill jer.. baju dia pun chantik..:D yang pnting..simple but NICE..:) nti tengokla video die..sweet sngat..huhu

    BalasPadam
  7. Tahu sebab kenapa diorang sweet? sebab waktu couple diorang tak bergambar macam tu. kalau waktu couple kita dah peluk peluk pegang situ sini, mana nak manisnya bila dah kahwin. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la kan. patut nmpak kemanisan diantara diorang. eh turn fifie bila pulak?:P

      Padam
  8. sweet giless couple ni..gila-gila tapi comel..kuhkuh~ ^^

    BalasPadam
  9. aksi kak maria dan asfirdaus dlm gmbr ni, semua nmpk pelik2.. first time tgk psgn pgntin pose mcm tu.. mmg psgn yg sgt sporting lah dorg ni.. pelik tp comel xD

    BalasPadam
  10. suka diorng posing giler2.. and baju pengntin maria colour hijau nampak simple but NICE..:D..nti tngokla video diorng..lagi sweet..huhu

    BalasPadam
  11. memang sweet habis..terserlah keserian kewajahan di kemukaan kemerekaan kan..kan..huhu

    BalasPadam
  12. Sweet gila orp... rasa senyum sorg pun ade bila tgk gambar2 diorg nie.. haha..

    BalasPadam
  13. ahahaha.dua2 suka buat muka pelik.hehehehe

    BalasPadam
  14. tahniah buat kak maria. dah kawenn dah kann. senyum soraang2 i niee. ahahaha !

    BalasPadam
  15. such cute couple photos! Very sweet!! *_*

    BalasPadam
  16. Memang superb gambar2 Udiey ni .. tahniah buat Maria Elena .. lama blogger ni tak singgah www.hasrulhassan.com .. :)

    BalasPadam
  17. Suka tgk gelagat mereka..xramai pompuan yg hepi go lucky mcm maria elena.

    BalasPadam
  18. dia ni selalu buat video pelik2 tu kan?

    BalasPadam
  19. sweetnya..sebab dua2 peliks...hahahaha

    BalasPadam
  20. semua cantik2 baju die,,dhla mereka ni sepoting habis

    BalasPadam
  21. Farahahsyahla'13 Mei 2013 12:49 PG

    so swettt...sama cantik sama padan:)

    BalasPadam
  22. sweet.....muka comey buat memek muka mcmna pn comey.....

    BalasPadam
  23. sporting n sweet...!!

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...