Kisah Setia City Mall

Assalamualaikum cinta. :)

Seribu kemaafan dihulur buat sahabat blogger, facebook dan twitter sekalian kerana lambat bebenor untuk update entri tentang sambutan hari lahir mek cah. *ada ke orang nak baca??Ayat sedih*. Mula-mula ingatkan memang dah tak sambut, lagipun mek cah tak harap semua tu. so terima kasih buat rakan-rakan sekali yang memberi ucapan selamat hari lahir untuk mek cah sama ada di blog, facebook dan di alam nyata. hehe Opss entri ini masih dalam ingatan "Doaku di usia 23 tahun. Amin". Alhamdulillah.


ucapan beribu terima kasih buat farah alias kerana membuat entri khas "Happy Birthday My Love Pattzi" untuk mek cah sempena kelahiran ke-23. hikss terjah blog beliau tau "http://coretanharapan.blogspot.com" kerana blognya tersangat lah awesome. pemiliknya iras Nisa Kay pun ada. suka header farah!!.


Seterusnya, please tekan button X terus andai kata entri ini meyakitkan mata anda yang melihat. kali ni mek cah tak nak segan silu ingin memberi ribuan terima kash buat Mr. H kerana sudi datang ke Shah alam semata-mata menyambut birthday mek cah. *walaupun sambut lambat*.Grrrr~~ thanks tau!. tiba-tiba terus terharu. T.T walaupun hari tersebut tersangat lah banyak halangan untuk berjumpa. pagi ada academic visit di UNISEL dan petangnya pulak ada TEST untuk subjek ARC. Fuh memang halangan tapi berkat kesabaran kami dapat berjumpa jugak.:)

Demi kasih la konon dari Penang ke shah alam untuk mek cah. hoho terimo kasih awop. muehehe setelah sekian lama tak jumpa, iaitu last jumpa aidiladha yang lepas "Raya korban saya". hoho lama kan dah tak jumpa, gewe jarok jauh memey gini. Lolzz. first jumpa hari tu terus dia bagi satu beg yang ada jenama "SAMSUNG". terus terkedu, ingat kan dapat la jugak hadiah INI. Addeesss rupanya cupcake yang tersangat comel memang tak sangka kreatif jugak pak cik nih. dengan reaksi bersahaja ucapan terima kasih diberi. tiada reaksi terkejut ke apa. hoho *masa tu tengah stress dengan assignment, bila jumpa rasa nak marah-marah je*. kesian dia. T.T


Lepas tu terus kitorang gerak ke Setia City Mall yang terletak di Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah Alam. Jalan-jalan terus cari lokasi untuk makan. hoho tak de la pulak tempat yang sesuai so kitorang pun lepak dekat playground bersebelahan Mall, ada taman gitu. tiba-tiba hujan la pulak. terus ambil keputusan berkhemah di bawah playground kanak-kanak tu. makan dan makan tapi satu je. Ahakss romantik pulak rasa tiba-tiba. Lolzz orang tengok kami pun pelik. hoho ada ke patut makan cupcake bawa playground. haha


lepas makan terus berambus dan balik kolej. mek cah pulang ke puncak perdana dan Mr. H pulang ke rumah sepupunya di putrajaya. Insyaallah nanti jumpa lagi. :P kesimpulannya, sabar jelar dengan cinta jarak jauh ni. hoho *tok kato gitu, nok kato gano lagi kea.huks* teringat la pulak akan entri ini "Berkahwin masa belajar...Oh no!!!". :))

"Dalam berkasih, tak perlu cari yang sempurna. Cukup sekadar hidup bahagia. Hadir dirinya sebagai pelengkap jiwa. Redha Illahi tunjang utama."
sekian. 
 *maaf sekiranya anda rasa entri ini agak gedik*. T__T



--SMS/WHATSAPP/VIBER : +6010-8931044 --

55 ulasan:

  1. so cute laa sis nie..
    tak sangka lak sis dah 23, tgok macam 19 jek..
    hee anyway happy belated birthday :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hukss tu la. umur dah tua. thnks anis. =)

      Padam
  2. Sweet ter....


    Makan cupcake bawah playground.. haha

    BalasPadam
  3. wahh best nye dpt cup cake...

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik secret recipe dr bnda ni nurul. hehe harap comel je. :)

      Padam
  4. cantik nye cupcakes! tak sampai hati nak makan. happy belated birthday. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq awak. kita pun xsampai hati nk mkn sbb tu mkn 1 je. :P

      Padam
  5. cute la cupcake..hepi belated kak cntik=)

    BalasPadam
  6. nma kalau gabung jd mcm HAHA plak
    teringat HAHA RUNNING MAN =)

    BalasPadam
  7. aduh sweeet nya en boyfieee.
    cupcake comel.
    bg abaya lg..
    happy belated besday dik.
    nnti jgn lupa claim hdiah ngn kak lya eh.

    BalasPadam
  8. ouh ouh. terharu sebab mention nama farah kat blog comel nih..

    1) comelnyaaaa cupcake tuu. serius comel ^_^
    2) 1st time tengok gambar buah hati mek chah ;p
    3) suka ayat y dalam berkasih tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe terharu jgk farah buat entri hari tu. :)

      Padam
  9. kawainyaaa cup cakes tu .. nak satu dua tiga ahak !

    BalasPadam
  10. dah 23 tahun...bila nak kawn ni? hihi

    BalasPadam
  11. comel sgt cupcake tu semua. geram je tgk! hehe
    happy belated birthday awk ;)

    BalasPadam
  12. Alala..so sweet!hihi..cantiknya cupcake tu..mesti rasa mcm xsampai hati nak makan sbb comel sgt..keke..btw..Selamat Hari Lahir!^_^

    BalasPadam
  13. da ade calon dah tu, cepat2 la kawen :D

    BalasPadam
  14. olololooo sweetnyaaaa..suka sgt!!! auuww hehe

    BalasPadam
  15. amboi sweetnye encik H awk mek cah..untungla tu :)
    msti hati berbunga abes ni kan? hee

    BalasPadam
  16. happy birthday!!! entri ni ok aje takde la gedik mana pun. sweet la korg berdua. ^___^

    BalasPadam
  17. happy birthday kak...opps!! sorry,ada lagi yang ketinggalan...
    comel lerr cupcake tuu kak...geramm...
    kak,nie penampilan khas ker tunjuk MR.H tuu?? sweet btol.. da tunang kerr kak?

    btw,semoga cepat2 kahwin kak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. klu kak kawin azzariah keno mari tuh. *tp lmbt lagi. hikss

      Padam
  18. comel gitu cupcakes nyer..tak smpai hati nak mkan..:D

    BalasPadam
  19. aihhhhh,tak saba sero nok tgk awop kawen :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. cissssss,hok ado gewe dulu la nikoh dulu .. :P

      Padam
  20. salam kenal, singgah sini jenguk jenguk kawasan dan follow awak balik... ^_^

    BalasPadam
  21. alaaaa... sweet nyer. samelah saye. cinta jarak jauh. heee..

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. Jelesnyo lah weyhhh. haha. akak sila cepat kawen taw ! hihi

    BalasPadam
  24. olololo comey ngat dio. sweet ngat :))) moge bhgia mek cah dan H ! :) hihi hepy belated bday jgk to mek cah :)

    BalasPadam
  25. pergi setia city mall tak nak cakap XD

    BalasPadam
  26. Siss..comel lar cuup cake.hihii..
    Mkn cup cake kt taman tuh romntik tmbh2 hujan..wahh..so sweet lar sis.
    Btw..happy besday sweet 23 sis.sowie lmbt wishh..hihi

    BalasPadam
  27. Cukup ke mek Cah cup cake banyak tu je? Ngee~ :p

    BalasPadam
  28. heeeee bestnyerrr, cupcake comel sgt !

    BalasPadam
  29. haappy beladay,, sedap cupcake

    BalasPadam
  30. mek cah terr.
    moga kekal hinggo hujung nyawa deh.

    BalasPadam
  31. Cupcakes cantik, happy belated brthday sis ;)

    BalasPadam
  32. errr..baru ingat nak perasan2 time baca tajuk entry, rupanya citer pasal Mr. H lain..kehkeh

    BalasPadam
  33. oh sweet sangat & the cupcakes looks so comey! muko kamu berdua seiras lah :D

    BalasPadam

siapa komen, dapat bunga ♥ ^^◕‿◕✿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...