Majlis pernikahan Maria Elena dan Asfirdaus

Assalamualaikum cinta.

Bila sebut je pasal kawin memang terus bersemangat mengalahkan orang yang nak kawin. tak perlu nak merapu & merabai terus je ke point yang seterusnya iaitu Majlis pernikahan Maria Elena dan Asfirdaus telah pun berlangsung dengan jayanya. Bila tengok blogger retis kawin terus bersemangat, terus nak share dengan korang hari bahagia mereka. Menjadi blogger haruslah tahu tentang kisah-kisah blogger yang lain kan. lagi-lagi retis macam Maria Elena ni. kalau nak bagi hadiah pun kena bagi yang lebih kurang macam INI. :P


Layan picha untuk bagi semangat untuk mereka yang belum kawin supaya terus je kawin. Ahakss kalau yang dah kwin tu beruntung la kan.  duit banyak boleh la buat majlis kawin yang mewah macam Maria Elena ni. *hanya dalam mimpi*.:)


Antara blogger yang dah telah berkahwin ialah irine nadia marcello "Selamat Pengantin baru buat IRINE NADIA MARCELLO + AMIRUL.", kak nurul "Selamat pengantin baru buat Nurulbadiah Lai dan pasangan". kedua-dua blogger tersebut sekarang hidup bahagia bersama orang yang mereka cintai. irine dan akak nurul bakal bergelar ibu, tak sabar nak tengok baby yang bakal lahir tu. mesti comel macam mereka.:)


Doa Untuk Pengantin:

Ya allah ya Tuhan kami, kurniakan rahmat kepada (pengantin) suami isteri agar kekal abadi, aman damai yang berkekalan di alam rumahtangga, sihat walafiat, dimurahkan rezeki dan dilanjutkan usia dengan mendapat zuriat yang soleh serta mendapat syafaat daripada junjungan besar Nabi Muhammad saw. Amin ya Yabbal Alamin ~




entri ini membuktikan kisah cinta mereka "Video sweet : Maria Elena dan Asfirdaus". Video teaser perkahwinan mereka, tak sabar nak tunggu yang full punya. hai kak maria, jangan lupa upload video yang dijanjikan hari tu yer. :P


Gambar semua kebanyakan di cilok dari page "Maria Elena Is Greek Helen" dan facebook "Najahtul Iylia" iaitu kawan baik Fatin Liyana Asri. So credit untuk mereka. sangat comel dan sesuai jadi duta INI. sungguh bergaya mereka berdua kan. Bestnya guna instagram, cantik gambar. Lagi cerita tentang Maria elena di blog ini tau "http://coretanharapan.blogspot.com/2012/12/barakallah-maria-elena-asfirdaus.html".^^

Thanks for reading.


--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

24 ulasan:

  1. mmg sama2 padan mereka ni..kak maria & Asfirdaus. Sama2 sporting.. ;)

    moga mereka kekal bahagia hingga jannah. amin3 xD

    p/s: tgk mereka kawen, tetiba excited jugk nk kawen..huhu

    BalasPadam
  2. tahniah kak maria. gambar fatin liyana mesti tak terlepas nak post sekali an. =D

    BalasPadam
  3. comelnya diorang.Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat :)

    BalasPadam
  4. ade lg... BroFrameStone pon bru jer kawen kn...

    *moge berbahgia hendaknya...

    BalasPadam
  5. sm cantik sm padan.. suke tgk mereka ber2..moga happy n kekal ke syurga.. insyaAllah =)

    BalasPadam
  6. semoga berkekalan jodohnya hingga akhir hayat...In Sha Allah

    BalasPadam
  7. smoga pasangan bhagia hingga akhir hayat..



    kalau sudi jemput join k.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    BalasPadam
  8. Best tengok gambar gambar diorang di insta Maria Elena. Semoga Allah mempermudahkan jalan hidup mereka.

    BalasPadam
  9. Fatin liyana tu bilo nak nikoh mek cah?
    hehehe.

    wan tak tahu apa kelebihan dia.
    try mekcah google.

    wan rasa bagus untuk tingkatkan trafic.

    BalasPadam
  10. Suka tengok pasangan ni. Sweet sangat ! Wedding dorang pun cantik !

    BalasPadam
  11. tahniah utk pntin... semoga berkekalan hingga ke syurga...

    BalasPadam
  12. wow!!cantik nya..xsbr nk tgk wedding zanis plak nnti.ahahah=)

    BalasPadam
  13. suka tgk wedding maria.. sy tgk kat instagram jer.. dr situ ada update.. simple dan cantek..

    BalasPadam
  14. Cenggana baju si fatin Liyana tu ye?? 0.0 huuuuu .. serius ena terkejut bila dapat tahu maria elena ni dah berkahwin.. tahniah kepada kak elena atas perkahwinannya.. InsyaAllah semoga bahagia ke anak cucuk dan hingga ke jannah juga..

    BalasPadam
  15. wedding dia mmg simple dan cantik.tahniah maria!;)

    BalasPadam
  16. wah wedding maria eleyna dia buat di mana.. cantik gile background yg mase majlis makan dia.. ada sape tau~~

    BalasPadam
  17. Bila kakak ipar dengan adik ipar seorang blogger. Hehehe.

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...